3D Ultra Slim Smart LED TV

  3D Ultra Slim Smart LED TV

  47PFL7008K/12 Hasonló termékek

  A stílus és innováció újraértelmezése

  Adjon nagyszerű új dimenziót életéhez a Philips 7008-as sorozatú 3D Smart LED TV-vel. A beépített kamera és a Skype™ program könnyűvé teszi a kapcsolattartást, vagy dőljön hátra és merüljön el a 3D és a 3-oldalas Ambilight nyújtotta élményben. Az Ön TV-je – az Ön választása. Összes előny megtekintése

  47PFL7008K/12 Hasonló termékek
 • A stílus és innováció újraértelmezése

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

7000 series 3D Ultra Slim Smart LED TV

119 cm-es (47"-es), Easy 3D, DVB-T/C/S/S2 47PFL7008K/12 Hasonló termékek

A stílus és innováció újraértelmezése

Az Ultra Slim LED TV Ambilight technológiával

 • A keret nélküli kialakítás eltünteti az éleket, így kifinomultabb látványt nyújt

  Elegáns. Minimalista. Visszafogott. Gyönyörű kivitel egyetlen darab, kitűnő minőségű üvegből. A külső borítás mindössze egy ultravékony fémkeret. Bármilyen belső térhez tökéletesen illeszkedik.

 • Beépített TV kamera a TV készüléken történő egyszerű Skype™ videohívásokhoz

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a nappalijából. Élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

 • Smart TV – az online szórakozás világa

  Fedezze fel a hagyományos tévézés határain túli világot. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat, játékokat és még sok mást közvetlenül a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Smart TV-vel. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™ vagy a közösségi hálózatok használatával. Vagy... egyszerűen csak böngésszen az Interneten!

 • MyRemote alkalmazás – vezérelje a TV-t telefonja vagy táblagépe segítségével

  Vezérelje a TV-t és rögzítsen menet közben, távvezérlő nélkül, mindössze egy egyszerű alkalmazás használatával. Változtassa táblagépét vagy okostelefonját univerzális távvezérlővé az eredeti távvezérlő összes funkciójával, plusz olyan extra funkciókkal, mint a szövegbevitel. A SimplyShare funkcióval tartalmat vihet át a TV-re. Küldjön digitálisan sugárzott TV-műsort készülékeire a Wi-Fi smart screen használatával. Hogy mindig naprakész legyen, vegye fel menet közben kedvenc műsorait a MyRemote rögzítés használatával. Csak pörgesse át a TV-műsorfüzet tartalmát, és válassza ki, mely műsorokat kívánja rögzíteni és később megnézni. A Smart TV megérdemel egy valóban okos alkalmazást.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az eszközökről a TV-re

  Nézze azt, amit akar, ahol akarja, és amikor akarja. Tükrözze az eszközein lévő tartalmat, és nézze meg nagy képernyőn. Ossza meg a fényképeket okostelefonja, laptopja vagy más készüléke képernyőjéről. A csatlakozást könnyű beállítani, a technológia pedig számos eszközön működik.

 • A 3-oldalas Ambilight XL fokozza a vizuális élményt

  Ezzel a szabadalmaztatott Philips technológiával a képernyő sokkal szélesebbnek – a vizuális élmény pedig még inkább magával ragadónak – tűnik, mivel a TV-képernyő három oldalából különlegesen széles ragyogást vetít a környező falakra. A fény színe automatikusan követi a TV képét. A falakhoz alkalmazkodó funkciónak köszönhetően a fény színe tökéletesen megfelel a TV képének a falak színétől függetlenül. Az élményt a különböző beállítások használatával egyéni igényei szerint személyre is szabhatja.

 • 700 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) az eleven mozgásélességért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgóképekért a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgóképek élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerőszabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. Magasabb PMR szám erősebb kontrasztot és a mozgás nagyobb tisztaságát jelenti – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  Integrált Wi-Fi az online világhoz való egyszerű csatlakozáshoz

  A Philips Smart TV integrált Wi-Fi funkciójával gyorsan és könnyen csatlakozhat otthoni hálózatához, így hozzáférhet a tartalmak világához, és otthonából, vezeték nélkül oszthatja meg kedvenceit.

 • Billentyűzetes távvezérlő a könnyebb szöveges üzenetekért

  Billentyűzetes távvezérlő a könnyebb szöveges üzenetekért

  Vegye át az irányítást. Teljesen intuitív távvezérlőnkön megtalálja a szokásos funkciókat, például a kurzorgombokat, hangerő-szabályzást és a gyorsgombokat. A távvezérlőt csak át kell fordítania, és máris egy teljes billentyűzeten gépelhet be szövegeket, bármilyen helyzetben. És ami a legjobb: intelligens távvezérlőnkben giroszkópos érzékelő működik, így érzékeli, hogy melyik oldala van felül – vagyis bátran gépelhet, nem kell aggódnia a véletlen csatornaváltások miatt.

 • Easy 3D a kényelmes 3D élményért

  Easy 3D a kényelmes 3D élményért

  Élvezze órákon át a tévézés kényelmét a passzív 3D technológiának köszönhetően, amely kitűnő minőségű, villódzás- és szellemképmentes 3D képet biztosít. Bármely 2D tartalom élénk és hibátlan 3D képpé konvertálható. A stílusos, könnyű 3D szemüveg viselése kényelmes, és nem kell bele elem.

 • A Pixel Precise HD élesebb részleteket biztosít mozgás közben is

  A sikeres Pixel Plus alapokra építve a következő szintre emeltük a HD képminőséget. A Super Resolution technológia használatával és 4 billió színnel a legjobb Full HD TV képminőséget biztosítjuk a tartalomtól függetlenül. Így akár online videót néz, akár egy kiemelkedő minőségű Blu-ray filmet – mindkettőt élvezni fogja.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi függvénye. További részletekért tájékozódjon készüléke dokumentációjából.
 • Mutató funkció a használt Smart TV alkalmazás függvényében.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • A HbbTV-hez, a Multiroom klienshez és kiszolgálóhoz, a Netflixhez és a MyRemote alkalmazáshoz szoftverfrissítés szükséges.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: