1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Saeco eszpresszógépem nem habosítja jól a tejet

  Közzétéve 2023. január 27.
  Ahhoz, hogy a lehető legjobb tejhabminőséget érje el Saeco eszpresszógépével, próbálja ki a következő tippeket, és tekintse meg alábbi a hozzájuk használható tejtípusokat.
  A tej hőmérséklete befolyásolhatja a habosítás minőségét. Javasoljuk, hogy mindig hűtött tejet használjon a kiváló tejhab előállítása érdekében.
  Fontos, hogy a levegőbeszívás elkerülése és a tökéletes habosítás biztosítása érdekében megfelelő mennyiségű tejet használjon. Próbálja nagyobb tejmennyiséggel növelni a tejhab minőségét.
  A különböző típusú tejek, illetve növényi alapú tejek különböző mennyiségű és minőségű habot eredményezhetnek. A sűrű, selymes tejhabhoz a következő tejtípusok egyikét ajánljuk:
  • Félzsíros tehéntej
  • Teljes zsírtartalmú tehéntej
  • Laktózmentes tej
  • Növényi alapú tejre vonatkozó megjegyzés: A megfelelő mennyiségű zsírt és fehérjét tartalmazó növényi alapú tejjel a lehető legjobb sűrűségű hab készíthető el. Ennek érdekében nézze meg, hogy kedvenc márkája rendelkezik-e a kiváló tejhab előállítására megalkotott „professzionális” vagy „barista” kiadással.
  A tejrendszer használatakor mindig győződjön meg arról, hogy minden alkatrész tiszta (a tisztításhoz kövesse a felhasználói kézikönyvben vagy a GYIK-ben található utasításokat). 

  Mindig fordítson különös figyelmet a kávéfőző tejadagoló rendszerének tisztítására. Próbálja elkerülni, hogy a tej beleszáradjon, mivel a beleszáradt tejet nehéz eltávolítani.

  Az alapos tisztításhoz használhatja a Philips CA6705 tejadagoló alkatrésztisztítót. 

  Ha már kipróbálta az itt felsorolt összes tippet, de Saeco kávéfőzője még mindig nem habosítja fel a tejet a vártnak megfelelően, további segítségért forduljon hozzánk.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.