1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

    • Ingyenes kiszállítás

    • 14 napos visszaküldési garancia

    • 2 év garancia

    Termékek

    Philips recipe for cheesecake with berries

    Bogyós gyümölcsös sajttorta

    Cheesecake with berries

    Hozzávalók az alaphoz

    250 g keksz (ha lehet gyömbéres keksz)
    100 g olvadt vaj

    Hozzávalók a töltelékhez

    500 g mascarpone
    75 g cukor
    4 szelet áztatott zselatin
    Egy fél citrom leve
    2 dl tejszín
    100 g eper
    50 g áfonya
    50 g piros bogyós gyümölcs (ribizli, málna, stb.)
    Egy pár cseresznye

    Elkészítés

    Rakja rá a robotgép tartozékot az aprítókéssel a Kitchen Machine konyhagépre.
    Rakja a kekszet a robotgépbe és zúzza kis darabokra.
    Olvassza fel a vajat egy serpenyőben és keverje bele az összetört kekszet.
    Tegyen sütőpapírt egy 20-cm átmérőjű tortaformába.
    Töltse bele a kekszes keveréket.
    Oldja fel az áztatott zselatin lapokat 4 evőkanál meleg vízben.
    Vegye le a robotgép tartozékot a Kitchen Machine konyhagépről és verje fel a tejszínt a legmagasabb fokozaton a habverő tartozékkal.
    Tegye át a tejszínt egy másik tálba.
    Mossa el a tálat és a habverőt cserélje ki a keverő tartozékra.

    Keverje össze a mascarponét a cukorral és a citromlével.
    Keverje csomómentesre a felvert tejszínt, mascarponés krémet és a feloldódott zselatint.
    Öntse a tortaformába a mascarponés keveréket és tegye a sajttortát legalább 3 órára a hűtőbe.
    Mossa meg a gyümölcsöket és vágja az epreket negyedekbe.
    Óvatosan vegye ki a sajttortát és szórja meg a tetejét a gyümölcsökkel.