• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  Saeco eszpresszógépem túl híg kávét főz

  Ha Saeco eszpresszógépe túlságosan híg kávét főz, akkor annak több oka lehet. Kérjük, tekintse meg az alábbi lehetséges okokat és megoldásokat.
   

  A készülék első használata

  Ha először használja az eszpresszógépet, teljesen normális, hogy az első lefőzött kávék hígak; ennek oka, hogy a rendszernek előbb még be kell állnia. Ahhoz, hogy a tömény őrölt kávéból optimálisan kinyerje a kávé ízét, próbáljon meg még néhány csésze kávét elkészíteni.

  A főzőegység szennyezett

  Fontos, hogy hetente öblítse át a központi egységet, mert a szennyezett központi egység ronthatja a víz áramlását, és hátrányosan befolyásolja a kávé ízét. 

  Megtisztításához kövesse az alábbi lépéseket, vagy tekintse meg az oktatóvideónkat: 
  1. Kapcsolja KI a készüléket, és várjon, amíg az teljesen leáll, és már nem ad ki hangot (ez kb. 15–20 másodpercet vesz igénybe) 
  2. Nyissa fel a szervizfedelet, majd a „PUSH” gombot jobbra tolva fogja meg a központi egységet, és maga felé húzva távolítsa el a készülékből 
  3. Alaposan öblítse el a központi egységet langyos vízzel, majd hagyja megszáradni, mielőtt visszahelyezné a készülékbe.
   
  Play Pause

  Módosítani kell az őrlőbetét beállítását

  Előfordulhat, hogy az őrlőbetét beállításának finomabbra állításakor véletlenül túlforgatta a beállítógombot, és a két őrlőkorong túl közel került egymáshoz. Ennek következtében az őrlemény túl finomra sikeredett, ezért nem szívja magába a vizet. 

  A probléma megszüntetéséhez válasszon durvább beállítást; ehhez forgassa el a szemeskávé-tartályban levő gombot egy nagyobb számbeállításra vagy nagyobb kávészemméretre.
   

  Módosítani kell néhány gépbeállítást

  Az aroma, a csészébe kerülő mennyiség, az őrlőbetét-beállítás mindegyike gépbeállítás, és ily módon hatással lehet a kávé erősségére. Javasoljuk, hogy próbálgassa a különböző beállításokat. 

  Az erősebb kávé érdekében válassza például a legmagasabb aromafokozatot, a közepesen telt csészét, és állítsa az őrlőbetétet finomabbra.
   

  Az előre őrölt kávé tartálya eltömődött

  Nyissa fel az előre őrölt kávé tartályának fedelét, és ellenőrizze, hogy nincs-e eltömődve őrölt kávéval. Ha ez a helyzet, az alábbi lépéseket követve megszüntetheti a terület eltömődését: 
  1. Kapcsolja KI a készüléket, és várjon, amíg az teljesen leáll 
  2. Vegye ki a központi egységet a készülékből. 
  3. Nyissa fel az előre őrölt kávé tartályának fedelét, és helyezze be a kanál nyelét. 
  4. Mozgassa a nyelet fel-le egészen addig, amíg az eltömődést okozó őrölt kávét le nem esik. Ha ezen megoldások egyike sem vezetett eredményre, további segítségért forduljon hozzánk.
   
  Play Pause

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.