0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips konyhagép,
  felülmúlhatatlan eredmények

   Az új Philips konyhagép verhetetlen teljesítményt és sokoldalúságot, valamint hihetetlenül egyszerű használatot nyújt. Az innovatív dagasztóhorgok a kézi dagasztást utánozzák, a planetáris keverés pedig lehetővé teszi, hogy a dagasztó, a keverő és habverő eszközök egyedi előre-hátra mozgást végezzenek az egyszerű körmozgás helyett, így az edény minden sarkát elérik, és ezáltal egyenletesen, alaposan összekeverik a hozzávalókat, mely által Ön a legjobb tésztát kapja a kenyeréhez vagy a pizzájához.

   Konyhagépek
   pipa szimbólum

   Planetáris keverés a hozzávalók alapos összekeverése érdekében

   pipa szimbólum

   A fém dagasztóhorog, a keverő és a habverő a következők teljesítésére lett tervezve

   pipa szimbólum

   Az egyedi módon nyíló karral az edény teljesen hozzáférhető, és a tartozékok könnyen behelyezhetők

   pipa szimbólum

   Nagy teljesítményű 1000 W-os motor az egyenletes, verhetetlen eredmények érdekében

   pipa szimbólum

   A 7 sebességfokozat és a pulzálás funkció korlátlan lehetőségeket nyit a legkülönfélébb receptek terén

   Sajnos ez a termék már nem elérhető

   Planetáris keverés

    

   A Planetáris keverés funkció lehetővé teszi, hogy a dagasztó, a keverő és habverő eszközök egyedi előre-hátra mozgást végezzenek az egyszerű körmozgás helyett, így az edény minden sarkát elérik, s ezáltal egyenletesen, alaposan összekeverik a hozzávalókat.

   Masszív fémedények

    

   A fém dagasztóhorog, a habverő és a keverő egyetlen fordulattal könnyen beilleszthető a helyére. A speciálisan kialakított dagasztóhorog a kézi dagasztást utánozza, és sima, csomómentes tésztát készít.

   Egyedi felnyitható kar az egyszerűbb használat érdekében

    

   A felnyitható kar praktikus helyzetbe nyílik fel, így az edénybe könnyen behelyezhetők, illetve kivehetők a különböző tartozékok. Egyetlen kézmozdulattal újra lezárható. A felnyitható kar teljes hozzáférést biztosít az edényhez, ami nagyon hasznos funkció a hozzávalók hozzáadása vagy állapotuk ellenőrzése során. 

   Készítsen ételeket otthon 30 perc alatt!

    

   A Philips konyhagéppel dagaszthat, keverhet, habot verhet, darálhat és még sok minden mást csinálhat! Ezekből a videókból megtudhatja, hogy hogyan használja az összes fantasztikus tartozékot (pl. turmixgép, konyhai robotgép, citrusprés, daráló és húsdaráló) a Philips konyhagéppel, illetve hogyan készíthet a segítségükkel ételeket az otthonában gyorsan és egyszerűen!

   Életmód videó

   Nézze meg, hogy a Philips konyhagép hogyan teszi jobbá az életét, illetve hogy a sütéssel/főzéssel töltött percek mennyivel élvezetesebbek lesznek!

   Avance videó

   Nézze meg, hogy mennyire sokoldalú a Philips konyhagép, és hogy milyen könnyen készíthet vele ételeket otthon csupán 30 perc alatt!

   Útmutató videó

   Nézze meg, hogyan használhatók a fantasztikus tartozékok (pl. turmixgép, konyhai robotgép, citrusprés, daráló és húsdaráló) a Philips Avance konyhagéppel

   Pizza videó

   Nézze meg, milyen könnyű a pizzakészítés a Philips konyhagéppel

   Merighne videó

   Nézze meg, hogyan készíthet tökéletes habsüteményeket a Philips konyhagéppel

   Philips konyhagép tartozékok

   Turmixkehely

   Turmixkehely

   A csúcsminőségű, 4 csillagos vágókéssel felszerelt turmixgép tartozékkal könnyedén turmixolhat gyümölcsöket, pürésíthet zöldségeket vagy apríthat jeget. Így néhány perc alatt elkészítheti a turmixitalokat, szószokat, mártásokat vagy bébiételeket.*

   Fémtál

   Fémtál

   A nagy méretű, 4 l-es fémtál akár 1300 gramm tészta dagasztására is képes, így egyszerre akár négy 12"-es pizzát is készíthet. A fémből készült fogó megkönnyíti a tál hordozását és tartalmának kiöntését, miközben a fröcskölésgátló fedő meggátolja a keverék kifröccsenését használat közben.

   7 sebességfokozatos vezérlés

   7 sebességfokozatos vezérlés

   Akár dagasztásra, keverésre, habverésre vagy húsdarálásra használja a Philips konyhagépet, a többféle sebesség és a pulzálás funkció lehetővé teszi a receptek korlátlan választékának tökéletes szabályozását.

   Konyhai robotgép

   Konyhai robotgép

   A konyhai robotgép edényéhez könnyű csatlakoztatni a szeletelő, vágó, aprító vagy daráló tárcsákat, melyek a hozzávalók széles körének feldolgozására alkalmasak a zöldségektől a dión át a sajtokig.*

   A tál eszközei

   A tál eszközei

   A fém dagasztóhorog, a habverő és a keverő egyetlen mozdulattal könnyen beilleszthető a helyére. A speciálisan kialakított dagasztóhorog a kézi dagasztást utánozza, és sima, csomómentes tészta készíthető vele.*

   Húsdaráló

   Húsdaráló

   Fém önadagoló húsdaráló. Speciális tisztítóeszközzel van felszerelve, mellyel a darálórács könnyen és alaposan megtisztítható.*

   Citrusprés

   Citrusprés

   A praktikus citrusprés tartozékkal percek alatt könnyedén készíthet ízletes, friss gyümölcslevet az otthonában.*

   Daráló

   Daráló

   A darálótartozékkal nagyon sokféle kemény hozzávalót, így például szemes kávét, diót, csokoládét, szárított csilipaprikát és borsot is pillanatok alatt megőrölhet.*

   *A tartozékok típusoktól függően változhatnak. Kérjük, mindig tekintse meg az adott típussal kapcsolatos információkat.

   Receptek

   Konyhagépeink

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.