1
Termékek

Saeco Moltio Automata eszpresszó kávéfőző

7-féle kávé főzésére képes, Automata tejhabosító, Fekete, 5 fokozatban állítható őrlőbetét HD8768/29

Hibaelhárítás

Hogyan vízkőmentesítsem a Saeco Moltio eszpresszógépet?

A Saeco Moltio eszpresszógép vízkőmentesítése segít optimális állapotban tartani a készüléket. Fedezze fel, hogyan végezheti el saját maga könnyedén.

A vízkőmentesítési ciklus megkezdése előtt

  • A vízkőmentesítés elvégzése kb. 30 percet vesz igénybe, és egy vízkőmentesítési ciklusból és több öblítési ciklusból áll.
  • Miután elindította, végig kell futtatnia a vízkőmentesítő eljárást egészen a legvégéig.
  • Használjon Saeco/Philips vízkőmentesítő folyadékot (CA7600 vagy CA6701), soha ne használjon ecetet vízkőmentesítőként.

Mielőtt hozzáfogna:

  • Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát.
  • Biztosítson egy edényt a víz összegyűjtéséhez a vízkőmentesítés közben.
  • Távolítsa el az INTENZA+ vízszűrőt a víztartályból (ha be van helyezve).
  • Vegye ki a Pannarello / Cappuccinatore / automata tejhabosító eszközt (ha be van helyezve).
  • Tejtartállyal rendelkező készülékek esetén; töltse fel a tejtartályt friss vízzel a MIN szintjelzésig, majd helyezze be a készülékbe.
vízkőmentesítés elkészítése

Támogatási film vízkőmentesítéshez

YouTube film

Play Pause

Vízkőmentesítési utasítások – vízkőmentesítési ciklus, 1-4. lépés

1) Nyomja meg a MENU (Menü) gombot, és válassza ki a VÍZKŐMENTESÍTÉS szimbólumot. A vízkőmentesítési folyamat indításához nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot.

2) A kijelzőn a vízkőmentesítő szimbólum jelenik meg.

3) Vegye ki a víztartályt. Öntse a teljes flakon Saeco vízkőmentesítő folyadékot a víztartályba.

4) Töltse fel a víztartályt friss csapvízzel a MAX jelzésig. (Kérjük, gondoskodjon róla, hogy elérje a max jelzést, máskülönben több öblítésre lesz szükség). Helyezze vissza a víztartályt a készülékbe.

vízkőmentesítési folyamat

Vízkőmentesítési utasítások – vízkőmentesítési ciklus, 5–9. lépés

5) Helyezzen egy edényt a tejtartály adagoló kifolyócsöve és a kifolyócső alá.

6) Tejtartállyal rendelkező modellek esetén; Helyezze be a vízzel félig megtöltött tejtartályt, majd húzza ki a tejtartály adagolóját jobb oldalra a TEJHAB ikonig.

7) A vízkőmentesítő ciklus indításához nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) vagy a COFFEE (Kávé) gombot.

8) A készülék megkezdi a vízkőmentesítő oldat bizonyos időközönként való adagolását. A kijelzőn lévő sáv jelzi az előrehaladást. Ez körülbelül 20 percig tart.

9) Miután felhasználásra került a vízkőmentesítő folyadék és a víz keveréke, a NINCS VÍZ szimbólum jelenik meg a kijelzőn.

üres víztartályt jelző szimbólum

Vízkőmentesítési utasítások – öblítési ciklus, 10–11. lépés

10) Tisztítsa meg alaposan a víztartályt, töltse fel friss vízzel a MAX vagy a Vízkőmentesítés jelzésig, majd helyezze vissza.

11) A kijelzőn az „öblítés megkezdése” szimbólum jelenik meg.

öblítés szimbólum

Vízkőmentesítési utasítások – öblítési ciklus, 12–14. lépés

12) Tejtartállyal rendelkező készülékek esetén; Ürítse ki a tejtartályt, töltse fel ismét vízzel a Min szintjelzésig, majd helyezze vissza. Húzza ki a tejtartály adagolóját jobb oldalra a TEJHAB ikonig.

13) Helyezze vissza az edényt. Nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot, és a készülék megkezdi az első öblítési ciklust.

14) Ha a NINCS VÍZ szimbólum jelenik meg a kijelzőn, töltse fel újra a víztartályt friss vízzel a MAX vagy Calc Clean (Vízkőmentesítés) jelzésig. Helyezze be a víztartályt, és nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot a második öblítési ciklus megkezdéséhez.

üres víztartályt jelző szimbólum

Vízkőmentesítési utasítások – öblítési ciklus, 15–18. lépés

15) A kijelzőn a „kész” szimbólum látható, jelezve, hogy az öblítési ciklus befejeződött. Nyomja meg a CAPPUCCINO vagy a MENU (Menü) gombot a vízkőmentesítési folyamatból való kilépéshez.
Fontos megjegyzés: Ha az „üres víztartályt” jelző szimbólum jelenik meg a kijelzőn a „kész” szimbólum helyett, akkor nem töltötte fel a víztartályt a MAX vagy a Calc Clean (Vízkőmentesítés) szintjelzésig. Töltse fel a víztartályt a MAX szintjelzésig, és hajtson végre egy másik öblítési ciklust. Ismételje meg a 13. lépést, amíg a „kész” szimbólum meg nem jelenik. Előfordulhat, hogy ezt többször is meg kell ismételnie, amíg a „kész” szimbólum megjelenik.

16) A készülék automatikusan megtölti a funkciókört. Ha a készülék nem kezdi meg automatikusan a folyamatot, nyomja meg az ESPRESSO (Eszpresszó) gombot a funkciókör megtöltéséhez.

17) Ürítse ki a cseppfelfogó tálcát, majd helyezze vissza.

18) Öblítse el a tejtartályt.

19) A készülék most már készen áll a használatra.

funkciókör megtöltése

Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: HD8768/29 , HD8869/09 , HD8766/09 , HD8768/09 , HD8769/19 , HD8769/09 . több kevesebb

Nem ezt keresi?

Megválaszoltuk a kérdését?

Ha nem, lépjen velünk kapcsolatba.