0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips kávéfőzők

  Philips filteres kávéfőzők

   

  Készítsen filteres kávét hagyományos módon: töltse meg a papírfiltert őrölt kávéval, és főzzön egy teljes kancsó aromás kávét, melyet a barátaival vagy családtagjaival is megoszthat – minimális hűhóval.

   

  Fedezze fel a Philips filteres kávéfőzőit

  Philips szuperautomata eszpresszógépek

   

  A „kávébabtól a csészéig” technológiájú kávéfőzőink egy gombnyomásra eszpresszót vagy filteres kávét tudnak készíteni. Eközben az integrált tejhabosító tökéletesen alkalmas cappuccino, latte vagy macchiato készítésére – nappal és este is.

   

  Fedezze fel a Philips szuperautomata eszpresszógépeit

  Egyedülállóan Philips

  A Philips Nyugat-Európa első számú kávéfőző márkája
  Philips minőségellenőrzés

  Minőségellenőrzés

   

  A Philips a fejlesztés során több ezer tesztet hajt végre a csepegtetős kávéfőzőin. És ezekre még egyszer sor kerül, amikor a filteres kávéfőzők gyártás alá kerülnek. Körülbelül 30 000 csésze filteres kávét tesztelnek le készülékenként minden évben, hogy garantálni lehessen filteres kávéfőzőink kiváló minőségét, és minden egyes csésze kávé gazdag, aromás ízét.

  50 évre visszanyúló Philips kávéörökség

  50 évre visszanyúló kávéörökség

   

  A Philips 1965 óta viszi be a kávét az emberek otthonába. Emellett az úttörő technológiával – mint például innovatív „Boil & Brew” rendszerrel – azóta is élen jár a kávéfőzők továbbfejlesztésében. A 21. század fordulóján partnerkapcsolatot alakítottunk ki a Sara Lee vállalattal a SENSEO® bevezetése érdekében, mely a világ első párnás kávéfőzője volt. Emellett a Philips családjába fogadtuk a Saeco és Gaggia olasz márkákat is, melyek az eszpresszó születési helyéről származnak. Portfóliónk most már a kávéfőzők teljes választékát tartalmazza kiegészítőkkel megerősítve. Miközben 50 éves gazdag kávéörökségünket ünnepeljük, újra történelmet írunk: miénk a világ első olyan kávéfőzője, mely tökéletes eszpresszót és filteres kávét is tud készíteni.

  Kávéitalok Philips választéka

  Mindenki megtalálja a kedvére valót

   

  Akár örömét leli a kávé elkészítésében, akár csak inni szereti, a Philips rendelkezik az Önnek való kávéfőzővel. A szuperautomata eszpresszógép egyetlen gombnyomással tökéletes eszpresszót, cappuccinót, lattét vagy macchiatót készít. A csepegtetős kávéfőzőkkel megoszthatja a kannát a családjával és a barátaival – számos őrlő és főző típus közül választhat. Egyetlen érintéssel működtethető SENSEO® párnás kávéfőzőink pedig azok számára ideálisak, akik szeretnek elmerülni az érzékszervekre ható kávéélményben, melyben SENSEO® kávépárna kínálatunk ízeinek és keverékeinek nagy választéka részesíti őket.

   

  További infók

  Philips

  mérföldkövek

  Fedezze fel a többi márkánkat

  Kattintson a márka lógójára, hogy többet tudjon meg

  Fedezze fel egyéb kategóriáinkat

  Saeco szuperautomata eszpresszógépek

   

  További infók

  Saeco manuális eszpresszógépek

   

  További infók

  SENSEO® párnás kávéfőzők

   

  További infók

  Regisztrálás

  Iratkozzon fel a hírleveleinkre

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.