Hordozható CD-lejátszó

  Hordozható CD-lejátszó

  Jogproof kezelőfelület

  Az útközbeni zenehallgatást megkönnyítő AX2301 CD-lejátszót szeretni fogja. Ez a tetszetős ezüstfém, könnycsepp alakú készülék sokoldalú CD lejátszást, megszakításmentes zenét nyújt Önnek menet közben.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Jogproof kezelőfelület

 • Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  A digitális dinamikus mélyhang-kiemelés intelligens mélyhangkiemelő, amely nagy hangerőnél is torzítás mentesen erősíti fel a mélyhangokat, kis hangerő mellett pedig nem veszélyezteti az alsó mélyhangfrekvenciákat. A technológiailag fejlett elektronika állandóan figyeli a hangerő és a mélyhang szinteket, pontosan végzi mindkettő kalibrálását, hogy kivédje a hangtorzulást, és így optimális mélyhangokat nyerjen. A digitális dinamikus mélyhangkiemelés elősegíti a kiváló mélyhangteljesítmény élvezetét – a választott hangerőszinttől függetlenül.

 • ESP az rázkódásvédelem zenéhez mozgás közben

  Az Elektronikus rázkódásvédelem akkor is kivédi a zenében az ugrásokat, ha lejátszója rázkódik vagy meglökődik, amikor Ön fut vagy mozgásban van. A CD lejátszása közben a zene folyamatosan betöltődik a lejátszó puffer memóriájába, amely átmenetileg tárolja a zenét. Amikor a készüléket ütés vagy rázkódás éri – akár véletlenül, akár sportolás közben -, Ön megszakítás nélkül hallja a pufferből érkező hangokat, miközben a lézer azonnal visszaáll arra a pontra, ahol a lökés bekövetkezett, és újrakezdi a lejátszást a puffer újratöltése érdekében.

 • CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

  A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre felvétel készíthető, majd többször újraírható, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: