• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Termékek

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  A Philips/Saeco eszpresszógép túl híg kávét főz

  Ha a Philips/Saeco eszpresszógép túlságosan híg kávét főz, akkor annak több oka lehet. Kérjük, tekintse meg alább a lehetséges okokat és megoldásokat.

  A készülék első használata

  Ha először használja az eszpresszógépet, teljesen normális, hogy az első lefőzött kávék hígak; ennek oka, hogy a rendszernek előbb még be kell állnia.

  Ahhoz, hogy a tömény őrölt kávéból optimálisan kinyerje a kávé ízét, próbáljon meg még néhány csésze kávét elkészíteni.

  A főzőegység szennyezett

  Fontos, hogy hetente öblítse át a központi egységet, mert a szennyezett központi egység ronthatja a víz áramlását, és hátrányosan befolyásolja a kávé ízét. Megtisztításához kövesse az alábbi lépéseket, vagy tekintse meg az oktatóvideónkat:

  1. Kapcsolja KI a gépet, és várjon, amíg az teljesen leáll, és már nem ad ki hangot (ez kb. 15–20 másodpercet vesz igénybe).
  2. Nyissa fel a szervizfedelet, majd a „PUSH” gombot jobbra tolva fogja meg a központi egységet, és maga felé húzva távolítsa el a készülékből.
  3. Alaposan öblítse el a központi egységet langyos vízzel, majd hagyja megszáradni, mielőtt visszahelyezné a készülékbe.
  Play Pause

  Módosítani kell az őrlőbetét beállítását

  Előfordulhat, hogy az őrlőbetét beállításának finomabbra állításakor véletlenül túlforgatta a beállítógombot, és a két őrlőkorong túl közel került egymáshoz. Ennek következtében az őrlemény túl finomra sikeredett, és így nem szívja magába a vizet.

  A probléma megszüntetéséhez válasszon durvább beállítást; ehhez forgassa el a szemeskávé-tartályban levő gombot egy nagyobb számbeállításra vagy nagyobb kávészemméretre.

  Módosítani kell néhány gépbeállítást

  Az aroma, a csészébe kerülő mennyiség, az őrlőbetét-beállítás mindegyike gépbeállítás, és ily módon hatással lehet a kávé erősségére. Javasoljuk, hogy próbálgassa a különböző beállításokat.

  Az erősebb kávé érdekében válassza például a legmagasabb aromafokozatot, a közepesen telt csészét, és állítsa az őrlőbetétet finomabbra.

  Az előre őrölt kávé tartálya eltömődött

  Nyissa fel az előre őrölt kávé tartályának fedelét, és ellenőrizze, hogy nincs-e eltömődve őrölt kávéval. Ha ez a helyzet, az alábbi lépéseket követve megszüntetheti a terület eltömődését:

  1. Kapcsolja KI a készüléket, és várjon, amíg teljesen leáll.
  2. Vegye ki a központi egységet a készülékből.
  3. Nyissa fel az előre őrölt kávé tartályának fedelét, és helyezze be a kanál nyelét.
  4. Mozgassa a nyelet fel-le egészen addig, amíg az eltömődést okozó őrölt kávét le nem esik.

  Ha ezen megoldások nem oldották meg a problémát, kérjük, forduljon hozzánk a további segítségnyújtás érdekében.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.