1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Lélegezze be
  a különbséget

  Tisztább levegő otthonában, természetes módon

  Milyen az otthona levegőminősége a kültérihez viszonyítva?

  huis doorsnede
  Schadstoffe in der Luft

  Tudta, hogy az Egészségügyi Világszervezet szerint az otthonunk levegője akár 2-5-ször szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő*?

   

  A kültéri levegő szennyezőanyagai a nyitott ablakokon és ajtókon keresztül könnyen bejuthatnak otthonába. De még ha be is vannak zárva, a természetes szellőzés során is bejuthatnak az allergének és az apró – 2,5 mikrométer alatti – részecskék az otthonába.

  A fák, gyomok és más, allergiás tüneteket okozó növények által kibocsátott pollen gyakori beltéri allergén. A másik beltéri allergén anyag a súlyos allergiás reakciókat és asztmát kiváltó poratkákat, kültéri ásványi anyagokat és egyéb apró részecskéket tartalmazó por.

  A főzés, takarítás és háziállatok tartása során szintén keletkezhetnek beltéri szennyezőanyagok. Az új beltéri dekorációk és berendezések gázokat és illékony szerves vegyületeket bocsáthatnak ki.

   

  A penészgombák, baktériumok és vírusok elszaporodásának megakadályozása érdekében 40-60%-os páratartalmat kell otthon fenntartani. A megfelelően párásított helyiségben kellemesebb a légzés, és nem szárad ki a bőr.

   

   

  *A tényleges értékek az alábbi beltéri/kültéri arányok voltak: 1,62–6,37 a nyári hónapokban, illetve 2,05–10,99 a téli hónapokban. A szöveg és az ábra forrása: T. Salthammer Angewandte Chemie Int. Ed. 52, (2013), 3320; Az eredeti adatok forrása: B. Wang et al. / Atmospheric Environment 41 (2007)2851–2861.

  A mi technológiánk eltávolítja

  Gondoskodás lakókörnyezetéről

   

  A tiszta és optimálisan párásított otthoni levegő a jó egészségi állapot fontos része.

  Vita shield

  VitaShield IPS – eltávolítja az egészen apró, 20 nanométeres (0,00002 mm) részecskéket, baktériumokat, port, allergéneket és vírusokat.

  Aera sense

  AeraSense – modern érzékelő technológia pontos és csúcsminőségű teljesítménnyel.

  Nano cloud

  NanoCloud – különleges párásító technológia, amely az ideális páratartalmat természetes módon tartja fenn otthonában.

  Philips Air alkalmazás

  Az ECARF által tesztelve allergiában szenvedők számára


  A világ egyik vezető allergiakutató szervezete, az ECARF által elvégzett klinikai vizsgálat kiderítette, hogy a pollenallergiában szenvedők a Philips levegőtisztító használata során sokkal kevesebb pollenallergia-tünetet tapasztaltak (tüsszögés, könnyezés, vörös szemek, viszkető orr, viszkető bőr és rhinorrhea).

  * 90 perces kitettség után, a Philips levegőtisztítók használatával, összehasonlítva a szűrő használata nélküli helyzettel - Az ECARF által klinikailag megvizsgálva

  Philips Air alkalmazás

  Mobil alkalmazás a tisztább levegőért


  Philips Air alkalmazásunk segítségével szabályozhatja otthona levegőminőségét, még akkor is, ha nincs otthon. Töltse le az alkalmazást, és okostelefonja segítségével kövesse a beltéri és kültéri levegő minőségét. Tudjon meg többet az allergia kezeléséről, szabályozza beállításait otthonán kívülről is, valamint kérjen emlékeztetőt a szűrőcsere esedékességéről!

  Az Air termékcsalád

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.