1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Philips álló gőzölőkészülék fejéből csöpög a víz

  Közzétéve 2023. február 27.
  Ha a Philips álló gőzölőkészülék fejéből csöpög a víz, kérjük, olvassa el az alábbi hibaelhárítási tanácsainkat a probléma megoldásához.
  Megjegyzés: A következők nem vonatkoznak a STE305x és GC62x.

  modellekre. A készüléket nem vízszintes használatra tervezték. Ha a gőzölőfejet vízszintesen használja, a gőzölőfejből nem tud egyenletesen távozni a gőz, és lecsapódik a gőztömlőben. Ez vízcsepegést okozhat a gőzölőfejből.
  Ha a Philips álló gőzölőkészülék tömlője U-alakot formál, a benne lévő kondenzvíz nem tud visszaáramlani a víztartályba, és ez vízcsepegést okozhat a ruhagőzölő fejéből.

  Ebben az esetben emelje fel az álló ruhagőzölő fejét a tömlő függőleges kiegyenesítéséhez.  Ily módon a kondenzvíz visszaáramolhat a tartályba.

  A gőzölés megkezdésekor állítsa a gőzfokozatot MAX módba. Ezt követően tartsa a gőzölőfejet távol a ruhadarabtól, és 10 másodpercig nyomja a gőzvezérlőt, hogy az elején kifújja a vízcseppeket.
  Ne feledje, hogy az ebben a részben ismertetett megoldás csak az AirStretch technológiával rendelkező Philips gőzölőkészülékekre vonatkozik (ezek a gőzölők a fejükön védőráccsal vannak ellátva, az alábbi ábrán látható módon).

  Ha hosszú ideig intenzíven használta az álló gőzölőt, az vízlecsapódást okozhat. Ebben az esetben a fejből víz csepeg.

  Ennek megoldásához először hagyja lehűlni a gőzölőt. Ezután távolítsa el a rácsot, és nyomjon egy száraz ruhát a fekete felületre a kondenzvíz eltávolításához.


  Ezek a megoldások nem segítették a probléma megoldását? Kérjük, forduljon hozzánk további segítségért.
  A Philips gőzölőkészülék védőrácsa
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.