Elektromos szőnyegseprő

  Elektromos szőnyegseprő

  Kényelmes tisztítás

  Kompakt, pehelykönnyű, akkumulátoros szőnyegseprő elektromos forgókefével a gyors, kényelmes padlótisztításért. Minden fajta kemény padló és rövid szálú szőnyeg söpréséhez.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kényelmes tisztítás

A leggyorsabb söprés!

 • Egyedülálló porgyűjtőtálca-eltávolító rendszer

  Az egyedülálló porelvezető rendszer hatékonyan juttatja a szennyeződéseket a padlóról a tartályba. A porgyűjtő kamra egyetlen gombnyomással nyitható, így azt egyenesen a szemeteskosárba ürítheti, anélkül, hogy érintkezésbe kerülne a porral, vagy hajolgatnia kéne.

 • Akár 25 perc vezeték nélküli takarítás kemény padlókon

  Élvezze a mozgás optimális szabadságát, többé nem zavarják a vezetékek. A nagyteljesítményű akkumulátor akár 25 perces takarítást is lehetővé tesz kemény padlókon.

 • Vezeték nélküli, kompakt és könnyű

  Az 1,8 kg-os Philips elektromos szőnyegseprő olyan könnyű, hogy csak felkapja és már viheti is. Kompakt kivitele lehetővé teszi, hogy a legnehezebben elérhető részeket is kitakaríthassa. Az egyedülálló kivitelnek és az ötletes felfüggeszthetőségnek köszönhetően az elektromos szőnyegseprőt akár a legszűkebb helyen is könnyedén tárolhatja.

 • A forgókefe felsöpri a szennyeződéseket

  Hogy munkája még könnyebb legyen, az elektromos forgókefe a port és az egyéb szennyeződéseket automatikusan az elektromos szőnyegseprő porgyűjtő kamrájába juttatja. Az elektromos seprő könnyedén felszedi a port, a morzsákat, a hajszálakat stb. A dinamikus seprés biztonságos és hatékony, bármely kemény padlótípusnál és rövid szálú szőnyegnél alkalmazható.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: