LCD monitor NVIDIA G-SYNC™ technológiával

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_00/272g5dyeb_00_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LCD monitor NVIDIA G-SYNC™ technológiával

  A lehető leggördülékenyebb és leggyorsabb játék élménye

  Legyen a verseny éllovasa! Az NVIDIA G-SYNC™ technológiájú Philips 27"-es 272G5DYEB játékképernyő kiküszöböli a kép szakadozását, szaggatottságát, így a lehető leggördülékenyebb és leggyorsabb játék élményét nyújtja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance LCD monitor NVIDIA G-SYNC™ technológiával

G-sorozat, 144 Hz-es, 27”-es (68, 6 cm-es) 272G5DYEB/00 Hasonló termékek

A lehető leggördülékenyebb és leggyorsabb játék élménye

NVIDIA G-SYNC™ technológia

 • NVIDIA G-SYNC™ a gördülékeny és gyors játékért

  NVIDIA G-SYNC™ a gördülékeny és gyors játékért

  Az NVIDIA G-SYNC™ áttörést jelent a kijelzőtechnológiában, amellyel az eddigi leggördülékenyebb és leggyorsabb játékélmény érhető el. A G-SYNC™ forradalmian jó teljesítményét a kijelző frissítési frekvenciája és a GeForce GTX-szel felszerelt számítógép grafikai processzora közötti szinkronizálással éri el, kiküszöbölve a megjelenítés szakadozását, és minimalizálva a bemeneti késleltetést. Az eredmény: a jelenetek azonnal láthatók, a tárgyak élesebb körvonalúak, és a játékmenet fantasztikusan gördülékeny. Összességében lenyűgöző vizuális élményt és igen komoly versenyelőnyt nyújt.

 • 144 Hz-es frissítési gyakoriság az igazán folyamatos és ragyogó képek érdekében

  144 Hz-es frissítési gyakoriság az igazán folyamatos és ragyogó képek érdekében

  Ön intenzíven, versenyszerűen játszik. Késleltetésmentes, igazán folyamatos képeket biztosító kijelzőre van szüksége. Ez a Philips kijelző másodpercenként 144-szer gondoskodik a képernyőn megjelenített tartalom újrarajzolásáról, amely ténylegesen 2,4-szer gyorsabb a normál kijelzőknél. Az alacsonyabb képfrekvencia azt jelenti, hogy az ellenségek látszólag pontról pontra ugrálnak a képernyőn, ami miatt nehezebb őket eltalálni. A 144 Hz-es képfrekvencia révén láthatja azokat a kritikus fontosságú hiányzó képeket is, amelyek az ellenség mozgását igazán folyamatosan mutatják be, így könnyű becélozni őket. A különlegesen kis bemeneti késleltetés és a kép akadozásmentessége miatt ez a Philips kijelző tökéletes partner a játékokhoz.

 • SmartResponse: 1 ms-os átviteli sebesség a gyors játékhoz

  SmartResponse: 1 ms-os átviteli sebesség a gyors játékhoz

  A SmartResponse a Philips exkluzív, fejlett technológiája, amely bekapcsoláskor a válaszidőt automatikusan a használt alkalmazás követelményeinek megfelelően állítja be. A játékok és a filmek például gyorsabb válaszidőt igényelnek a torzítás- és szellemképmentes, késleltetés nélküli képek megjelenítéséhez.

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur a gördülékeny hatásért

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur a gördülékeny hatásért

  Az NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) üzemmóddal a mozgásban lévő tárgyak élesebben látszanak, mint a normál beállításban – még ha a frissítési frekvencia magas, akár 120 Hz-es is.

 • NVIDIA 3D Vision Ready a magával ragadó játékért

  NVIDIA 3D Vision Ready a magával ragadó játékért

  Ez a játékra tervezett Philips monitor NVIDIA 3D Vision Ready technológiával rendelkezik. Változtassa igazán magával ragadóvá élményét a 3D, Full HD, 1080p technológiával. Az NVIDIA 3D Vision™ 2 szemüveg-technológia* segítségével teljesen belemerülhet a látványba – valamennyi játék- és filmélményét 3D-ssé változtatva. Az új technológia kétszer olyan éles 3D képet nyújt, mint a hagyományos 3D technológia. Több mint 550, az NVIDIA 3D Vision™ készlettel kompatibilis számítógépes játék kapható.* A magával ragadó 3D élményhez szükséges a kiegészítő NVIDIA 3D Vision 2 készlet is. További információ: http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase a játék tökéletes kényelméért

  SmartErgoBase a játék tökéletes kényelméért

  A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít, és enyhíti egy hosszú játékmenet fáradalmait. A kábelelvezetés pedig megszünteti a kábelrengeteget.

 • DisplayPort csatlakozás a látvány maximalizálásáért

  DisplayPort csatlakozás a látvány maximalizálásáért

  A DisplayPort átalakítás nélküli digitális csatlakozást biztosít a számítógép és a monitor között. A DVI szabványt felülmúlva működőképes akár 15 méteres vezeték és 10,8 Gbit/s adatátviteli sebesség esetén is. Az azonnali nagy teljesítmény a leggyorsabb képalkotást és frissítési frekvenciát teszi lehetővé, aminek köszönhetően a DisplayPort a legjobb választás általános otthoni és irodai alkalmazásra, de még játékok, filmek, videoszerkesztés és más, nagy teljesítményt igénylő feladatok esetén is. Az együttműködési lehetőségekről különböző adapterek gondoskodnak.

 • Az USB 3.0 SuperSpeed hub időt takarít meg a gyors adatátvitel révén

  A szupergyors USB 3.0 eszköz 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít, ami kb. 10-szer gyorsabb az USB 2.0 szabványnál, ezáltal jelentősen csökkenti az adatátvitel idejét, vagyis Ön időt és pénzt takaríthat meg. A nagyobb sávszélességgel, a szupergyors adatátvitellel, a jobb energiagazdálkodással és a kiemelkedő általános teljesítménnyel az USB 3.0 a legújabb globális szabvány, amely lehetővé teszi a nagy kapacitású tárolóeszközök használatát. A Sync-N-Go technológiával soha többé nem kell a felszabaduló sávszélességre várnia. A rendszer visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-s eszközei is megtartják a korábbi befektetés értékét.

Összes specifikációt mutat
 • Győződjön meg róla, hogy számítógépének operációs rendszere Windows 7 vagy újabb, a grafikus kártya NVidia GeForce GTX650 Ti Boost CPU vagy újabb, és a legfrissebb illesztőprogram van telepítve.
 • A G-Sync üzemmód, az ULMB üzemmód és a 3D Vision üzemmód egymástól függetlenül, egy időben működik. Ha az egyik üzemmódot kiválasztja, a másik két üzemmódot le kell tiltani.
 • Az ULMB üzemmód csak 85 Hz-en, 100 Hz-en és 120 Hz-en működik. A 3D Vision üzemmód csak 100 Hz-en és 120 Hz-en működik.
 • A G-SYNC™ működéshez NVIDIA grafikus kártya és DisplayPort csatlakozás szükséges. További információ: www.geforce.com/g-sync.
 • Az 144 Hz-es teljesítménnyel kapcsolatos minden kérdéssel forduljon közvetlenül a kártya értékesítőjéhez.
 • Copyright 2014 NVIDIA Corporation. Az NVIDIA, az NVIDIA G-SYNC és a 3D Vision az NVIDIA Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.
 • BATMAN: ARKHAM ORIGINS szoftver Copyrigth 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. A WB Games Montreal és a Splash Damage fejlesztése. A BATMAN, az összes karakter és egyedi vonásaik, valamint a kapcsolódó elemek a DC Comics védjegyei Copyright 2013. Minden jog fenntartva.
 • A WB GAMES LOGÓJA, A WB PAJZS EMBLÉMÁJA: ™ & Copyright Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: