Fidelio

Philips Fidelio

dokkolós hangrendszer

  Philips Fidelio

  dokkolós hangrendszer

  Az egekig szárnyaló, vezeték nélküli hangzás

  Élvezze a Philips Fidelio Hi-Fi tornyok által nyújtott hihetetlenül valósághű hangzást. Továbbítson zenét vezeték nélkül Bluetooth® kapcsolaton az aptX® és az AAC technológiával. Játssza le CD-it, vagy bármilyen iPod vagy iPhone eszközét a Philips DualDock technológiával. Élvezze az egész teret betöltő hangzást mindössze két hangsugárzó segítségével. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fidelio dokkolós hangrendszer

Bluetooth® aptX és AAC DTM9030/10 Hasonló termékek

Az egekig szárnyaló, vezeték nélküli hangzás

A hangzás bűvöletében

 • 160 W kimeneti RMS összteljesítmény

  160 W kimeneti RMS összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított effektív teljesítményt jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct mód segítségével csak csatlakoztatnia kell az USB-eszközt a Philips készülék USB-portjához, és a digitális zenei tartalom közvetlenül a Philips készülékről játszható le.

 • MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

 • DualDock az iPod/iPhone töltéséhez és lejátszásához (Lightning és 30-érintkezős)

  DualDock az iPod/iPhone töltéséhez és lejátszásához (Lightning és 30-érintkezős)

  A Lightning és a 30-érintkezős Apple készülékcsatlakozóval felszerelt, karcsú stílusú DualDock felbukkan, amikor csatlakozóra van szükség, és iPhone/iPod tartóként is funkcionál

 • A földre helyezhető hangsugárzók ideális hangvisszaadást biztosítanak

  A földre helyezhető hangsugárzók ideális hangvisszaadást biztosítanak

  A Fidelio hangtornyok földre helyezhető hangsugárzók, amelyek optimális akusztikus hangerőt biztosítanak, ezáltal gazdag és tiszta hangzást nyújtanak. Ötvözik a hagyományos 2-utas hangsugárzó középtartományának pontosságát a kiterjesztett basszussal az alsó tartomány támogatásához, így ideális, kifinomult zenei hangzást eredményeznek.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Zenelejátszás Bluetooth® és aptX® technológiával

  Játsszon le zenét mobiltelefonjáról és számítógépéről Bluetooth® és aptX® technológiával

 • Egyedülálló toronykialakítás az Ön életstílusához tervezve. Egyedülálló toronykialakítás

  Széles, a teljes helyiséget betöltő, magával ragadó hangzás, stílusos és helytakarékos kivitelben. Elegáns és korszerű megjelenésének köszönhetően kiválóan illik minden otthonba.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: