Hordozható rádió

  Hordozható rádió

  Hallgassa kedvenc rádióját

  Ezen a beépített hangszóró hangját felerősítő, ugyanakkor kiváló minőséget nyújtó, FM, MW és LW sávok vételére képes faburkolatú rádión nagyszerűen hangzanak kedvenc műsorai. A 30 programhelynek és a nagy méretű, háttérvilágítással rendelkező LCD-kijelzőnek köszönhetően kevés fény mellett is jól használható. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hordozható rádió

FM/MW/LW, digitális hangolás, 30 egyérintéses programhely, Óra, audiobemenet, Akkumulátoros vagy hálózati tápellátás AE2800/12 Hasonló termékek

Hallgassa kedvenc rádióját

programozott állomások elérése egyetlen gombnyomással

 • Beépített hangsugárzó a rádió jó minőségű hangos hallgatásához

  Beépített hangsugárzó a rádió jó minőségű hangos hallgatásához

  A hangsugárzó jó hangminőséget biztosít az élvezetesebb zenehallgatáshoz.

 • Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  Nagyméretű LCD, háttérvilágítással - alacsony fényerő mellett is jól olvasható

  A háttérvilágítással ellátott LCD kijelző jól olvasható és könnyen kezelhető gyenge fényviszonyok mellett is, és egyértelmű adatokat jelenít meg egyetlen szempillantás alatt.

 • Az alacsony tápfeszültség kijelzője tájékoztat a táplálás szintjéről

  Az alacsony tápfeszültség kijelzője tájékoztat a táplálás szintjéről

  Az alacsony tápfeszültség kijelzője kigyullad, ha a táplálás alacsony szintre csökken.

 • Hálózati vagy elemes üzemeltetésének köszönhetően bárhol elhelyezhető

  Hálózati vagy elemes üzemeltetésének köszönhetően bárhol elhelyezhető

  Philips rádiókészüléke áramellátását akkumulátorral vagy közvetlenül az elektromos hálózatról is biztosíthatja, így egyedülálló kényelmet és rugalmasságot élvezhet. Ha nincs a közelben fali aljzat, vagy nem szeretne kusza kábeleket látni, működtesse egyszerűen akkumulátorral a készüléket. Ha folyamatos és stabil áramellátásra van szüksége, csatlakoztassa a készüléket közvetlenül a fali aljzatba. Most már élvezheti annak felszabadító érzését, hogy bárhol hallgathat zenét, ahol csak szeretne.

 • Audio-in bemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Audio-in bemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Egyetlen egyszerű csatlakoztatással élvezheti a hordozható készülékeken és a számítógépen tárolt összes zenefájlt. Csak csatlakoztassa a készüléket a Philips készüléken található AUDIO-IN (3,5 mm-es) porthoz. A számítógépek esetében a csatlakoztatás jellemzően a headset kimenetről történik. A csatlakoztatást követően közvetlenül élvezheti a teljes zenei kollekciót a kiváló minőségű hangsugárzókon. A Philips egyszerűen nyújt jobb hangminőséget.

 • FM / MW / LW digitális tuner 30 programhellyel

  A beépített FM / MW / LW digitális tunerrel rendelkező rádión nap mint nap hallgathatja kedvenc rádióadása zenéit vagy híreit. Hangoljon arra a csatornára, amelyet be szeretne programozni, majd nyomja meg hosszan a kívánt programgombot a beállított frekvencia rögzítéséhez. Akár 30 rádióállomást is beállíthat, és menet közben is élvezheti kedvenc számait.

 • Kedvenc csatornáit mindössze egyetlen érintéssel beprogramozhatja

  A rádió 30 programhellyel rendelkezik (10 az FM, 10 az MW és 10 az LW csatornákhoz). Ha kiválasztotta a kívánt csatornát a digitális rádión, a programozható gombok egyikével el is mentheti. Ha később hallgatni szeretné a csatornát, csak nyomja meg a megfelelő programgombot. Ezzel előhívhatja a beállított csatornát anélkül, hogy további hangolásra lenne szükség.

 • Beépített óra

  A beépített óra pontosan mutatja az időt. Kikapcsolt rádió esetén az óra a képernyőn is megjelenik, további kényelmet biztosítva.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: