Ahhoz, hogy a lehető legjobb tejhabminőséget érje el Saeco eszpresszógépével, próbálja ki a következő tippeket, és tekintse meg alábbi a hozzájuk használható tejtípusokat.
A tej hőmérséklete befolyásolhatja a habosítás minőségét. Javasoljuk, hogy mindig hűtött tejet használjon a kiváló tejhab előállítása érdekében.
Fontos, hogy a levegőbeszívás elkerülése és a tökéletes habosítás biztosítása érdekében megfelelő mennyiségű tejet használjon. Próbálja nagyobb tejmennyiséggel növelni a tejhab minőségét.
A különböző típusú tejek, illetve növényi alapú tejek különböző mennyiségű és minőségű habot eredményezhetnek. A sűrű, selymes tejhabhoz a következő tejtípusok egyikét ajánljuk:
Félzsíros tehéntej
Teljes zsírtartalmú tehéntej
Laktózmentes tej
Növényi alapú tejre vonatkozó megjegyzés: A megfelelő mennyiségű zsírt és fehérjét tartalmazó növényi alapú tejjel a lehető legjobb sűrűségű hab készíthető el. Ennek érdekében nézze meg, hogy kedvenc márkája rendelkezik-e a kiváló tejhab előállítására megalkotott „professzionális” vagy „barista” kiadással.
A tejrendszer használatakor mindig győződjön meg arról, hogy minden alkatrész tiszta (a tisztításhoz kövesse a felhasználói kézikönyvben vagy a GYIK-ben található utasításokat).
Mindig fordítson különös figyelmet a kávéfőző tejadagoló rendszerének tisztítására. Próbálja elkerülni, hogy a tej beleszáradjon, mivel a beleszáradt tejet nehéz eltávolítani.
Az alapos tisztításhoz használhatja a Philips CA6705 tejadagoló alkatrésztisztítót.
Ha már kipróbálta az itt felsorolt összes tippet, de Saeco kávéfőzője még mindig nem habosítja fel a tejet a vártnak megfelelően, további segítségért forduljon hozzánk.
Kapcsolat a Philips céggel
Örömmel segítünk Önnek ebben
Kapcsolat a Philips céggel
Örömmel segítünk Önnek ebben
Nem találja, amit keres?
Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét