Heritage Audio

komponens hifi rendszer

  Heritage Audio

  komponens hifi rendszer

  A hangzás bűvöletében

  Merüljön el az audiofil minőségű hangzásban a selyem dóm magassugárzóval rendelkező Philips komponens hifi rendszernek köszönhetően. Az elegáns, fa hangsugárzó dobozok és az alumínium ház szintén hozzájárul a kiemelkedő hangminőséghez. Mindehhez precíz és finom szabályozási lehetőség párosul. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Heritage Audio komponens hifi rendszer

Selyem dóm magassugárzó, 60 W MCM770/12 Hasonló termékek

A hangzás bűvöletében

Élvezze a hifi zenét

 • Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  A selyem dóm magassugárzó membránja selyemből készül - olyan anyagból, amely minőségét tekintve a más, magassugárzóknál alkalmazott anyagok felett áll. A selyem anyag, amelyet a membránhoz használnak, kiemelkedő csillapítású, és puha szerkezete garantálja a minimális akusztikai szóródást. Ennek eredményeképp a selyem dóm magassugárzó hangja, kellemes, meleg és széles hangtartományban szól.

 • Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Aranybevonatú hangszóró-csatlakozó a legjobb minőségű jelátvitel érdekében

  Az aranybevonatú hangszóró-csatlakozó jobb minőségű audiojel-átvitelt biztosít a hagyományos csatlakozásokhoz képest. Minimálisra csökkenti továbbá az elektromos jelvesztést az erősítő és a hangszóró között, ami a valós hangzást leginkább megközelítő hangvisszaadást eredményez.

 • Fa hangsugárzók a kiváló, természetes hangért

  Fa hangsugárzók a kiváló, természetes hangért

  A természet biztosan a legjobbat nyújtja számunkra. A fa olyan akusztikai jellemzőkkel rendelkezik, amely különösen alkalmassá teszik audioberendezésekben és hangszerekben való használatra. A zongorákat és a hegedűket nem véletlenül készítik fából, ahogyan e hangsugárzók háza sem véletlenül lett fa. A fa hangsugárzók gazdag és élethű hangélményt nyújtanak.

 • Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  Digitális hangszabályzás optimális zenei stílusbeállításhoz

  A digitális hangzásszabályzás lehetővé teszi, hogy az előre beállított Jazz, Rock, Pop és Classic beállítás kiválasztásával optimalizálja a különböző zenei műfajok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszínszabályozás segítségével automatikusan módosítják a hangkiegyenlítést, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat. A digitális hangzásszabályozás pontosan az éppen játszott zene típusához igazítja a kiegyenlítést, így a lehető legtöbbet hozhatja ki a zenéből.

 • Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  Dinamikus basszuskiemelés: mély, drámai hang

  A Dinamikus mélyhang-kiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: alacsony vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dinamikus mélyhang-kiemelés beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így Ön kiegyenlített hanghatást élvezhet a hangerő csökkentése esetén is.

 • MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

 • Az alumínium készülékház a minőség érzetét kelti, és jól néz ki

  Az alumínium készülékház a minőség érzetét kelti, és jól néz ki

  Az öntött alumínium készülékház pihekönnyű, de módfelett erős és merev, jól bírja a magasabb hőmérsékleti viszonyokat, és nem utolsósorban rozsdamentes.

 • USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  USB Direct az MP3/WMA formátumú zene lejátszásához

  Az USB Direct mód segítségével csak csatlakoztatnia kell az USB-eszközt a Philips készülék USB-portjához, és a digitális zenei tartalom közvetlenül a Philips készülékről játszható le.

 • Csúcsminőségű tervezésű összetevők állvánnyal

  Csúcsminőségű tervezésű összetevők állvánnyal

  Az apró részletekig megtervezett mikrorendszer tartozéka a négy darab háromszög alakú lábbal ellátott állvány. Ez megakadályozza az erősítőből és a CD-betöltőből érkező, rezgés, túlmelegedés vagy elektromágneses interferencia által generált összes hangfrekvenciás torzítást. Az eredmény a lágy és kiváló minőségű hangvisszaadás.

 • Magas és mély hangok hangerejének javítása

  A hangspektrumban a magas és alacsony hangfrekvencia-tartományok relatív értelemben kevésbé érzékelhetők az emberi fül számára - különösen kis hangerő mellett. A Loudness (fiziológiai hangerő) funkció bekapcsolásával a mély és magas hangok felerősödnek, ami sokkal kiegyensúlyozottabb hanghatást eredményez.

 • 60 W kimeneti RMS összteljesítmény

  A rendszer RMS összteljesítménye 60 W. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény gyakori mértéke, vagyis az erősítőből a hangszóró felé továbbított elektromos energia, wattban mérve. A hangszóró felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangszóró érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: