1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Saeco eszpresszógépem túl híg kávét főz

  Közzétéve 2021-10-04
  Ha Saeco eszpresszógépe túlságosan híg kávét főz, akkor annak több oka lehet. Kérjük, tekintse meg az alábbi lehetséges okokat és megoldásokat.
   

  A készülék első használata

  Ha először használja az eszpresszógépet, teljesen normális, hogy az első lefőzött kávék hígak; ennek oka, hogy a rendszernek előbb még be kell állnia. Ahhoz, hogy a tömény őrölt kávéból optimálisan kinyerje a kávé ízét, próbáljon meg még néhány csésze kávét elkészíteni.

  A főzőegység szennyezett

  Fontos, hogy hetente öblítse át a központi egységet, mert a szennyezett központi egység ronthatja a víz áramlását, és hátrányosan befolyásolja a kávé ízét. 

  Megtisztításához kövesse az alábbi lépéseket, vagy tekintse meg az oktatóvideónkat: 
  1. Kapcsolja KI a készüléket, és várjon, amíg az teljesen leáll, és már nem ad ki hangot (ez kb. 15–20 másodpercet vesz igénybe) 
  2. Nyissa fel a szervizfedelet, majd a „PUSH” gombot jobbra tolva fogja meg a központi egységet, és maga felé húzva távolítsa el a készülékből 
  3. Alaposan öblítse el a központi egységet langyos vízzel, majd hagyja megszáradni, mielőtt visszahelyezné a készülékbe.
   
  Play Pause

  Módosítani kell az őrlőbetét beállítását

  Előfordulhat, hogy az őrlőbetét beállításának finomabbra állításakor véletlenül túlforgatta a beállítógombot, és a két őrlőkorong túl közel került egymáshoz. Ennek következtében az őrlemény túl finomra sikeredett, ezért nem szívja magába a vizet. 

  A probléma megszüntetéséhez válasszon durvább beállítást; ehhez forgassa el a szemeskávé-tartályban levő gombot egy nagyobb számbeállításra vagy nagyobb kávészemméretre.
   

  Módosítani kell néhány gépbeállítást

  Az aroma, a csészébe kerülő mennyiség, az őrlőbetét-beállítás mindegyike gépbeállítás, és ily módon hatással lehet a kávé erősségére. Javasoljuk, hogy próbálgassa a különböző beállításokat. 

  Az erősebb kávé érdekében válassza például a legmagasabb aromafokozatot, a közepesen telt csészét, és állítsa az őrlőbetétet finomabbra.
   

  Az előre őrölt kávé tartálya eltömődött

  Nyissa fel az előre őrölt kávé tartályának fedelét, és ellenőrizze, hogy nincs-e eltömődve őrölt kávéval. Ha ez a helyzet, az alábbi lépéseket követve megszüntetheti a terület eltömődését: 
  1. Kapcsolja KI a készüléket, és várjon, amíg az teljesen leáll 
  2. Vegye ki a központi egységet a készülékből. 
  3. Nyissa fel az előre őrölt kávé tartályának fedelét, és helyezze be a kanál nyelét. 
  4. Mozgassa a nyelet fel-le egészen addig, amíg az eltömődést okozó őrölt kávét le nem esik. Ha ezen megoldások egyike sem vezetett eredményre, további segítségért forduljon hozzánk.
   
  Play Pause
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.