Bluetooth®-os dokkolós hangsugárzó

  Bluetooth

  Bluetooth®-os dokkolós hangsugárzó

  Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

  A rendszer egyszerre játssza le a zenét és tölti Android telefonját, ráadásul kedvenc zenéjével vagy rádiójával ébreszti Önt. Töltse le az ingyenes alkalmazást, amelyhez Songbird zenefunkció is tartozik. Élvezze a nagyszerű zenefájl-kezelést és számos más egyedülálló lehetőséget. Összes előny megtekintése

 • Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

 • Intelligens kialakítású FlexiDock Android rendszerű telefonok dokkolásához/töltéséhez

  Intelligens kialakítású FlexiDock Android rendszerű telefonok dokkolásához/töltéséhez

  A Philips FlexiDock tökéletes az Android rendszerű telefonokhoz. Egyedülálló és intelligens kialakításának köszönhetően a legtöbb Android rendszerű telefon dokkolható - akár a készülék alsó részén, akár oldalt, akár felül található a telefon csatlakozója. A maga kategóriájában úttörő, rendkívüli rugalmasság miatt a különböző gyártók nem szabványosított elhelyezésű és irányú mikro USB csatlakozóval szerelt Android rendszerű telefonjainak is megfelel. A dokkolón azt is be lehet állítani, hogy a telefon álló vagy fekvő helyzetben legyen, így az Android rendszerű telefont a hangsugárzó középpontjába helyezheti.

 • A DockStudio alkalmazással felfedezhet és megoszthat zeneszámokat, és további funkciókat is használhat

  A DockStudio alkalmazással felfedezhet és megoszthat zeneszámokat, és további funkciókat is használhat

  Az ingyenes Philips DockStudio alkalmazás számtalan egyedülálló funkciót kínál a dokkolós hangsugárzók számára. Internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, böngészhet saját zenegyűjteményében, és a Facebookon keresztül barátaival is megoszthatja, amit éppen hallgat, a Flickr-ön pedig megoszthatja a művészi fényképeit. Az alkalmazáshoz Songbird zenefunkció tartozik, így felfedezhet, lejátszhat, és gond nélkül szinkronizálhat médiafájlokat a számítógép és az Android rendszerű készülékek között. Óra üzemmódban többféle, személyre szabott ébresztési zenét is megadhat, és a legfrissebb időjárás-előrejelzést is meghallgathatja. A teljesen ingyenes alkalmazást letöltheti a Google playről.

 • Bluetooth zenestreaming Android rendszerű készülékről

  Bluetooth zenestreaming Android rendszerű készülékről

  Hallgassa kedvenc dalait a kiváló hangzást nyújtó hangsugárzón keresztül. Ez a Philips dokkolós hangsugárzó Bluetooth segítségével játssza le az Android rendszerű készülékeken lévő zenét. Egyszerűen töltse le az ingyenes Philips DockStudio alkalmazást, hogy a készülék dokkolása után a Bluetooth automatikusan bekapcsoljon és csatlakozzon. Élvezze felülmúlhatatlan kényelem mellett az erőteljes, kiemelkedő hangzást. Aligha talál mást, ami ilyen jól szól.

 • Songbird a zene felfedezéséhez, lejátszásához, valamint a számítógép és az Androidos készülék közötti szinkronizáláshoz

  Songbird a zene felfedezéséhez, lejátszásához, valamint a számítógép és az Androidos készülék közötti szinkronizáláshoz

  A Songbird egy egyszerű, könnyen kezelhető számítógépes program és Androidos alkalmazás, amellyel felfedezheti és lejátszhatja az összes médiatartalmat, és gond nélkül szinkronizálhatja azt a számítógépével. Az intuitív és hatékony zenekezelési funkciókkal új előadókat és zenei stílusokat fedezhet fel közvetlenül a programban, a zene- és médiaboltok, szolgáltatások és weboldalak segítségével. Játssza le saját könyvtárát és médiafájljait az Internetről, és szinkronizálja őket egyszerűen PC-jéről az Androidos készülékekre.

 • Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  Bass Reflex hangsugárzó rendszer az erőteljes, mélyebb basszushangért

  A Bass Reflex hangsugárzó rendszer mély basszus hanghatást produkál egy kompakt hangszóródobozban. Abban tér el a hagyományos hangszóródoboztól, hogy egy basszuscső is csatlakozik, amely akusztikusan összhangban áll a mélynyomóval, és ez optimalizálja a kiadott alacsony frekvenciákat. Az eredmény egy mélyebb, szabályozott basszushang és kisebb torzítás. Úgy működik, hogy a basszuscsőben rezgésbe hozza a levegőt, és az úgy vibrál, mint egy normál mélynyomóban. A mélynyomó reakcióval a rendszer kibővíti az általánosan alacsony frekvenciájú hangokat, és a mély basszushang új dimenzióját hozza létre.

 • Kettős ébresztés, ha partnere és Ön nem egyszerre szeretne ébredni

  Kettős ébresztés, ha partnere és Ön nem egyszerre szeretne ébredni

  A Philips audiorendszer két beállítható ébresztési idővel rendelkezik. Állítsa be az egyik ébresztési időt az Ön, a másikat pedig partnere ébresztéséhez.

 • FM digitális hangolás programhelyekkel

  FM digitális hangolás programhelyekkel

  A digitális FM-rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye számára. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Kíméletes ébresztő a kellemes ébredésért

  Jobban indul a napja, ha a fokozatosan növekvő hangerejű ébresztő kellemes hangjára ébred. Az előre beállított hangerejű hagyományos ébresztők vagy túl halkak az ébresztéshez, vagy fülsüketítő hangerővel ráznak ki az ágyból. Ébredjen inkább kedvenc zenéjére, a jól megszokott rádióállomásra vagy az ébresztő jelzésére. A Kíméletes ébresztő hangereje a csöndestől az egészen magasig fokozatosan emelkedik, így biztos lehet abban, hogy kíméletes ébresztésben lesz része.

 • Elalváskapcsoló a könnyű elalvásért kedvenc zenéjének dallamaira

  Elalváskapcsoló a könnyű elalvásért kedvenc zenéjének dallamaira

  Az Elalváskapcsolóval eldöntheti, milyen hosszú ideig szeretné hallgatni a kiválasztott zenét vagy rádióállomást elalvás előtt. Egyszerűen állítson be egy időhatárt (max. 2 óra), majd válasszon CD-t vagy rádióállomást, amelyet álomba merüléséig hallgatni kíván. A készülék a kiválasztott időtartamig folytatja a lejátszást, majd automatikusan energiatakarékos, csendes készenléti üzemmódra vált. Az Elalváskapcsoló segítségével Ön kedvenc CD-jére vagy rádiós DJ-je hangjára alhat el – nem kell bárányokat számolnia, sem az áramfogyasztás miatt aggódnia.

 • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

 • 20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Automatikus óraszinkronizálás Android rendszerű telefonokkal

  Egyszerűen csatlakoztassa Android rendszerű telefonját, és a dokkolós hangsugárzó automatikusan szinkronizálja az időt a telefonján lévővel.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: