Full HD LED TV

    További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50pfh4309_88/50pfh4309_88_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
    További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

    Full HD LED TV

    Full HD LED TV

    Az otthonában mindenki élvezheti a Philips 4300-as sorozatú Full HD LED TV éles, tiszta képét. A minimalista dizájn, az élénk képek és a kiváló hangzás ideális választássá teszik otthona bármely helyisége számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

4000 series Full HD LED TV

127 cm-es (50"-es), Full HD LED TV, DVB-T/C 50PFH4309/88 Hasonló termékek

Full HD LED TV

Digital Crystal Clear rendszerrel

  • Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

    Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

    A hagyományos TV-k kerete úgy körbefogja a képernyőt, mint egy képkeret. A mi ultrakeskeny keretünk modern és vékony, így nagyobb képet élvezhet.

  • 100 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

    100 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

    Semmi sem múlhatja felül a játék, a nagy sebességű sportesemények vagy az akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 100 Hz-es Perfect Motion Rate funkciót, melynek köszönhetően Ön élvezheti az akadozásmentes mozgóképet. Annak ellenére, hogy az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

  • USB a multimédia-lejátszáshoz

    USB a multimédia-lejátszáshoz

    Ossza meg élményeit. Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV-készüléken található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

  • A modern kialakítás illik korunk lakberendezéseihez

    A modern kivitel jól illeszkedik a berendezéshez. A TV-nek épp olyan tetszetősnek kell lennie kikapcsol állapotban is, mint amikor be van kapcsolva.

  • Digital Crystal Clear: pontosság, amit másokkal is meg kell osztani

    A Philips által megalkotott Digital Crystal Clear rendszer bármilyen forrásból származó képet természetesen jelenít meg. Ha elmerül kedvenc szappanoperájában, a hírekben, vagy áthívja barátait egy videó megtekintésére, minden műsort optimális kontrasztban, színben és élességben élvezhet.

  • Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

    Képminőséggel kapcsolatos kérdések. A hagyományos HDTV-k minőséget nyújtanak, de Ön többet kíván. Képzelje el egy élethű kép éles részleteit nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal és valósághű színekkel párosítva.

  • 2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

    Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen HDMI kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

Összes specifikációt mutat
  • A Pause TV és az USB felvétel funkciók használatához szoftverfrissítés szükséges. A szoftverfrissítéssel kapcsolatos további tudnivalók érdekében, kérjük, tekintse meg a www.philips.com/TV weboldalt, és kattintson a támogatás lehetőségre.
  • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
  • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
  • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.
  • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: