1
Philips kávégépek

Philips kávéfőzők

Philips filteres kávéfőzők

 

Készítsen filteres kávét hagyományos módon: töltse meg a papírfiltert őrölt kávéval, és főzzön egy teljes kancsó aromás kávét, melyet a barátaival vagy családtagjaival is megoszthat – minimális hűhóval.

 

Fedezze fel a Philips filteres kávéfőzőit

Philips szuperautomata eszpresszógépek

 

A „kávébabtól a csészéig” technológiájú kávéfőzőink egy gombnyomásra eszpresszót vagy filteres kávét tudnak készíteni. Eközben az integrált tejhabosító tökéletesen alkalmas cappuccino, latte vagy macchiato készítésére – nappal és este is.

 

Fedezze fel a Philips szuperautomata eszpresszógépeit

Egyedülállóan Philips

A Philips Nyugat-Európa első számú kávéfőző márkája
Philips minőségellenőrzés

Minőségellenőrzés

 

A Philips a fejlesztés során több ezer tesztet hajt végre a csepegtetős kávéfőzőin. És ezekre még egyszer sor kerül, amikor a filteres kávéfőzők gyártás alá kerülnek. Körülbelül 30 000 csésze filteres kávét tesztelnek le készülékenként minden évben, hogy garantálni lehessen filteres kávéfőzőink kiváló minőségét, és minden egyes csésze kávé gazdag, aromás ízét.

50 évre visszanyúló Philips kávéörökség

50 évre visszanyúló kávéörökség

 

A Philips 1965 óta viszi be a kávét az emberek otthonába. Emellett az úttörő technológiával – mint például innovatív „Boil & Brew” rendszerrel – azóta is élen jár a kávéfőzők továbbfejlesztésében. A 21. század fordulóján partnerkapcsolatot alakítottunk ki a Sara Lee vállalattal a SENSEO® bevezetése érdekében, mely a világ első párnás kávéfőzője volt. Emellett a Philips családjába fogadtuk a Saeco és Gaggia olasz márkákat is, melyek az eszpresszó születési helyéről származnak. Portfóliónk most már a kávéfőzők teljes választékát tartalmazza kiegészítőkkel megerősítve. Miközben 50 éves gazdag kávéörökségünket ünnepeljük, újra történelmet írunk: miénk a világ első olyan kávéfőzője, mely tökéletes eszpresszót és filteres kávét is tud készíteni.

Philips filteres kávé és eszpresszó egyetlen készülékből

Filteres kávé és eszpresszó egyetlen készülékből

 

A Philips az egyedüli olyan márka a világon, mely egyetlen készüléken belül teszi lehetővé filteres kávé és eszpresszó készítését is. Innovatív CoffeeSwitch funkciónk egy kar elmozdításával mindkét világ legjavát kínálják Önnek.

 

CoffeeSwitch funkcióval rendelkező eszpresszógépek

Kávéitalok Philips választéka

Mindenki megtalálja a kedvére valót

 

Akár örömét leli a kávé elkészítésében, akár csak inni szereti, a Philips rendelkezik az Önnek való kávéfőzővel. A szuperautomata eszpresszógép egyetlen gombnyomással tökéletes eszpresszót, cappuccinót, lattét vagy macchiatót készít. A csepegtetős kávéfőzőkkel megoszthatja a kannát a családjával és a barátaival – számos őrlő és főző típus közül választhat. Egyetlen érintéssel működtethető SENSEO® párnás kávéfőzőink pedig azok számára ideálisak, akik szeretnek elmerülni az érzékszervekre ható kávéélményben, melyben SENSEO® kávépárna kínálatunk ízeinek és keverékeinek nagy választéka részesíti őket.

 

További infók

Philips

mérföldkövek

Fedezze fel a többi márkánkat

Kattintson a márka lógójára, hogy többet tudjon meg

Fedezze fel egyéb kategóriáinkat

Saeco szuperautomata eszpresszógépek

Saeco manuális eszpresszógépek

SENSEO® párnás kávéfőzők

Regisztrálás

Iratkozzon fel a hírleveleinkre