Multimédiás hangszórók 2.1

  Multimédiás hangszórók 2.1

  Erőteljes, részletgazdag hangzású PC-hangszóró

  Az SPA7355/12 hangsugárzó 50 W-os kimenete és a szabadalmaztatott SPD™ basszusport-technológiája mély és tökéletes hangzást biztosít, csökkentett torzítással. A kétutas magashangszóró + mélyhangszóró kialakítás mind a magas, mind az alacsonytól a közepesig terjedő hangfrekvenciákat visszaadja, maximális teljesítmény mellett. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Multimédiás hangszórók 2.1

SPDTM basszusport, 2, 75"-es szatellit meghajtó, 5, 25"-es mélynyomó, 120 W SPA7355/12 Hasonló termékek

Erőteljes, részletgazdag hangzású PC-hangszóró

Páratlan hangélmény

 • SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  SPD™ innovatív basszusport-technológia a mély és tökéletes hangzás érdekében

  A Philips Sound Purification Duct (SPD) basszusport-technológiája átadja az eredeti basszus hangzás mély, tiszta hangjait. A basszuscső belső felületén alkalmazott SPD habanyag, a Philips által kifejlesztett speciális akusztikus tompítás csökkenti a zajturbulenciákat és stabilizálja a hangolási frekvenciát. A Philips műszaki és vevői tesztjei igazolják, hogy ez a puffer kevésbé szórt és tisztább minőségű basszust tesz lehetővé.

 • Kétutas magassugárzó + mélynyomó kialakítás

  Kétutas magassugárzó + mélynyomó kialakítás

  A dupla-tartományú hangszóró két meghajtóval állítja elő a magassugárzóktól érkező magas frekvenciákat, illetve a mélynyomótól érkező mély- és középtartományú frekvenciákat. Ez a kimenetet kiegyensúlyozottabb hangzással maximalizálja az általánosan használt egyutas megoldáshoz képes, ahol egy meghajtónak kell előállítania az összes frekvenciát. Így élvezhetőbbé válik a jobb akusztika a tisztább énekhangokkal, magas és mély hangokkal, mindez most igazán versenyképes árakon a Philips hangszórók kínálatában.

 • Mylar anyagú magassugárzó a nagyfelbontású hang érdekében

  Mylar anyagú magassugárzó a nagyfelbontású hang érdekében

  A magassugárzókban egyedülálló Mylar anyagot alkalmaznak a lenyűgöző hangfelbontás érdekében. Tökéletesen adja vissza a magas frekvenciák teljes tartományát, így a zene életre kel és a filmek hanghatása is a szerzők elképzelése szerint szólal meg. A kétutas kialakítás szerves részeként a magassugárzó a mélynyomóval összehangoltan javítja a magas frekvenciákat, ami tisztább, megnövelt térhatású és pontosabb hangzást eredményez. A javított tisztaság azt jelenti, hogy a zene összes eleme megkülönböztethető. Figyelje a hangszereket külön-külön, hallgassa a tisztább énekhangokat és élvezze a pezsdítően részletes zenét.

 • Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  A hangsugárzó előlapján található aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozóknak köszönhetően most még könnyebben és kényelmesebben élvezheti kedvenc zenéjét és hanganyagait. Korábban, ha a számítógépén kívül egy másik készüléket is csatlakoztatni akart, általában ki kellett húzni a 3,5 mm-es csatlakozót a PC-ből, ami kényelmetlen volt. A kézre eső aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozókkal azonban gyorsan és könnyedén hallgathat zenét szinte bármilyen készülékről.

 • 50 W RMS kimeneti összteljesítmény

  A Philips hangsugárzó kimeneti összteljesítménye 50 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • PP meghajtóanyag

  A meghajtóban lévő, puha PP (polipropilén) anyag még jobb magas frekvenciájú hangokat biztosít. Segíti a hangterjedést, és tisztább, jobban kiegyenlített hangzást nyújt. A kis fajsúlyú anyag magashangszóróval való integrálása egyszerűbb, használata pedig kevesebb vibrációt okoz.

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

 • Mutatós, magasfényű kivitel

  Magasfényű fekete kivitel, amely klasszikus és modern környezetben egyaránt remekül mutat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: