Full HD Slim LED TV

  Full HD Slim LED TV

  40PFL3118K/12 Hasonló termékek

  Hamisítatlan szórakozás

  Élvezze az éles, tiszta képeket a Philips 3108-as sorozatú Digital Crystal Clear, Full HD LED TV-jén. Ez a sorozat egyesíti az élénk képeket, a nagyszerű hangzást és a minimalista TV-kivitelt. Vigyen egyet haza, hogy megtapasztalja az emlékezetes nézői élményt. Összes előny megtekintése

  40PFL3118K/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3100 series Full HD Slim LED TV

102 cm-es (40"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C/S/S2 40PFL3118K/12 Hasonló termékek

Hamisítatlan szórakozás

Full HD Slim LED TV

 • TV szüneteltetése és USB felvételkészítés – szüneteltesse vagy rögzítse a műsort

  Szünetet tartana, hogy később folytassa a tévézést? A szüneteltetés funkcióval többé nem kell megvárnia (vagy végignéznie!) a reklámokat. Szeretne rögzíteni egy digitális élő adást, hogy egy megfelelőbb időpontban nézhesse meg? Az elektronikus műsorfüzettel megkeresheti kedvenc programjait, és könnyen beütemezheti a felvételeket. Elég csak egy USB merevlemezt csatlakoztatnia a TV-készülékhez, és az adást a merevlemez egyszerűen tárolja a későbbi megtekintés céljából.

 • 100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  100 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgóképekért a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgóképek élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerőszabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. Magasabb PMR szám erősebb kontrasztot és a mozgás nagyobb tisztaságát jelenti – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  A képminőség kiemelkedően fontos. A normál HDTV-k jó minőséget nyújtanak, Ön azonban a legjobbra vágyik. Képzeljen el egy készüléket, amelyben a lélegzetelállítóan tiszta részletek nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal, határozott mozgáskövetéssel, valós színekkel és élethű képpel párosulnak – és az energiafogyasztása is alacsony. Nem kell tovább keresnie. A Full HD LED TV a szabványos HDTV-knél is több részletet kínál. A több részlet pedig még intenzívebb vizuális élményt jelent az Ön számára.

 • 2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV oldalán található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként használhatja

  Használja TV-jét monitorként. Csak csatlakoztasson egy HDMI-DVI kábelt/átalakítót, és máris működik.

 • Digital Crystal Clear a képminőség javításáért

  Élvezze a rendkívül tiszta képeket bármilyen forrásból. Ez a képminőség-javító újításokból álló csomag digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében.

 • Hármas hangolóegység DVB-S rendszerrel a HD-vételhez - kábelrengeteg nélkül

  A beépített digitális hangolóegység lehetővé teszi a műholdas, a digitális kábeles és az antennával fogható TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

Összes specifikációt mutat
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: