1
Saeco

Saeco logó

Fedezze fel a Saeco automata  kávéfőzőit!

Saeco Xelsis

Saeco PicoBaristo Deluxe

Saeco PicoBaristo

Az új Saeco Xelsis

Akár 15 féle ital egy gombnyomásra

A Xelsis

youtube

A PicoBaristo

youtube

Az Incanto

youtube

Karbantartás

Xelsis üzembehelyezés

A Saeco Xelsis 75XX sorozat üzembe helyezése

 
Saeco Xelsis üzembehelyezés

A Saeco Xelsis 76XX sorozat üzembe helyezése

 
Incanto vízkőmentesítés

A Saeco Incanto vízkőmentesítése  

 
Saeco PicoBaristo vízkőmentesítés

A Saeco PicoBaristo vízkőmentesítése

 
Saeco PicoBaristo karbantartás

A Saeco PicoBaristo karbantartása

 
Incanto karbantartás

A Saeco Incanto karbantartása

 

Fedezze fel egyedi funkcióinkat

Saeco kerámia őrlőbetét

Kerámiaőrlő

 

A hagyományos, acél őrlőbetétet tartalmazó szuperautomata eszpresszógépekkel ellentétben az összes Saeco készülék masszív, 100% kerámia őrlőbetétet használ, hogy a maximális ízt szem előtt tartva állítsa be az őrlemény méretét. Finom szemcsék a gazdag aromájú eszpresszóhoz vagy durvább méret a könnyedebb kávéhoz. A kerámiának köszönhetően 5 beállítással lehet kísérletezni – nem kell többé tartania az odaégett kávé ízétől.

Saeco Varipresso kávéfőző kamra

Varipresso kávéfőző kamra

 

A kizárólag Saeco kávéfőzőkre jellemző funkció lehetővé teszi a főzési nyomás (alacsonyabb a Caffè Americanóhoz és magasabb a gazdag és intenzív eszpresszóhoz) és a kávé adagjának (kicsitől a nagyig) beállítását. Még össze is tömöríti az őrleményt.

Saeco Latte Perfetto technológia

Latte Perfetto technológia

 

A Saeco szabadalmazott Latte Perfetto technológiája kétszer habosítja fel a tejet – egyetlen gombnyomással –, így hihetetlenül sűrű, egyenletes és forró tejet enged fröcskölés nélkül közvetlenül a csészéjébe. Ez az egyedi kétkamrás tartálynak köszönhető, mely automata tisztítási ciklussal rendelkezik, valamint kivehető, és a hűtőszekrényben tárolható – a kivételes higiéniát és hatékonyságot szem előtt tartva.

Saeco Thermospeed technológia

Thermospeed technológia

 

Nem kell többé várnia a kávéra. Ez az innovatív funkció lerövidíti az elkészítési időt, és optimális hőmérsékletű eszpresszóval örvendezteti meg – azonnal. Emellett 66%-kal kevesebb vizet használ fel, vagyis kevesebbszer kell utántölteni.

Saeco AquaClean vízszűrő

AquaClean vízszűrő

 

Ennek a továbbfejlesztett víztisztító szűrőnek köszönhetően akár 5000 csésze* kávét készíthet el anélkül, hogy vízkőmentesítenie kellene. A szűrő 3 egyedi technológiai funkcióval rendelkezik. A mikroporózus szűrő megakadályozza, hogy a szennyeződések legyenek a vízben; az ioncserélő technológia eltávolítja a vízkövet a vízből, mielőtt az a kávéfőzőbe ér; a szabadalmaztatott áramlásnak köszönhetően pedig hosszabb utat tesz meg a víz, mielőtt a szuperautomata eszpresszógépbe ér, ami erőteljesebben tisztítást eredményez. A kényelmesen elkészíthető, ízletes kávé érdekében 3 havonta cserélje ki a szűrőt.


* A kávéfőzőn jelzettek szerint 0,1 l-es csészékkel és 8 szűrőcserével kalkulálva

The_Saeco_Steam_Cleaning_Milk_Carafe

Higiénikus gőztisztítós tejtartály

 

Az automata eszpresszó kávéfőző tejtartályában a magas higiéniai szint fenntartása még soha nem volt ilyen egyszerű. A gőztisztítási ciklus automatikusan kitisztítja a beépített tejhabosítót, eltávolítja a tejmaradványokat, anélkül, hogy ki kellene üríteni a tejtartályt. A független német tesztintézet, a VDE igazolta a higiénikus működést, amely folyamatosan biztosítja az ízletes cappuccinót.

 

A Saeco kávéfőzőkről

 

Minden Saeco kávéfőző lelke az innováció. A számos technológiával ellátott Saeco szuperautomata eszpresszógépek tökéletes eszpresszót, cappuccinót, latte macchiatót és egyebeket készítenek egyetlen gombnyomással. Eközben a manuális változatok lehetővé teszik a kávé szerelmeseinek, hogy eredeti olasz eszpresszót – hosszú ideig megmaradó, ízletes krémréteggel – készítsenek a hagyományos módon.

 

Hogyan segíthetünk Önnek?

Kövessen minket a Facebook-on

Kövessen minket a Facebook-on

Lépjen be Ön is a kávé szerelmeseinek világába.

 

AquaClean filter

AquaClean filter

 

A Saeco szabadalmaztatott AquaClean vízszűrőjének köszönhetően 5000 csészéig (2 év)* nem szükséges vízkőmentesítenie az automata kávéfőzőt. A tisztított víz a finomabb kávéízről gondoskodik, melyhez csupán 3 havonta ki kell cserélnie a szűrőt.

* A kávéfőzőn jelzettek szerint 1 dl-es csészékkel és 8 szűrőcserével kalkulálva.

 

Karbantartás

Karbantartás

 

Tartozékok és alkatrészek, melyek segítségével növelheti kávégépének élettartamát és hatékonyságát.