Multimédiás hangszórók 2.0

  Multimédiás hangszórók 2.0

  Dinamikus hangzás

  A 3 W RMS sztereó kimenettel és elegáns, magasfényű bevonattal rendelkező Philips SPA1260/12 hangsugárzók kivitele éppolyan lenyűgöző, mint a hangzása! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Multimédiás hangszórók 2.0

Fejhallgató-kimenet, audiobemenet, 12 W-os SPA1260/12 Hasonló termékek

Dinamikus hangzás

ezzel a PC-hangszóróval

 • 3 W kimeneti RMS összteljesítmény

  3 W kimeneti RMS összteljesítmény

  A rendszer kimeneti összteljesítménye 3 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  A hangsugárzó előlapján található aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozóknak köszönhetően most még könnyebben és kényelmesebben élvezheti kedvenc zenéjét és hanganyagait. Korábban, ha a számítógépén kívül egy másik készüléket is csatlakoztatni akart, általában ki kellett húzni a 3,5 mm-es csatlakozót a PC-ből, ami kényelmetlen volt. A kézre eső aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozókkal azonban gyorsan és könnyedén hallgathat zenét szinte bármilyen készülékről.

 • A Bass Reflex hangsugárzók mély és erőteljes basszushangzást produkálnak

  A hangszóró mögött található egy kamra, amely az akusztikus hangolású nyílások felé vezeti a levegőt, erőteljesebbé és valóságosabbá téve a mélyhangok megszólalását.

 • Mutatós, magasfényű kivitel

  Magasfényű fekete kivitel, amely klasszikus és modern környezetben egyaránt remekül mutat.

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: