0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Az első lépések a Saeco készülékkel

  Az eszpresszógép, valamint a kávé erősségének és ízének beállítása

   

  Gratulálunk, Ön egy Saeco eszpresszógép büszke tulajdonosa. Ismerje meg, hogyan kell használni az első alkalommal, és fedezze fel, mely beállítások módosításával érheti el a személyes ízlésének megfelelő kávét.

  Töltse meg a víztartályt és a szemeskávé-vágóházat

   

  A víztartály eltávolítása után töltse meg friss vízzel a víztartályt a „Max” szintjelzésig. Ezt követően töltse meg a szemeskávé-vágóházat a kívánt eszpresszó kávészemekkel.

  Kapcsolja be Saeco gépét

  Saeco gépétLorem ipsum dolor
  Lorem ipsum dolor
  Lorem ipsum dolor

   

  Miután a kis csatlakozódugót az eszpresszógép hátulján található aljzatba illesztette, illessze a hálózati csatlakozódugót a fali aljzatba. Forgassa a főkapcsolót „I” állásba (ha látható ilyen a készüléken).

  Tegyen egy csészét alá, és nyomja meg a Készenlét gombot.

   

  Helyezzen egy csészét a forróvíz-kifolyócső/gőzelvezető cső alá a töltés során kijutó víz összegyűjtéséhez.

   

  Nyomja meg a „Készenlét” gombot a Saeco eszpresszógép bekapcsolásához.

  Töltse meg a funkciókört

   

  A kijelző megjeleníti a vízáramkör feltöltési ikonját. Válassza ki az „OK” lehetőséget a folyamat megkezdéséhez. A készülék megkezdi a víz adagolását. További információk érdekében látogasson el a készülékéhez kijelölt támogatási oldalra a felhasználói kézikönyv megkereséséhez.

  Készítse elő, helyezze be és aktiválja az AquaClean szűrőt

   

  Az AquaClean szűrővel kompatibilis eszpresszógépek a következő szöveget jelenítik meg: „Behelyezi vagy aktiválja az AquaClean szűrőt?”


  Használat előtt mindig készítse elő az AquaClean szűrőt. Rázza 5 másodpercig, merítse a szűrőt fejjel lefelé egy edény hideg vízbe és várja meg, amíg nem jön belőle több légbuborék.


  Helyezze a szűrőt a víztartályba és kezdje el a felszerelést. A helyes felszerelést követően az „AquaClean 100%” ikon lesz látható a kijelzőn.

   

  Keresés a Philips eszpresszógép neve vagy termékszáma alapján

  Az Ön Philips eszpresszógépével kapcsolatos kezdeti lépések részletesebb információi csak pár kattintásnyira vannak.

  A készülék beállításával kapcsolatos útmutató filmek.

  A beállítások módosításával kapcsolatos útmutató filmek.

  Őrlőbeállítások

   

  Az őrlési beállításokat a kávébabtartályban található gomb segítségével állíthatja be. A gazdag aromájú eszpresszóhoz való finom szemcséktől kezdve az enyhébb ízű kávéhoz való durvább méretig.

   

  Az őrlési beállításokat csak akkor módosítsa, ha a készülék épp kávébabokat őröl. Az őrlőbetét beállításához helyezzen egy csészét a kávékifolyócső alá. Nyomja meg az „Eszpresszó” gombot, és amikor az őrlőbetét megkezdi az őrlést, módosítsa a beállítást a beállítókulccsal.

  Memóriabeállítások

   

  A Memória funkció segítségével minden egyes kávérecepthez beállíthatja az erősséget az ízlésének megfelelően, illetve a mennyiséget a csészemérethez viszonyítva.


  Nyomja meg és tartsa lenyomva a beállítani kívánt gombot, amíg a Memória ikon meg nem jelenik. A készülék ekkor programozási fázisba lép, és elkezdi lefőzni a kiválasztott kávét. Az OK gomb vagy az éppen beprogramozott gomb megnyomásával állítsa le a folyamatot. Ez az eszpresszógép típusától függ.

  Aromaerősség-beállítások

   

  A kávé erősségének módosításához nyomja meg az „Aromaerősség” gombot. Valahányszor megnyomja az „Aromaerősség” gombot, az aromaerősség egy szinttel változik. A kijelző megjeleníti a kiválasztott erősséget, amely csak akkor kerül elmentésre, ha egy kávé lefőzésekor módosítja az erősséget.

  Menübeállítások

   

  A menüben a készülék különböző beállításait módosíthatja (pl. hőmérséklet és készenléti idő).

   

  Aktiválja a menüt, és válassza ki a módosítani kívánt beállítást. Válassza ki például a kívánt hőmérséklet-beállítást (Max/Med/Min - maximum/közepes/minimum), majd mentse el.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.