Hálózati zenelejátszó

  Wi-Fi b/g certified

  Hálózati zenelejátszó

  Engedje szabadon a zenét!

  Ha a Philips Streamium NP1100 hálózati zenelejátszót egyszerre csatlakoztatja a számítógéphez és az audiorendszerhez, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érheti el számítógépes zenei könyvtárát és az internetes rádiókat, és izgalmasnál izgalmasabb zenehallgatási lehetőségeket fedezhet fel! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Streamium Hálózati zenelejátszó

Ingyenes internetes rádió, Nagyméretű LCD kijelző NP1100/12 Hasonló termékek

Engedje szabadon a zenét!

Élvezze a zenét PC-ről és Internetről - vezeték nélkül

 • Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  Több ezer ingyenes internetes rádióállomás

  A Streamium zeneközponttal több ezer internetes rádióállomás közül választhat, így lépést tarthat a világ minden tájáról származó zenével. Csatlakoztassa a Streamium készülékét az Internethez, és hallgassa kedvenc online programjait hangrendszerén a számítógép bekapcsolása nélkül.

 • Zenelejátszás vezeték nélkül a számítógépről

  Zenelejátszás vezeték nélkül a számítógépről

  A Streamium hálózati zenelejátszóval korlátlan szabadságot élvezhet: a számítógépen összegyűjtött zeneszámokat audiorendszerén is lejátszhatja. A Streamium a számítógépen tárolt hanganyagot UPnP kapcsolaton keresztül éri el, majd az audiorendszerre továbbítja. Így kedvenc zenéit nagyszerű hangminőségben hallgathatja.

 • Távvezérlő a kényelmes navigáláshoz

  Távvezérlő a kényelmes navigáláshoz

  Kanapéjáról vezérelheti Streamium készüléke összes funkcióját. Keresés, navigálás és lejátszás - zene egyszerűen és gyorsan. Az alfanumerikus keresés, a QuickJump és a SuperScroll funkcióknak köszönhetően hozzáférhet a kedvenc internetes rádióállomásaihoz vagy számítógépén található zenéihez. Streamium vezérlőközpont, az Ön tenyerében.

 • Digitális csatlakozók

  Digitális csatlakozók

  A Streamium hálózati zenelejátszó többféle módon csatlakozhat egy Ön által választott audioeszközhöz, pl. digitális kapcsolat, analóg kapcsolat, hordozható hangszórók vagy akár egy fejhallgató által.

 • Analóg csatlakozók

  Analóg csatlakozók

  A Streamium hálózati zenelejátszó többféle módon csatlakozhat egy Ön által választott audioeszközhöz. A leggyakrabban használt kapcsolat a Streamium zenelejátszó esetében az analóg csatlakozás. A tartozék piros/fehér csatlakozójú audiokábelt használva, egyszerűen illessze az egyik párt a Streamium készülékbe, majd a másik párt az audioeszközbe. Hordozható hangszórókat vagy fejhallgatókat szintén csatlakoztathat a Streamium központhoz.

 • Csatlakoztatható sztereoberendezéshez vagy házimozi-rendszerhez

  Csatlakoztatható sztereoberendezéshez vagy házimozi-rendszerhez
 • Nagyméretű képernyő, nagyméretű ikonok, felnagyított szövegek

  Nagyméretű képernyő, nagyméretű ikonok, felnagyított szövegek
Összes specifikációt mutat
 • Egyes funkciókhoz szélessávú Internet-hozzáférés szükséges
 • Egyes szolgáltatások nem minden területen érhetők el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: