0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Beszédrögzítő megoldások

  Egyszerű munkavégzés
  intelligensebb eszközökkel

   

  További információk

  pocket-memo

  Mobil diktálás

   

  A Philips PocketMemo beszédrögzítő az egyedülálló és ergonomikus kivitelezés, valamint a leghatékonyabb funkciók egyesítésével – mint amilyen a 3D-s mikrofon és a mozgásérzékelő, – új szintre emeli a diktálást. Az ultra mobil beszédrögzítő minden képzeletet felülmúl, és kivételes hangminőséget nyújt. A gyakran helytelenül diktafonnak nevezett PocketMemo beszédrögzítő tökéletes választás azon profik számára, akik út közben is hatékonyak szeretnének lenni.

   

  Fedezze fel a Philips PocketMemo termékcsaládot

  desktop

  Asztali diktálás

   

  A Philips SpeechMike vitathatatlanul az 1. számú, diktáláshoz használatos asztali mikrofon. A nemrégiben forgalomba hozott SpeechMike Premium nemcsak szabadon lebegő mikrofonnal rendelkezik, hanem a világon az első olyan mozgásérzékelővel is, ami álló helyzetű digitális diktálási eszközben helyezkedik el. Az innovatív funkciók studió minőségű hangzást biztosítanak, ami tökéletes a beszédfelismeréshez.

   

  Fedezze fel a Philips SpeechMike termékcsaládot

  audio-recorder

  Hangrögzítő

   

  A Philips VoiceTracer készülékek használata egyszerű és a kategóriájukban a legjobb hangrögzítést biztosítják minden szituációban. A hangrögzítőkkel kiválóan lehet út közben gyors hangjegyzeteket készíteni, azonban párbeszédek, előadások, interjúk, zene és tárgyalások rögzítéséhez is ideálisak. Bármit is szeretne rögzíteni, rendelkezésére áll egy olyan digitális rögzítő, amelyet kifejezetten ilyen igényekhez fejlesztettek ki.

   

  Fedezze fel a Philips VoiceTracer termékcsaládot

  transcription-sets

  Átírás

   

  A Philips átíró készleteket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy az átírás egyszerű és intuitív legyen. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden eddiginél gyorsabban eljussanak a beszédtől a szövegig. Az olyan eszközökkel rögzített fájlok, mint például a beszédrögzítő vagy a diktálási alkalmazás, pillanatok alatt átalakíthatók szöveggé.

   

  Fedezze fel az átíró készleteinket

  speechlive

  Munkafolyamat megoldások

   

  A Philips diktálási munkafolyamatkezelő megoldásai, mint például a Philips SpeechExec és a Philips SpeechLive felhő alapú szoftver megoldás, lehetővé teszik, hogy a felhasználók hatékonyabbá tegyék a munkafolyamataikat. Intézze munkafolyamatát központilag, és rövidítse le a szöveg megalkotásától a leírásáig tartó utat. Legyen szó a beszédrögzítőről, vagy a diktálási alkalmazásról, a Philips munkafolyamatkezelő megoldásai segítségével pénzt és időt takaríthat meg.

   

  Fedezze fel a munkafolyamat megoldásainkat

  Ügyfeleink véleménye

   

       

   

   

  Őszintén mondom, nem tudok elégszer köszönetet mondani Önöknek. Az a szakértelem és képesség, amellyel azonnal és pontosan beazonosítják az elvárásaimat és eleget tesznek azoknak, példa nélkül álló.”

   

  Karen Vasquez
  Executive & Personal Assistant

  Congress Point Financial, Florida

   

  Esettanulmányaink megtekintése

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.