Hordozható CD-lejátszó

  Hordozható CD-lejátszó

  Roppant kis méretű és pihekönnyű MP3-CD-lejátszó

  Ha Önt csak a legjobb érdekli, válassza az FM hangolóegységgel ellátott eXp7361 MP3-CD-lejátszót. Roppant kis méret és könnyű felépítés jellemzi divatos alumínium készülékházzal és forradalmian új funkciókkal. Az eXp7361 minden tekintetben jó mulatság.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Roppant kis méretű és pihekönnyű MP3-CD-lejátszó

Digitális FM hangolóegység

 • Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  Digit. dinam. mélyhangkiemelés - optimális basszus mindig

  A digitális dinamikus mélyhang-kiemelés intelligens mélyhangkiemelő, amely nagy hangerőnél is torzítás mentesen erősíti fel a mélyhangokat, kis hangerő mellett pedig nem veszélyezteti az alsó mélyhangfrekvenciákat. A technológiailag fejlett elektronika állandóan figyeli a hangerő és a mélyhang szinteket, pontosan végzi mindkettő kalibrálását, hogy kivédje a hangtorzulást, és így optimális mélyhangokat nyerjen. A digitális dinamikus mélyhangkiemelés elősegíti a kiváló mélyhangteljesítmény élvezetét – a választott hangerőszinttől függetlenül.

 • CD, CD-R és CD-RW lemezek lejátszása

  A Philips termékei köztudottan a legtöbb kapható lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy Ön CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgasson zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatja az audiokészülékén. A CD-R lemezekre egyszer lehet felvenni, majd bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezekre felvétel készíthető, majd többször újraírható, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszható.

 • 840 másodperces Magic ESP™

  A Magic Electronic Skip Protection™ (Magic Elektronikus Rázkódásvédelem) egy kényelmi funkció, mely a futás közbeni rázkódás ellenére is megszakítás-mentes MP3-CD lejátszást biztosít. A Magic Electronic Skip Protection™ rendszerrel felszerelt lejátszók különböző formátumú, pl. MP3, WMA, vagy CDDA digitális zene tárolására képes puffert használnak. Ennek tartalma és a letapogatás sebessége folyamatosan változik, hogy megszakítás-mentes lejátszást tudjon biztosítani.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátor élettartama a használat módjától, valamint a beállításoktól függhet.
 • A Windows Media és a Windows embléma a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • 64 kbps WMA kódolással számolva.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: