0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Inspiráló receptek, tippek az egészséges életmódhoz

  Töltse le most, és az összes inspiráló gyümölcslé- és turmixrecept, valamint egészséges életmód tipp karnyújtásnyira lesz Öntől!

  egészséges italok alkalmazás

  Üdvözöljük a Philips egészséges italok alkalmazásban. A Philips piacvezető szerepet tölt be az egészségügy és a személyes jólét területén, és jelentős innovációi révén az emberek életminőségének javítását helyezi középpontba.


  A turmixgépek, gyümölcscentrifugák és az alkalmazás támogatja, hogy az egészséges rutin az élete része legyen. Szeretnénk elősegíteni a vitamin és egyéb létfontosságú tápanyagok friss gyümölcsökből és zöldségekből történő bevitelét egészséges, finom gyümölcslevek és turmixok segítségével.

  Egészséges italok

  Egészséges gyümölcslevek és turmixok

  Fedezze fel a friss, egészséges és egyszerű gyümölcslevek és turmixok új világát. A kedvenc egészséges italai tápértékétől a jótékony hatások részleteiig, az egyszeri receptektől a személyes célokon alapuló teljes heti programokig. Most már egy helyről érheti el az összes lehetőséget, melyek mindig a rendelkezésére állnak.

  Gyümölcsprés próbák

  Tegye próbára magát

  Az egészséges italokra épülő próbáink segítenek elérni az egészséggel kapcsolatos személyes céljait. Könnyen kiválaszthat egy speciális receptprogramot az egészsége igény szerinti javításához (pl. méregtelenítő próba vagy megfelelő alvás program). A Philips egészséges italok alkalmazásban meg is hívhatja barátait és családját, hogy csatlakozzanak Önhöz ebben a kihívásban.

  Gyümölcsprés próbák

  Követés az Apple Health révén

  Kövesse nyomon napi tápanyagbevitelét a beépített Apple Health alkalmazással, amely infókat biztosít a napi tápanyag nyomon követésének módjáról, valamint útmutatást nyújt arra vonatkozóan, hogy hogyan készítse el a kívánt cél eléréséhez megfelelő gyümölcslevet. 

  Egészséges italok

  Intelligens vásárlás

  Az intelligens bevásárlólista lehetővé teszi a gyümölcslevek és turmixok beütemezésének megtervezését, így sosem hagy ki egyetlen gyümölcslevet sem. Egyszerűen létrehozhatja a saját bevásárlólistáját annak érdekében, hogy elkezdhesse a heti gyümölcslékre vonatkozó tervét.

  Egészséges italok

  Töltse le most, és az összes inspiráló gyümölcslé- és turmixrecept, valamint egészséges életmód tipp karnyújtásnyira lesz Öntől!

   

  A kedvenc egészséges italai tápértékétől a jótékony hatások részleteiig minden megtalálható egy helyen.

   

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.