1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Philips SpeedPro porszívó gyorsan lemerül

  Közzétéve 2021-07-04

  Ha a Philips SpeedPro vagy a SpeedPro Max porszívó akkumulátora túl gyorsan lemerül, kérjük, olvassa el az alábbi hibaelhárítási tanácsokat, amelyekkel Ön is könnyedén megoldhatja a problémát.

  A porszívót a legnagyobb teljesítményfokozaton használja

  A porszívó a típustól függően különböző teljesítménybeállításokkal rendelkezik. Az egyes típusok normál napi használatához ajánlott beállításokat az alábbiakban találja:

  SpeedPro esetén: A Philips SpeedPro porszívó két szívóerő-fokozattal rendelkezik: 1 és 2. A normál napi használathoz az 1. beállítás ajánlott. A legmagasabb fokozat a 2., mely nagyobb szívóerővel rendelkezik. A 2. fokozat erősen szennyezett foltok tisztítására szolgál. Az akkumulátor nagyon sokat fogyaszt a 2. fokozatban, így normál mennyiségű por esetén a legjobb, ha a porszívót az 1. fokozatban használja.

  SpeedPro Max esetén: A Philips SpeedPro Max porszívó esetében a legmagasabb fokozat a Turbo, mely rendkívül nagy szívóerővel rendelkezik. Emiatt a készülék nagyon gyorsan lemeríti az akkumulátort Turbo üzemmódban. Ez a fokozat csak erősen szennyezett foltok tisztítására szolgál, nem mindennapos normál használatra. Normál mennyiségű por esetén a Philips SpeedPro Max készüléket 1. vagy 2. fokozatban kell használni.

  Az akkumulátor elérte élettartama végét

  Philips szakszervizben cserélje a porszívó akkumulátorát.

  A fenti megoldások nem szüntették meg a problémát? Kérjük, forduljon hozzánk további segítségért.

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.