0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Találja meg a tökéletes ruhagőzölőt

  Gyorsan simítsa el a gyűrődéseket, és frissítse fel a ruhákat. A Philips ruhagőzölők gyorsan felmelegszenek és bármilyen fajta anyaghoz ideálisak – még a kényes anyagokhoz is.

  Ruhagőzölő

  Kézi ruhagőzölő

  Gyorsak és hatékonyak, bárhol is legyen. Az otthon hasznos és nagyszerű útitárs kézi gőzölőkészülékek gyorsan felmelegszenek és könnyedén eltávolítják a gyűrődéseket anélkül, hogy vasalódeszkát használna.

  • Kíméletesek a kényes ruhákhoz
  • Ideálisak az utolsó simításokhoz és utazáshoz
  • Pehelykönnyű és hordozható

  4 star
  gőzölőkészülék

  ClearTouch ruhagőzölő

  Az álló gőzölőkészülékek rendkívül stabilak, továbbá gyors és nagy teljesítményű gyűrődéseltávolítást biztosítanak. A beépített felfüggesztési megoldásoknak köszönhetően nem kell helyet keresgélnie a ruhái felakasztására a gőzölés közben.

  • Gyorsak, erőteljesek és kíméletesek a kényes anyagú ruhákhoz
  • Kényelmes, beépített felfüggesztési megoldások
  • Nagy méretű víztartály a hosszabb gőzölési folyamatokhoz

  4 star
  • Gyors igazítás

   Gyors igazítás

   A Philips ruhagőzölő felszerelése egyszerű, és a készülék gyorsan felmelegszik. Lehet szó gyűrött blúzról vagy ráncos nadrágról, a gőzölőkészülékek pillanatok alatt könnyedén kivasalják az öltönyét.

  • Gondoskodik a ruháiról

   Gondoskodik a ruháiról

   Az összes ruhagőzölő kíméletes a kényes anyagú textíliához – a nyári ruháktól a blézerekig –, valamint elég erőteljes a vastagabb anyagok felfrissítéséhez is.

  • Az egész házban

   Az egész házban

   A ruhagőzölők a kanapéktól a függönyökig mindenhez alkalmasak, nemcsak a ruhákhoz. Eléggé gyengédek a kényes anyagokhoz, és nagyszerű módot kínálnak a vastagabb anyagok felfrissítésére.

  • Felfrissít. Véd. Tartósabbá tesz

   Felfrissít. Véd. Tartósabbá tesz

   A Philips gőzölőkészülékek többet nyújtanak puszta gyűrődéskisimításnál. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, és eltávolítja az ételektől vagy cigarettáktól származó nem kívánt szagokat.

  Gondoskodjon a kényes anyagú és nehezen vasalható ruháiról

   

  Egy selyeming, egy rakott szoknya, egy kasmírpulóver vagy egy öltönyzakó: a gőzölés rendkívül hatékony módja a ruhák – beleértve a nehezen vasalható darabokat is – kisimításának vagy felfrissítésének. A ruhagőzölők az alábbi anyagokhoz ideálisak:

  A Philips ruhagőzölők vízkőmentesítése

  A ruhagőzölőkben lerakódik a kalcium vagy vízkő. Ha nem végez rendszeresen vízkőmentesítést, fehér/barna foltok jelennek meg a ruhákon –, és a gőzölés sem működik a legjobb teljesítménnyel. Javasoljuk a rendszeres vízkőmentesítést, különösen akkor, ha kemény víz van a háztartásban. Az alábbi linkre kattintva megtudhatja, hogy hogyan kell a saját Philips ruhagőzölőjét vízkőmentesíteni.

  Ajánlott ruhagőzölők

  Regisztrálás

  Iratkozzon fel a hírleveleinkre

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.