0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Mikor kell kicserélni az AquaTrio porszívóm keféit és szűrőit?

  Közzétéve 2023. május 11.
  Az optimális tisztítási teljesítmény érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen cserélje ki az AquaTrio porszívó mikroszálas keféit.

  Az ebben a cikkben szereplő információk az összes AquaTrio típusra vonatkoznak:
  Aquatrio 7000 és 9000

  Cserére vonatkozó javaslat

  Javasoljuk, hogy a Philips AquaTrio mikroszálas keféit félévente cserélje ki , vagy akkor, ha a tisztítási eredmény kevésbé jó a megszokotthoz képest. 

  Az optimális tisztítási eredmény érdekében mindig egyszerre cserélje a készülék két régi mikroszálas keféit újakra. A régi mikroszálas keféket dobhatja a háztartási hulladékhoz.

  AquaTrio 7000 Series

  Nem kell aggódnia, mert a digitális LCD-okoskijelző valós idejű tájékoztatást nyújt arról, hogy mikor kell megtisztítani és kicserélni a szűrőt, és hogy mikor kell kicserélni a mikroszálas keféket.

  A csereszűrők XV1791 cikkszámon, a csere mikroszálas kefék pedig XV1793 cikkszámon érhetők el. Ezeket megtalálja a Philips weboldalán, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot további segítségért.

  A szűrőt és a mikroszálas keféket félévente cserélje ki a maximális teljesítmény biztosítása érdekében. 

  AquaTrio vezeték nélküli takarítókészülék 9000-es széria

  Nem kell aggódnia, mert a digitális LCD-okoskijelző valós idejű tájékoztatást nyújt a szűrő tisztításának és cseréjének, valamint a mikroszálas kefék cseréjének szükségességéről. A cserélhető szűrők cikkszáma XV1791, a cserélhető mikroszálas keféké pedig XV1793. A szűrőt és a mikroszálas keféket 6 havonta cserélje ki a maximális teljesítmény biztosítása érdekében.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.