Vezeték nélküli telefon

  Vezeték nélküli telefon

  Egyszerű és könnyen elérhető

  A DECT 111 modell mindazt nyújtja a vevőknek, amit csak egy telefontól várhatnak: egyértelmű és könnyen kitalálható funkciói az egyszerűség, a Philips kiváló hangminősége a jól hallható beszélgetés, a minőségi kialakítás pedig a kellemes külső élvezetét teszik lehetővé.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerű és könnyen elérhető

 • A CS² Crystal hangrendszer javítja az üzenet érthetőségét

  A Philips egyedi Crystal hangrendszer (CS²) audió technológiája javítja a Philips DECT telefonok hangminőségét A. CS² audió minőség bizonyítottan jobb más DECT termékeknél és más előnyei is vannak.

 • Élethű, instrumentális hangzású csengőhangok

  A hagyományos, durva csengőhang helyett a hangszeres csengőhangok kellemesebb módon tudatják Önnel, ha keresik.

 • A kijelzőn megjelennek a hívó fél adatai

  Tudni szeretné, ki hívja, mielőtt fogadná a hívást? Akkor a hívófél-azonosítást Önnek találták ki. Megtekintheti a hívó fél számát (vagy nevét), és eldöntheti, kívánja-e fogadni a hívást. A hívófél-azonosítás funkció nem mutatja meg a számot, ha az titkosított vagy nem ismert. A szolgáltatás ország- és hálózatfüggő, igénybevételéhez előfizetés szükséges.

 • A paging funkcióval fellelheti a megcsengetett telefont.

  Ahelyett, hogy a ház minden sarkát végignézné, egyszerűen hívja fel a kézibeszélőt a telefonról úgy, hogy lenyomja a telefonon lévő funkcióbillentyűt. A kézibeszélő hangjelzéssel tudatja merre rejtőzik.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: