MP3 mini Hi-Fi rendszer

  MP3 mini Hi-Fi rendszer

  A hangzás bűvöletében

  Kezdődhet a non-stop parti! A Philips mini Hi-Fi rendszerrel rippelt zenefájlokat hallgathatja a Hi-Fi rendszeréből, és az élményben barátai is osztozhatnak. Egyedülálló, erőteljes basszus és virtuális surround hang... Az élet tulajdonképpen nem más, mint egy nagy, véget nem érő koncert. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MP3 mini Hi-Fi rendszer

420 W-os, 3-lemezes váltó, Rippelés több forrásból FWM582/12 Hasonló termékek

A hangzás bűvöletében

 • 3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  3-lemezes váltó a kényelmes többlemezes lejátszáshoz

  A háromlemezes váltóval bármikor választhat a készülék belsejében lévő három különböző CD közül. Ezzel a kényelmes funkcióval különféle stílusú zeneszámokat hallgathat, és a gyakori lemezcsere sem veszi el az idejét.

 • Digitális hangolás és 40 rádióállomás tárolása a még nagyobb kényelemért

  Digitális hangolás és 40 rádióállomás tárolása a még nagyobb kényelemért

  A digitális rádió további zenei lehetőségeket rejt magában Philips audiorendszerén található zenei gyűjteménye mellett. Egyszerűen hangoljon be egy rádióállomást, amelyet be kíván programozni, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A beprogramozott állomások kiválasztásával könnyedén hozzáférhet kedvenc rádióállomásaihoz, anélkül, hogy manuálisan be kéne hangolnia azokat minden alkalommal.

 • 3-fokozatú Dinamikus basszuskiemelés a mély basszushangzás élményéért

  3-fokozatú Dinamikus basszuskiemelés a mély basszushangzás élményéért

  A Dinamikus basszuskiemelés (Dynamic Bass Boost) maximálissá teszi a zene élvezetét, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhangtartalmát – három fokozatban! Beállíthatja a stílusának megfelelő basszusszintet. A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus basszuskiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Karaoke - a véget nem érő éneklés

  Karaoke - a véget nem érő éneklés

  A DVD-lejátszó Karaoke funkciója véget nem érő szórakozást, maximális zenei és éneklési élményt nyújt. Előadását az énekhangra adott visszhang effekttel dúsíthatja. A vezérlőgomb segítségével kiválaszthatja az Ön optimális hangtartományát.

 • Kettős erősítő a jobb hangminőségért

  Kettős erősítő a jobb hangminőségért

  A kettős erősítő javított hangzást biztosít a mély- és a magashangszóró közötti intermoduláció csökkentésével, mivel minden egyes akusztikus átalakítót a saját külön erősítője hajt meg. Az eredmény a mély és erőteljes basszushang, amely hatásosan szólal meg anélkül, hogy túlzottan interferálna a magas frekvenciákkal. Emiatt a basszushang tiszta és részletgazdag marad. A precíz, aktív keresztezési kialakítással ötvözve a fázis- és a frekvenciamenet mindegyik átalakítón jobban szabályzott, ami kiegyenlítettebb, természetesebb hangzást biztosít.

 • A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound azonnal megnöveli a teljesítményt

  A MAX Sound technológia kiemeli a mélyhangokat, maximálisra növeli a teljesítményt, és a leghatásosabb zenehallgatási élményt biztosítja egy gombnyomással. Kifinomult elektronikus kapcsolástechnikája kalibrálja a meglévő hangszín- és hangerő-beállítást, azonnal kiemeli a mélyhangokat, és maximálisra fokozza a hangerőt anélkül, hogy torzulás lépne fel. A végeredmény a hangspektrum és a hangerő érezhető felerősödése, amely hatásosan kiemeli a hangot, és jelentősen feljavít minden zenét.

 • 420 W kimeneti RMS összteljesítmény

  420 W kimeneti RMS összteljesítmény
 • Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért

  Kétutas mélyreflexes hangszórórendszer az erőteljes hangért
 • 60 órányi WMA-CD vagy 30 órányi MP3-CD zene lejátszása

  60 órányi WMA-CD vagy 30 órányi MP3-CD zene lejátszása
 • Incredible Surround™ bővített hangdimenzió a hangok nagyobb élvezetéhez

  Az Incredible Surround a Philips hangzás-technológiája, amely drámai módon felnagyítja a hangteret, hogy elmerülhessen a hangzásban. A legfejlettebb elektronikus fáziseltolás felhasználása segítségével az Incredible Surround úgy keveri a jobbról és a balról érkező hangokat, hogy a két hangszóró között megnő a virtuális távolság. Ez a nagyobb távolság nagyban megnöveli a sztereó hatást, és természetesebb hangdimenziót hoz létre. Az Incredible Surround segítségével teljes térhatást érzékelhet, amelyben nagyobb a tér mélysége és szélessége további hangszórók használata nélkül.

 • Rippeljen zenét CD-ről, rádióból és karaoke berendezésről USB-eszközre!

  Ezzel az ügyes funkcióval az összes zenéjét egyszerűen, közvetlenül a hordozható MP3-lejátszóból hallgathatja a Hi-Fi rendszerén. Csak rippelje a karaoket és a kívánt zeneszámot a CD-ről, a rádióműsorból, vagy csatlakoztasson egyéb rendszert az USB-eszközhöz. Archiválja régi magnószalagjait MP3 formátumban, számítógép használata nélkül. A Hi-Fi rendszer Időzítőjét is használhatja kedvenc rádióműsorai rögzítéséhez az USB-eszközre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: