• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  A Philips/Saeco eszpresszógép kávéfőzés nélkül kávéport használ el

  A Philips/Saeco eszpresszógép megőrli a kávészemeket, de kávé nem jön ki belőle? Az alábbiakban felsorolunk néhány lehetséges okot.

  Az előre őrölt kávé funkció használata

  Az előre őrölt kávé funkció használatakor mielőtt az őrölt kávét az előre őrölt kávé tartályába adagolja, a készüléknek bekapcsolt és használatra kész állapotban kell lennie.

  Csak egy teljes, simított kanál kávéőrleményt adagoljon a készülékbe. A kávéőrlemény mennyiségének túllépése miatt a központi egység túlságosan megtelhet, és a kávéfőzés megszakadhat. A kávépor a kávéőrlemény-tartóba kerül, és a készülék nem készít kávét.

  A központi egység elszennyeződött

  A szennyezett vagy eldugult központi egység következtében előfordulhat, hogy nem jön kávé a készülékből. Fontos, hogy hetente öblítse át a központi egységet. Kövesse az alábbi lépéseket, vagy tekintse meg az oktatóvideót:

  1. Kapcsolja KI a gépet, és várjon, amíg az teljesen leáll, és már nem ad ki hangot (ez kb. 15–20 másodpercet vesz igénybe).
  2. Nyissa fel a szervizfedelet, majd a „PUSH” gombot jobbra tolva fogja meg a központi egységet, és maga felé húzva távolítsa el a készülékből.
  3. Alaposan öblítse el a központi egységet langyos vízzel, majd hagyja megszáradni, mielőtt visszahelyezné a készülékbe.
  Play Pause

  A készülékben nincs elegendő kávészem vagy víz

  Ha a készülékben nincs elég kávészem vagy víz kávéfőzés előtt, a kávékészítés megszakad, és a kávépor a kávéőrlemény-tartóba kerül.

  A probléma megszüntetése érdekében, kávéfőzés előtt győződjön meg arról, hogy elegendő kávészem és víz van-e a készülékben.

  Ha ezen megoldások egyike sem oldotta meg a problémát, kérjük, forduljon hozzánk a további segítségnyújtás érdekében.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.