Levegőtisztító a nappaliba

  Levegőtisztító a nappaliba

  Mindig egészséges levegő

  A Philips légtisztító egyedülálló 6 lépcsős rendszere eltávolítja és fertőtleníti a káros anyagokat. Az intelligens levegőszabályozási rendszer méri és szabályozza szobáinak levegőminőségét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Levegőtisztító a nappaliba

Intelligens érzékelő, 40 m2 AC4064/00 Hasonló termékek

Mindig egészséges levegő

az intelligens levegőszabályozásnak köszönhetően

 • Az intelligens levegőszabályozási funkció folyamatosan méri és szabályozza a levegő minőségét

  Az intelligens levegőszabályozási funkció folyamatosan méri és szabályozza a levegő minőségét

  A beépített érzékelő folyamatosan méri a helyiségekben lévő levegő minőségét, s a lehető legjobb minőség biztosítása érdekében automatikusan kiválasztja a megfelelő fokozatot. A dupla színes kijelző az aktuális levegőminőségről tájékoztat : vörösre vált, ha a minőség nem megfelelő, zöldre, ha a levegő ismét friss és egészséges.

 • A BoostPower funkció gyorsan, magas fokozaton tisztít

  A BoostPower funkció gyorsan, magas fokozaton tisztít

  Ha a készüléken bekapcsolja a BoostPower funkciót, a levegő gyors megtisztítása érdekében a ventilátor magas fokozatra kapcsol. 30 perc múlva a készülék automatikusan intelligens levegőszabályozás üzemmódra vált.

 • A 3 lépcsős Electro Clean rendszer sztatizálja és magába zárja a részecskéket

  A 3 lépcsős Electro Clean rendszer sztatizálja és magába zárja a részecskéket

  A 3 lépcsős Electro Clean szűrőrendszer háromszoros munkát végez. * Az előszűrő felfogja a nagyobb méretű részecskéket, például a hajszálakat, illetve az arra érzékenyeknél allergiát okozó állatszőrt és háztartási port. * Második lépésként a Corona Field elektrosztatizátor feltölti az előszűrőn átjutott finomabb részecskéket, köztük a baktériumokat és vírusokat. * Ezután az elektrosztatikus precipitációs (ESP) szűrő magához vonzza és biztonságosan begyűjti ezeket a töltéssel rendelkező részecskéket.

 • Az aktív oxigén sterilizálja a szennyező anyagokat és regenerálja a szűrőt

  Az aktív oxigén sterilizálja a szennyező anyagokat és regenerálja a szűrőt

  A Corona Field sztatizátor által fejlesztett aktív oxigén sterilizálja az Elektrosztatikus precipitációs (ESP) szűrőben összegyűlt kórokozókat, mint pl. a baktériumok és a vírusok. Az oxigén ezután átáramlik a zeolit szűrőn, amely oxidálással hatástalanítja az összegyűjtött gázokat. A folyamatnak köszönhetően a zeolit szűrő folyamatosan regenerálódik, így élettartama évekkel meghosszabbítható.

 • A 2 lépcsős FreshAir rendszer kiszűri a gázokat és a kellemetlen szagokat

  A 2 lépcsős FreshAir rendszer kiszűri a gázokat és a kellemetlen szagokat

  A 2 lépcsős FreshAir szűrőrendszer speciális NCCO (nanoméretű katalitikus oxidáció) technológiát alkalmaz. A kiváló minőségű zeolit szűrő először magába zárja a különböző gázokat és szagokat, majd az átáramló aktív oxigén segítségével semlegesíti őket, folyamatosan regenerálva a szűrőt. A hagyományos aktív szénszűrőhöz képest a minőségi zeolit szűrő eltérő páratartalom esetén is egyenletesebb teljesítményt nyújt. Sőt, mivel az aktív oxigén regeneráló hatást fejt ki, élettartama sokkal hosszabb - akár öt év is - lehet.

 • A 6 lépcsős légtisztító rendszer tiszta és friss levegőt biztosít

  A fejlett és innovatív 6 lépcsős légtisztító rendszer kiszűri és sterilizálja még a legkisebb részecskéket, illetve a különböző gázokat és szagokat is. * A 3 lépcsős Electro Clean szűrőrendszer hatékonyan kiszűri a részecskéket * A 2 lépcsős FreshAir szűrőrendszer kiszűri a gázokat és a szagokat * Az aktív oxigén sterilizálja az összegyűjtött részecskéket, miközben folyamatosan regenerálja a zeolit szűrőt, így biztosítva annak tartós és kifogástalan működését

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: