1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Series 7000 elektromos borotva – személyre szabott borotválkozás.

  Series 7000 elektromos borotva – személyre szabott borotválkozás.

  Legyen a borotválás épp olyan egyedi, mint a bőre img

  Legyen a borotválás épp olyan egyedi, mint a bőre

   
  A megfelelő borotválkozás titka a borotva legfontosabb funkcióinak és a borotválkozásra vonatkozó anyagoknak a megismerése. Az oldalon a borotva karbantartására vonatkozó tippeket talál, regisztrálhatja a terméket, valamint szükség esetén megtalálja a támogatás elérhetőségét – mindezt egy helyen.

  Legyen a borotválás épp olyan egyedi, mint a bőre img

  Hozza létre személyes borotválkozási tervét

   
  Most egyéni tanácsokkal találhat megoldást olyan speciális bőrproblémákra, mint a kipirosodás, az irritáció és a benőtt szőrszálak. Első lépésként töltse le a GroomTribe alkalmazást, és párosítsa iOS vagy Android eszközzel.

  Letöltés. Párosítás. Borotválkozás.

   
  Ennél már nem is lehetne egyszerűbb! Mindössze le kell töltenie a GroomTribe alkalmazást az okostelefonjához tartozó alkalmazásboltból.

  Kapcsolja be a borotvát. Ezután kapcsolja be az okostelefon Bluetooth funkcióját, majd nyissa meg az alkalmazást, és a párosítás megkezdéséhez hajtsa végre a megjelenő utasításokat. Ezentúl a borotva és a GroomTribe alkalmazás minden alkalommal csatlakozik egymáshoz, amikor megnyitja az alkalmazást.

  A telefon és a borotva legyen közel egymáshoz, hogy ne szakadjon meg köztük a kapcsolat, és létrejöhessen a szinkronizálás. Most már csak ki kell választania a megfelelő beállítást, és kezdheti is a borotválkozást!

  Letöltés-Párosítás-Borotválkozás img

  A borotválkozás ezentúl személyre szabott

   

  A Series 7000 a világ első, személyre szabott borotválkozási megoldása érzékeny bőrre. A borotva és a csatlakoztatott GroomTribe alkalmazás funkcióinak segítségével pontosan az Önnek megfelelő módon borotválkozhat. Hiszen mindannyiunk bőre más!

  A kijelző

   

  Hozza ki a legtöbbet a borotvájából! Az intuitív jelzők mutatják az alkalmazáson belüli értesítéseket, az akkumulátor töltöttségi szintjét, a tisztításemlékeztetőket stb.

  Érjen el tökéletes eredményt három lépésben img

  Érjen el tökéletes eredményt három lépésben

   

  A tökéletesen borotvált megjelenés elérése gyakran kihívást jelent, különösen az érzékeny bőrű férfiak számára, akiknél bőrpír, égő érzés és a szőrbenövés folyamatos kockázata jelentkezhet. Azonban – ha helyesen végzik – a Series 7000 készülékkel való alapos borotváláskor nem szükségszerű a bőrirritáció.

   


  Miből áll a tökéletesen borotvált megjelenés?

  Mielőtt belekezdünk, tisztázzuk, hogy mi is a célunk. A tökéletesen borotvált megjelenés azt jelenti, hogy nincs se szakáll, se borosta: egy alaposan simára borotvált arc önmagáért beszél. Készen áll? Ismerje meg, hogyan kell tökéletesre borotválni az arcát néhány perc alatt.

   

  Nedves vagy száraz?

  Az elektromos borotvával végzett száraz borotválás jobban óvja a bőrt, és kisebb a karcolás vagy vágás valószínűsége. A nedves borotválkozás frissítő és sima érzés, csak ne feledkezzen meg a borotvahabról. A megfelelő módszer kiválasztása először nehéznek tűnhet – különösen érzékeny bőr esetén –, de szerencsére közel a segítség.

   

  Borotválkozási tanácsok

  A GroomTribe alkalmazáshoz tartozó személyes borotválkozási terv az Ön számára legjobb borotválkozásra vonatkozó, személyre szabott tanácsokat tartalmaz. A vezérelt borotválás valós időben javítja a borotválkozás eredményét, míg a szinkronizált borotválás az Ön hosszabb távú borotválási adatainak figyelembevételével határozza meg az Önnek adott tanácsokat.
   

  1. lépés: Tisztaság

  Mossa meg és öblítse le az arcát, hogy teljesen tiszta legyen a borotválkozáshoz. Hosszú, forró zuhanyt azonban ne vegyen előtte, különben a bőre forró, duzzadt, izzadt lesz, és ezért nehéz lesz megborotválni. Mindenképpen ügyeljen arra, hogy száraz legyen a bőre, mielőtt megkezdené a következő lépést.

   

  2. lépés: Legyen határozott, de mértéktartó

  A Series 7000 akár háromnapos szakállal is elbánik. Ha arcszőrzete ennél hosszabb, először vágja le. Nedves borotválkozás esetén (akár zuhanyozás közben) kenjen fel némi borotvahabot vagy -zselét, majd körkörös mozdulatokkal kezdjen el borotválkozni.

  A még alaposabb borotválás érdekében először az arcszőrzet növekedésével megegyező, majd azzal ellentétes irányban haladjon. Ha a bőre különösen érzékeny, akkor csak a szőr növekedésével megegyező irányban végezze a borotválást.

  Szabad kezével óvatosan feszítse meg a bőrét, hogy könnyebb legyen a borotválás, de ne nyújtsa meg túlságosan. Az alapos borotválás során nincs szükség nagy nyomásra, így figyeljen arra, hogy ne nyomja túl erősen a bőrére a borotvát.

  A borotva is teljesíti a saját feladatát: az eredményesebb borotválás érdekében érzékeli a szakáll sűrűségét, és a szakállal sűrűn benőtt területeken automatikusan nagyobb hatékonyságra vált. Nem kell újra és újra végighaladnia ugyanazokon a területeken, így kisebb a bőrirritáció kialakulásának veszélye.

  Nedves borotválás esetén 10-15 másodpercenként öblítse le a borotvafejet. Ezzel eltávolítja az esetlegesen lerakódott hab- vagy zseléréteget, valamint az elhalt hámsejteket, a szőrt és a szennyeződéseket.

  3. lépés: Eredményesség
  Eljött a borotválkozás utáni lépések ideje. Öblítse le az arcát meleg vízzel, gyengéden szárítsa meg, és szükség szerint használjon aftershave-et vagy hidratálót. Öblítse le a nedves borotvafejet, majd hagyja megszáradni.

  Ennyi az egész. Hajtsa végre ezeket a lépéseket, és a lehető legalaposabban borotvált arccal indulhat útnak. Ha pedig nincs mindennap kedve ehhez a borotválkozási rutinhoz, bármikor dönthet a tökéletes hajnali borosta mellett is. 

  Még nem rendelkezik személyes borotválkozási tervvel?

  Most egyéni tanácsokkal találhat megoldást olyan speciális bőrproblémákra, mint a kipirosodás, az irritáció és a benőtt szőrszálak. A bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett alkalmazás minden borotválkozás alkalmával nyomon követi az Ön borotválási technikáját és bőrének kezelését.

  Először is töltse le a GroomTribe alkalmazást, majd párosítsa az iOS vagy Android eszközzel.

  Töltse le az App Store-ból
  Szerezze be a Google Play áruházon keresztül

  1. Nedves vagy száraz?

  Az elektromos férfiborotvával végzett száraz borotválás jobban óvja a bőrt, és kisebb a karcolás vagy vágás valószínűsége. A nedves borotválkozás frissítő és sima érzés, csak ne feledkezzen meg a borotvahabról. A megfelelő módszer kiválasztása először nehéznek tűnhet – különösen érzékeny bőr esetén –, de szerencsére közel a segítség.

  További részletekKevesebb részlet

  Nedves vagy száraz borotválás img

  Nedves vagy száraz borotválás? Akár mindkettő!

   

  A személyes borotválkozási terv a legjobb módja annak, hogy rájöjjön, hogy a borotvahab vagy az elektromos borotva használata-e a legjobb az Ön egyedi bőre számára. Akármire is jut, az alapos borotválás – legyen száraz vagy nedves – és a bőr maximális védelme érdekében érdemes elolvasni alábbi tippjeinket.

   


  1. Elővágás

  Az elektromos borotvával végzett száraz borotválás jobban óvja a bőrt, és kisebb a karcolás vagy vágás valószínűsége. A nedves borotválkozás frissítő és sima érzés, csak ne feledkezzen meg a borotvahabról. A megfelelő módszer kiválasztása először nehéznek tűnhet – különösen érzékeny bőr esetén –, de szerencsére közel a segítség.

   

  2. A bőr előkészítése

  Ha nem használ borotvakrémet, akkor fontos, hogy a borotválkozás megkezdése előtt szárítsa meg a bőrét. A nedves bőr ugyanis akadályozhatja a borotva egyenletes mozgását az arcon. Zuhanyozás vagy arcmosás után várjon legalább 5 percig, hogy a bőre teljesen megszáradjon.

   

  Nedves borotválás esetén szintén fontos a tiszta bőr, de ne vegyen forró zuhanyt, különben a bőre forró, duzzadt és izzadt lesz, ami megnehezíti a borotválást. A borotválkozás megkezdése előtt kenjen fel némi borotvahabot vagy -zselét.

   

  3. Kényelmes borotválkozás

  Akár nedves, akár száraz borotválásról van szó, a Series 7000 BeardAdapt érzékelője ellenőrzi a szakáll sűrűségét, és automatikusan kiválasztja az Önnek megfelelő kényelmi beállítást. Manuálisan is kiválaszthatja a beállítást, a borotvát és a csatlakoztatott GroomTribe alkalmazást azonban úgy fejlesztették ki, hogy elvégezze ezt Ön helyett.

   

  4. Borotválkozás körkörös mozdulatokkal

  Enyhe nyomást alkalmazzon (a túl erős nyomás nagyobb súrlódást okoz, ez pedig nagyobb fokú irritációval járhat), és borotválkozzon kis körkörös mozdulatokkal. Szánjon elég időt az érzékeny területekre.

  5. Utolsó simítás
  A teljes arc megborotválását követően elérkezett a még alaposabb borotválás ideje. Alkalmazzon kicsivel erősebb nyomást, és haladjon a szőrnövekedéssel ellentétes irányban. Akárcsak az előbb, az érzékeny területeket különös gondossággal kezelje.

  6. Nehezebben vágható szőrszálak

  Ha nem használ borotvakrémet, akkor könnyebben megtalálja azokat a szőrszálakat, amelyek eddig sikeresen megúszták a borotválást. Azonban krém használata esetén is megtalálhatja a makacs szőrszálakat, és megborotválhatja a nehezen elérhető területeket. A szőrszálak megemelése érdekében óvatosan feszítse ki a bőrét.


  7. Barkó
  A barkó hosszúságát és stílusát Ön határozza meg, ne feledkezzen meg azonban a Series 7000 vágókészülék és formázótartozék használatáról sem.

   

  8. Aftershave

  Elérkezett a borotválkozás utáni bőrápolás ideje. A borotválkozás utáni frissítő érzés elérése érdekében használjon aftershave-et vagy borotválkozás utáni balzsamot. Készen is van: kezdődhet a nap!

  Ne feledje: A rendszeres borotválkozás segíthet abban, hogy a bőre hozzászokjon az elektromos borotvához, és ez meg fog látszani az eredményen is. Ne feledkezzen meg a borotválkozás utáni, rendkívül fontos higiéniáról sem. Alaposan öblítse ki langyos vízzel a borotvát, rázza ki belőle a benne maradt vizet, majd a száradáshoz hagyja nyitva.


  Még nem rendelkezik személyes borotválkozási tervvel?

  Most egyéni tanácsokkal találhat megoldást olyan speciális bőrproblémákra, mint a kipirosodás, az irritáció és a benőtt szőrszálak. A bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett alkalmazás minden borotválkozás alkalmával nyomon követi az Ön borotválási technikáját és bőrének kezelését.

  Először is töltse le és párosítsa a GroomTribe alkalmazást iOS vagy Android eszközére.

  Töltse le az App Store-ból
  Szerezze be a Google Play áruházon keresztül

  További részletekKevesebb részlet

  Több mint egy egyszerű borotva

   
  A SmartClick tartozékrendszerrel könnyedén szakállformázóvá, precíziós formázóvá vagy arctisztítóvá alakíthatja borotváját.

  Borotvája mindig olyan lesz, mintha új lenne

   
  A borotva teljesítményének megőrzése érdekében fordítson figyelmet a borotvára és tartozékaira.

  A borotva tisztítása img

  A borotva tisztítása

  Az optimális teljesítmény és higiénia biztosítása érdekében használat után tisztítsa meg a borotvát.
   

  1. Kapcsolja be a borotvát, majd meleg folyóvízzel öblítse le a borotvaegységet.
  2. Kapcsolja ki, húzza le a borotvafejtartót a borotvaegység alsó részéről, majd öblítse le mindkét részt a csap alatt.
  3. Óvatosan rázza ki a benne maradt vizet, majd a borotvafej visszaillesztése előtt hagyja a borotvafejtartót a levegőn megszáradni.

  A borotvafej cseréje img

  A borotvafej cseréje

  A maximális teljesítmény érdekében kétévente cserélje ki a borotvafejet. 

   

  1. Kapcsolja ki a borotvát. Húzza le a rápattintható
   borotvaegységet a fogantyúról.
  2. Dobja ki a régi rápattintható borotvaegységet, majd illessze az új rápattintható borotvaegységet a fogantyúra.
  3. A rápattintható borotvaegység cseréjét követően nullázhatja a csere-emlékeztetőt az alkalmazásban.

  GYIK

  Mindig be kell vinnem a telefont a fürdőszobába?

  Nem. Kezdetben érdemes bevinni, hogy valós idejű visszajelzést kapjon arról, hogyan borotválkozhat a leginkább bőrkímélő módon. Amint belejön, elég lesz szinkronizálni a borotválási információkat az alkalmazással, és már meg is kapja a személyes visszajelzést és útmutatást. A borotva és az alkalmazás szinkronizálása automatikus, amint megfelelő közelségbe kerülnek egymással.

  A borotva akár 20 borotválás adatait is képes tárolni, ezért legalább 2–3 hetente érdemes szinkronizálni Bluetooth-kapcsolaton keresztül. A borotválkozások szinkronizálásának lépései: 1. Nyissa meg az alkalmazást, és tartózkodjon közel a borotvához. 2. Az alkalmazás automatikusan csatlakozik, és szinkronizálja a legutóbbi borotválásait.

  Hogyan kell letölteni az alkalmazást?

  A GroomTribe alkalmazás letölthető az App Store-ból, a Play Store-ból, vagy a borotva csomagolásán látható QR-kód beolvasásával.

  Kínában az Android-üzlet támogatásához nyissa meg a www.mylife.philips.com.cn/appdownload/. oldalt.

  Milyen telefonokkal kompatibilis az alkalmazás?

  iPhone-kompatibilitás:

  · iPhone 6S és újabb verzió

  · iOS 11 és újabb verzió

  Android-kompatibilitás:

  · Csak 4,5"-nél nagyobb képernyőjű telefonok

  · 6.0-nál újabb OS-verzió, 4.1-nál újabb BLE-verzió

  Hogyan csatlakoztathatom a Philips GroomTribe alkalmazást a telefonhoz?

  · Töltse le a GroomTribe alkalmazást az App Store-ból.

  · Ellenőrizze, hogy a Bluetooth funkció be van-e kapcsolva az okostelefonján.

  · Nyissa meg az alkalmazást az okostelefonon.

  · A kapcsolat létrehozásához hajtsa végre az alkalmazásban megjelenő utasításokat.

  Megjegyzés: Az alkalmazás előnyeinek maximális kihasználása érdekében fontos, hogy a Bluetooth- és az internetkapcsolat megfelelő legyen.

  Mi a teendő csatlakoztatási hiba esetén?

  Több oka is lehet annak, ha a telefont nem sikerül csatlakoztatni a Philips Series 7000 borotvához. Az alábbiakban felsoroljuk a probléma leggyakoribb okait és a megoldásukat.

   

  · Nem megfelelő Bluetooth-verzió használata
  A Philips Series 7000 borotva 4.1 vagy újabb verziójú Bluetooth program használatával működik. A borotvához való csatlakoztatás előtt ellenőrizze, hogy a telefonja támogatja-e ezt a verziót (vagy újabbat). A borotvával való párosítás előtt azt is ellenőrizze, hogy bekapcsolta-e a Bluetooth funkciót a telefonján.

   

  · A telefon nem kompatibilis
  A GroomTribe alkalmazás letöltése előtt ellenőrizze, hogy mobiltelefonja kompatibilis-e az alkalmazással. Az alkalmazás kizárólag iOS10 vagy újabb verziójú szoftvert használó iPhone 5S (vagy újabb) eszközön működik.

  Android operációs rendszer esetén az alkalmazás kizárólag Android 6 (Marshmallow) vagy újabb verziójú, 4,5"-nél nagyobb képernyőjű mobiltelefonon működik.

   

  · A telefon túl messze van a borotvától
  A párosításhoz a telefonnak közel kell lennie a Philips Series 7000 borotvához. Fontos, hogy a telefon és a borotva távolsága ne haladja meg a 3 métert.

  · A borotva és az alkalmazás csatlakozásának alaphelyzetbe állítása
  Ha elvégezte a fentieket, és még mindig nem sikerül csatlakoztatni az alkalmazást a telefonjához, akkor a csatlakozás alaphelyzetbe állításához végezze el az alábbi lépéseket: 1. Szüntesse meg a borotva párosítását a következőképpen: Az alkalmazásról való leválasztáshoz hosszan (10 másodpercig) tartsa nyomva a borotva be-/kikapcsoló gombját. A kezelőfelületen lévő értesítési szimbólum elkezd lassan villogni. 2. Szüntesse meg a telefon párosítását. Ehhez nyissa meg a telefon beállításait, majd válassza ki a Bluetooth lehetőséget. Ezután válassza ki az S79XX borotvát, majd nyomja meg az „elfelejtés” vagy a „párosítás megszüntetése” gombot.

  Megjegyzés: A fenti utasítások a használt okostelefontól függően eltérhetnek. További információt a telefon kézikönyvében talál. Ha végrehajtotta a fenti utasításokat, és a probléma továbbra is fennáll, további támogatásért forduljon az országa szerint illetékes vevőszolgálathoz.

  Villog az értesítési szimbólum a Philips Series 7000 borotván. Mi a teendő?

  Ha a borotva fogantyúján villog az értesítési szimbólum, nyissa meg az alkalmazást, és nézze meg az Önnek küldött frissítést vagy értesítést.

  Módosíthatom az érzékeny bőrre vonatkozó beállításokat az alkalmazás nélkül?

  Nem, az érzékenybőr-borotválási beállítások az Ön személyes igényeihez igazodnak, amelyeket az alkalmazás határoz meg. A borotva alapbeállítása S (érzékeny).

  Milyen szimbólumok láthatók a kezelőfelületen?

  A borotva kijelzőjén az alábbi szimbólumok jelennek meg:

  · Értesítési szimbólum

  · Érzékenybőr-borotválási beállítás – XS (extra érzékeny)

  · Érzékenybőr-borotválási beállítás – S (érzékeny)

  · Tisztításemlékeztető

  · Utazózár szimbólum

  · „Használathoz húzza ki” emlékeztető

  · Akkumulátor töltésének jelzőfénye

  Mennyi ideig kell tölteni a borotvát az első alkalommal?

  Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt teljesen töltse fel a borotvát. A töltés körülbelül egy órát vesz igénybe, és legfeljebb 50 perces borotválkozást tesz lehetővé.

  Milyen előnyökkel jár az elektromos borotva használata?

  Elektromos borotválkozás esetén nem kell kompromisszumot kötnie: nem kell lemondania sem az alaposságról, sem a bőrkímélésről. Ráadásul az elektromos borotvák használata egyszerű: számos borotva használható nedvesen, szárazon, sőt zuhanyozás közben is.

  Milyen előnyökkel jár a körkéses borotválkozás?

  A körkéses borotvafejek lényege a rugalmasság, így a nehezen elérhető területek is simára borotválhatók. A borotvát kevesebbszer és kisebb nyomás alkalmazásával kell végighúznia a bőrén. Az eredmény: alapos borotválkozás és magas fokú bőrvédelem.

  Használhatom a borotvát zuhanyozás közben?

  A Series 7000 borotvák vízállóak. Ön dönti el, hogy milyen típusú borotválást szeretne: választhatja a szárazat, a borotvazselé vagy -hab használatát, sőt a zuhanyozás közben végzett borotválást is.

  * Az Apple, az Apple logó, az iPad és az iPhone az Apple Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye.

  * Az Android a Google Inc. védjegye.

  * A Google Play és a Google Play logó a Google Inc. védjegyei.

  * A Bluetooth® jelzés és a logók a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegyei, és a Koninklijke Philips N.V. engedéllyel használja ezeket a megjelöléseket.

  Az extrái Önre várnak

  A Philips tiszteletben tartja az Ön személyes adatainak védelmét. Kérjük, hogy a további tudnivalókért olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot

  Köszönjük, hogy feliratkozott a hírlevelünkre!

  Sajnáljuk, a hírlevelünkre való feliratkozása nem sikerült. Próbálja később újra.

  Feliratkozás img

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.