Univerzális távvezérlő

  TV all

  Univerzális távvezérlő

  Házi szórakoztatórendszer vezérlése

  A meghökkentően sokoldalú univerzális távvezérlő fejlett technológiájának köszönhetően teljes házi szórakoztatórendszerét egyetlen, divatos kialakítású egység segítségével vezérelheti. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Házi szórakoztatórendszer vezérlése

Több, mint 1200 márkával kompatibilis

 • Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Az egygombos kezelés több parancs végrehajtását teszi lehetővé egyetlen gombnyomással, makró segítségével. A makró több előre programozott parancsot rendel egy gombhoz, így egy egész parancssorozat kiadásához is elegendő egyetlen gombnyomás.

 • 6 az 1-ben távvezérlő TV, DVD, STB, AMP, VCR és CD vezérléséhez

  Nincs szükség rá, hogy egy egész asztalt fenntartson a sok távvezérlő számára, ehelyett használhat egyetlen robusztus távvezérlőt a TV, DVD lejátszó/felvevő, műholdvevő, digitális földi vevőkészülék vagy kábeltévé egység (STB), erősítő/receiver és CD lejátszó vezérléséhez, a márkától és típustól függetlenül.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

 • Készen áll a Philips készülékekhez

  Ha Philips készüléke van, akkor az univerzális távirányítót programozás nélkül tudja használni, mivel a Philips már előre beállította.

 • Szembetűnő, krómmal borított kivitel

  Stílusos króm kivitel amely jól néz ki és megfelel a legújabb eszközök kivitelének is.

 • A kezelői felület világítani kezd, ha az eszközt felveszi.

  Nem kell többé gombokat keresnie a sötétben, csak felveszi a távirányítót, és a gombok (vagy az LCD kijelző) automatikusan kigyulladnak.

 • Automatikusan megkeresi az eszköz márkáját

  Az új távvezérlőjét legegyszerűbben úgy bírhatja munkára, hogy engedi őt automatikusan megkeresni az eszköze számára legmegfelelőbb kódot.

 • Kódbevitel a távvezérlő közvetlen beállításához

  Ha a távvezérlő nem találja meg automatikusan az eszköz márkáját, manuálisan is beviheti azt a használati utasításhoz mellékelt átfogó listán található számkód segítségével.

 • Kérdéseivel hívja az URC szervizvonalunkat

  Ha kérdése vagy problémája van az univerzális távvezérlővel, vagy az eredeti távvezérlőn olyan gomb van, ami nincs benne a kiterjedt kód könyvtárban, megoldásért hívja szervizvonalunkat. A hét minden napján hívhatja a segélyvonalat.

 • URC támogatás a kijelölt weboldalon

  Kijelölt távvezérlő-támogatás. A Philips URC weboldalon megtalálja valamennyi márkához tartozó kódot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: