• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Vegyen igénybe pontosan olyan támogatást, amire szüksége van
  Speciális megoldást keres a termékéhez?

  Saeco eszpresszógépem nem habosítja jól a tejet

  Ha a Saeco eszpresszógépéből származó tej habosítási minősége a vártnál gyengébb, próbálja ki az alábbi tippeket a probléma önálló megoldásához.

  A tej hőmérséklete nem elég hideg

  A tej hőmérséklete befolyásolhatja a habosítás minőségét. Javasoljuk, hogy mindig hűtött tejet használjon a kiváló tejhab előállítása érdekében.

  Elegendő mennyiségű tej

  Fontos, hogy a levegőbeszívás elkerülése és a tökéletes habosítás biztosítása érdekében megfelelő mennyiségű tejet használjon. Próbálja nagyobb tejmennyiséggel növelni a tejhab minőségét.

  Ajánlott tejtípus

  A különböző típusú tejek eltérő mennyiségű és minőségű habot eredményezhetnek. Javasoljuk, hogy az alábbi tejtípusok valamelyikét használja:
  •    félzsíros tehéntej
  •    teljes zsírtartalmú tehéntej
  •    laktózmentes tej

  A tejrendszer szennyezett

  A tejrendszer használatakor mindig győződjön meg arról, hogy minden alkatrész tiszta (a tisztításhoz kövesse a felhasználói kézikönyvben vagy a GYIK-ben található utasításokat). 

  Mindig fordítson különös figyelmet a kávéfőző tejadagoló rendszerének tisztítására. Próbálja elkerülni, hogy a tej beleszáradjon, mivel a beleszáradt tejet nehéz eltávolítani.

  Az alapos tisztításhoz használhatja a Philips CA6705 tejadagoló alkatrésztisztítót. 

  Ha már kipróbálta az itt felsorolt összes tippet, de Saeco kávéfőzője még mindig nem habosítja fel a tejet a vártnak megfelelően, további segítségért forduljon hozzánk.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.