0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  A vízkőmentesítés módja
  Philips ruhagőzölők

  Egy idő után ruhagőzölőjén vízkő vagy lerakódás képződik – ez a vizet használó elektromos készülékek mindegyikénél bekövetkezik. Minél keményebb lakóhelyén a víz, tisztítás hiányában annál hamarabb alakul ki és szilárdul meg a vízkőszennyeződés. Rendszeres vízkőmentesítés nélkül azt fogja tapasztalni, hogy a lerakódás fehér vagy barna részecskék formájában kiszivárog a ruhagőzölőjéből, készüléke gőzölési teljesítménye pedig romolhat. Gondoskodjon róla, hogy a vízkőmentesítés vasalási szokásainak részévé váljon, ezáltal növelheti ruhagőzölője teljesítményét.

  Easy Rinse

  A ruhagőzölők vízkőmentesítése Easy Rinse (egyszerű öblítéses) vízkőmentesítéssel

  Easy Rinse
  Easy Rinse

  Hogyan vízkőmentesíthetők a ruhagőzölők Easy Rinse (egyszerű öblítéses) módszerrel?


  A vízkőmentesítés eltávolítja a tartós használat során a gőzölőben maradt lerakódásokat és szennyeződéseket. Javasoljuk, hogy havonta végezzen vízkőmentesítést.

  Easy Rinse videó

  A vízkőmentesítés módja

  Easy Rinse

  Kapcsolja ki a készüléket, és hagyja hűlni legalább 1 óráig.

  Easy Rinse

  Mielőtt elkezdené a vízkőmentesítést, győződjön meg róla, hogy a víztartályban lévő víz szintje a minimum jelzés felett van.

  Easy Rinse

  A kinyitásához forgassa el az Easy Rinse gombot az óramutató járásával ellentétes irányba, majd húzza lassan kifelé. Ezzel a vízmelegítőben lévő víz távozik.

  Vigyázat: A gőzölési folyamatot követően az egyszerű öblítésre szolgáló nyílásból folyó víz még forró lehet. Legalább 1 órát várjon, hogy a készülék lehűljön.

  Easy Rinse

  Miután kifolyt a víz, nyomja vissza az Easy Rinse gombot, majd a lezáráshoz forgassa az óramutató járásával megegyező irányba.

  Auto Clean

  A ruhagőzölők automatikus tisztítás (Auto Clean) funkcióval való vízkőmentesítése

  Kompakt

  Hogyan vízkőmentesíthetők a ruhagőzölők automatikus tisztítás (Auto Clean) funkcióval?


  A vízkőmentesítés eltávolítja a tartós használat során a gőzölőben maradt lerakódásokat és szennyeződéseket. Javasoljuk, hogy kéthetente egyszer végezzen vízkőmentesítést.
   

  Teljesen töltse meg vízzel a víztartályt. Tartsa nyomva az automatikus tisztítás (Auto Clean) gombot a művelet indításához. Soha ne merítse vízbe a gőzölőfejet.

  Videó az automatikus tisztításról (Auto Clean)

  A vízkőmentesítés módja

  Auto Clean

  Töltse tele a víztartályt a maximum jelzésig. Vigye a gőzölőfejet a mosogatóhoz, és csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz.

   

  Vigyázat: Soha ne merítse vízbe a gőzölőfejet

  Auto Clean

  Tartsa lenyomva az automatikus tisztítás (Auto Clean) gombot 1 másodpercig. Egy sárga fény jelenik meg, és elkezdődik a tisztítás.

  Auto Clean

  A fény jelzi, amikor a folyamat befejeződött. Ekkor kihúzhatja a készülék hálózati dugóját a fali aljzatból. Törölje fel a maradék vizet és vízkőlerakódásokat egy ronggyal.

  Auto De-Calc

  Hogyan működik az Auto De-Calc funkció a PureSteam technológiával?


  Az új, innovatív PureSteam technológia automatikusan vízkőmentesíti a vízmelegítőt, miközben az gőzt termel, így megakadályozza, hogy vízkő rakódjon le. Annyira hatékony, hogy a gőz még a következő években* is erőteljes marad, tehát aggodalomra semmi ok.

  A kép csak illusztráció.

   

  *Az IEC protokoll szerint, kemény vízzel tesztelve 500 órán keresztül, mely 10 év használati időnek felel meg. 

  Auto De-Calc

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.