0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Saeco eszpresszógépem szivárog

  Közzétéve 2021-10-04
  Ha azt tapasztalja, hogy Saeco eszpresszógépe szivárog, akkor annak több oka lehet. Bővebb információkért olvasson tovább:
  A használt víz akkor is a csepptálcára folyik, ha a kávékifolyóból csepegő vizet egy csészében felfogja. Ennek oka, hogy a gép a használt vizet közvetlenül az automata öblítés csepptálcájába engedi; így biztosítja az átöblítést a gép optimális teljesítménye érdekében.  

  Automatikus öblítés történik a gép be- és kikapcsolásakor, kávéfőzés után vagy a tejhabosító használata után. 

  A használt víz miatt azt tapasztalhatja, hogy mindig van egy kis víz a cseppfelfogó tálcán, vagy a cseppfelfogó tálca a vártnál gyorsabban megtelik. Ez azonban nem jelzi a gép szivárgását. 

  Megjegyzés: Ha a cseppfelfogó tálca 2 csésze kávé után megtelik, vagy a cseppfelfogó tálca éjjel feltöltődik vízzel, javasoljuk, hogy forduljon hozzánk további segítségért.
  Ha tiszta vizet lát a készülék alatt vagy a víztartály mellett, akkor a víztartályt nem megfelelően helyezte be a gépbe. 

  A problémát úgy szüntetheti meg, ha jól betolja a víztartályt a készülékbe. 

  Ha a víztartályt megfelelően helyezi be, és továbbra is tiszta víz folyik ki a készülék alatt, forduljon hozzánk további segítségért.
  Két oka van annak, hogy miért fordulhatnak elő vízfoltok a konyhapulton vagy a készülék alatt: 

  1. A cseppfelfogó tálca túlságosan megtelt, és eltávolításakor kicsepegett belőle a víz. 
  Ennek elkerülése érdekében naponta vagy minden olyan esetben ürítse és öblítse ki a cseppfelfogó tálcát, amikor a piros jelzés láthatóvá válik. 

  2. Ha eltávolítja vagy előrehúzza a cseppfelfogó tálcát, kis mennyiségű víz jelenhet meg a konyhai munkalapon vagy a készülék jobb oldala alatt. 
  Javasoljuk, hogy hetente törölje szárazra az adott területet egy kendővel, de ne aggódjon, ez nem a készülék szivárgását jelenti.
  Play Pause
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.