Elektromos szőnyegseprő

  Elektromos szőnyegseprő

  Nincs több hajolgatás

  Ez a Philips elektromos szőnyegseprő kiválóan alkalmas a padló gyors tisztítására: a gyorsan pörgő forgó kefe könnyedén összeszedi a szennyeződéseket és manőverezni is könnyű vele. A szőnyegseprő igazán halk, és a hajlítható nyéllel a nehezen elérhető helyeket is könnyedén tisztítja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nincs több hajolgatás

Mindenhová könnyen elér

 • Hajlítható nyél

  Hajlítható nyél

  A hajlítható nyél egyszerű tisztítást garantál még a nehezen elérhető helyeken is. Nem kell hajlongania ha a bútorok alatt is takarítani szeretne: a szőnyegseprő lehajol Ön helyett.

 • Gyorsan forgó kefe

  Gyorsan forgó kefe

  Hogy munkája még könnyebb legyen, az elektromos forgókefe a port és az egyéb szennyeződéseket automatikusan az elektromos szőnyegseprő porgyűjtő kamrájába juttatja. Az elektromos seprő könnyedén felszedi a port, a morzsákat, a hajszálakat stb. A dinamikus seprés biztonságos és hatékony, bármely kemény padlótípusnál és rövid szálú szőnyegnél alkalmazható.

 • Környezetbarát NiMH akkumulátor

  Környezetbarát NiMH akkumulátor

  Élvezze a mozgás optimális szabadságát, többé nem zavarják a vezetékek. A nagyteljesítményű újratölthető NiMh akkumulátorok akár 50 perces takarítást is lehetővé tesznek kemény padlókon. A NiMH akkumulátorok környezetbarát termékek. Egyik részük sem tartalmaz mérgező anyagot, így nem károsítják a környezetet. Ezen kívül az NiMH akkumulátorok energiája hosszan tartó működést biztosít.

 • Oldalsó kefék

  Oldalsó kefék

  A szőnyegseprő oldalsó keféivel a falak mentén is kiváló tisztítóhatást érhet el. A kefék oldalról a szőnyegseprő elejéhez söprik a port, így a forgó kefe az összes szennyeződést összeszedi.

 • Egyedülálló porgyűjtőtálca-eltávolító rendszer

  Egyedülálló porgyűjtőtálca-eltávolító rendszer

  Az egyedülálló porelvezető rendszer hatékonyan juttatja a szennyeződéseket a padlóról a tartályba. A porgyűjtő kamra egyetlen gombnyomással nyitható, így azt egyenesen a szemeteskosárba ürítheti, anélkül, hogy érintkezésbe kerülne a porral, vagy hajolgatnia kéne.

 • Puhagumi fogantyú

  Puhagumi fogantyú

  A puha gumifogantyú kellemes érzetet és kényelmes fogást biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: