széles, síkképernyős LCD TV

  széles, síkképernyős LCD TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Gyönyörködjön a Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2 és valódi HD LCD technológiát felvonultató, motoros elforgatható állványon álló Philips Cineos síkképernyős TV nyújtotta látványban. A Digital Media Reader technológiának köszönhetően még szélesebb körben férhet hozzá a multimédiás tartalomhoz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cineos széles, síkképernyős LCD TV

94 cm-es (37"-es), LCD, HD Ready 37PF9830/10 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

Pixel Plus 2 HD és Ambilight 2 technológiával

 • HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV-jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze a High Definition képek kivételes minőségét, és várja felkészülten a HDTV beltéri egység vagy Blu-ray Disc HD forrásokat. A HD Ready védett márkajelzés, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD-képernyőt jelent, amely képes megjeleníteni a High Definition jel felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik analóg YPbPr, és tömörítetlen, HDCP támogatású DVI vagy HDMI digitális csatlakoztatáshoz. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60 Hz képfrekvencia mellett.

 • Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  A Pixel Plus 2 HD technológia borotvaéles, természetes részletekben bővelkedő, fokozott térhatású, ragyogó és élénk színű képek, illetve egyenletes és természetes mozgás egyedi kombinációját biztosítja, érkezzen a jel akár hagyományos, nagyfelbontású TV-készülékről, akár multimédiás forrásból. A bejövő kép valamennyi képpontját úgy növeli meg a technológia, hogy jobban megfeleljen a többinek, így természetesebb kép jön létre. A technológia észleli és csökkenti a tömörített multimédiás tartalom képhibáit, tiszta és borotvaéles képminőséget eredményezve. A digitális zajcsökkentésnek köszönhetően a kép teljesen egyenletes, mégis borotvaéles.

 • A 2 csatornás aktív Ambilight a nagyobb képélmény érdekében

  A 2 csatornás aktív Ambilight a nagyobb képélmény érdekében

  Az Ambilight látványosan új dimenzióba emeli a képélményt úgy, hogy környezeti megvilágítást hoz létre a képernyőn látható kép színeinek és fényintenzitásának kiegészítésére. Új dimenziókkal gazdagítja a képélményt, amelynek révén Ön teljesen elmerülhet az aktuális tartalom nézésében. Pihentető környezetet hoz létre a tévézéshez, miközben javítja a kép érzékelhető részleteit, a kontrasztot és a színt. Az Ambilight automatikusan és önállóan a képernyő változó tartalmához igazítja a színeket.

 • Full HD LCD kijelző, 1920 x 1080 p

  A kijelző felbontása a Full HD-ként megjelölt teljes nagyfelbontás. Ez a csúcstechnológiát képviselő LCD kijelző teljes, 1080 progresszív sorba rendezett, 1920 képpontos nagyfelbontású, szélesképernyős megjelenítésre képes. Ez a maximum 1080 soros HD felbontással elérhető legjobb képminőséget eredményezi. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű, progresszív pásztázású képet produkál. Vibrálóan élénk, borotvaéles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • 2 beépített NXT egybeépített hangszóró bámulatos teljesítménnyel

  A dobhártyarepesztő NXT felülethangzás továbbfejlesztése a monolit hangszóró-technológia. Az elv a TV készülékházának külső felületét használja membránként. A hangszórók szinte teljesen láthatatlanok, ami egyedülálló designt tett lehetővé, emellett tiszta, közvetlen hangsugárzást produkálnak.

 • A készülékhez illő motoros forgatótalppal ellátott állvánnyal

  A kiváló minőségű állványt kifejezetten a készülékhez terveztük. Megkönnyíti a síkképernyős TV elhelyezését anélkül, hogy lyukakat kelljen fúrnia a falba. Találja meg a megfelelő megtekintési szögtartományt, élvezze az így létrejövő kényelmet, valamint a TV távirányítójával vezérelhető varázslatos motoros forgótalpat. Az állvány összesen mintegy 60 fokkal forgatható el (30-30 fok mindkét oldalra), memóriája megjegyzi a központi és az „előző" pozíciót. A készülék hátoldalán levő kábelelvezetés láthatatlan. Az állványt úgy terveztük, hogy kompatibilis legyen a hozzá illő padlóállvánnyal (tartozék).

 • USB és memóriakártya-aljzat az azonnali multimédia-lejátszáshoz

  Tekintse meg és ossza meg filmjeit, fényképeit és zenéit azonnal! A memóriakártya-aljzat a következő kártyatípusokat támogatja: Compact Flash I és II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (legfeljebb 2 GB), valamint Multi Media Card. Mindössze helyezze be a memóriakártyát a TV-készülék oldalán lévő nyílásba, és máris hozzáférhet a kártyán tárolt multimédiafájlokhoz. Az USB-csatlakozó segítségével rendelkezésére áll a legtöbb USB-kártyán és digitális fényképezőgépen (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt multimédiafájlhoz.

 • A legmodernebb és a legjobb minőségű HDMI és DVI-I csatlakoztathatóság

  A HDMI és DVI-I tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőség érhető el. Nincs gyengébb szintű jel, csökken a villogás, és tisztább lesz a kép. A HDMI intelligens technológiája képes elérni a lehető legnagyobb felbontást a forráseszközön. A HDMI bemenet maximálisan kompatibilis bármilyen DVI-forrással, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI és a DVI-I HDCP másolásvédelmet alkalmaz. A DVI-I bemenet kompatibilis az analóg progresszív pásztázás, a HDTV és a számítógép (VGA) jeleivel is.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: