1
Philips kávégépek

Philips filteres kávéfőzők

*Ajánlott kiskereskedelmi ár
**A feltüntetett műszaki adatok nem minden termékcsalád összes termékére érvényesek.

Café Gaia kávéfőző

Café Gaia

Kávéfőző

 

A Philips fém kávéfőző olyan emberek számára készült, akiknek egyaránt fontos a kiváló minőségű aroma és a lenyűgöző formatervezés. A rozsdamentes acélból készült dupla falú termoszkanna frissen és forrón tartja a filteres kávét.

 

További információk

Fedezze fel egyedi funkcióinkat

A Philips Nyugat-Európa első számú kávéfőző márkája
Philips aromakeverő

Aromakeverő

 

A filteres kávéfőző intelligens fúvókája megkeveri a kávét, miközben az üvegkannába csepegteti azt, így egyenletesen oszlatja szét az aromákat. Az utolsó csészéből sem kell gyenge kávét innia. Ez a funkció biztosítja azt, hogy a filteres kávéfőzővel készített első és utolsó csésze kávé is ugyanolyan erősségű lesz – és az utolsó cseppig nagyszerű ízt ad.

 

Aromakeverővel rendelkező kávéfőzők megtekintése

A Philips egyedülálló „Boil & Brew” rendszere

Egyedülálló „Boil & Brew” rendszer

 

A Philips innovatív „Boil & Brew” rendszere legalább 93 ºC-ra melegíti fel a vizet, mielőtt az keresztülfolyna az őrölt kávén – ez gazdag ízt és fenséges aromát eredményez minden egyes csésze filteres kávé esetében. Ez a funkció a Philips csepegtetős kávéfőzők sajátossága.

 

 

 

Café Gourmet filteres kávéfőzők megtekintése

Philips AromaLock

AromaLock

 

A filteres kávéfőző termoszkannájának ezen nagyszerű funkciója a főzés után a kávéba zárja az aromákat – hosszabb ideig tartja meg a frissességet, az ízt és az illatot.

 

 

 

Termoszkannával rendelkező filteres kávéfőzők megtekintése

Philips IntenseBrew

IntenseBrew

 

Az AromaSelect nélküli összes Philips kávéfőző rendelkezik IntenseBrew funkcióval. Ez az alapértelmezett beállítás gondoskodik arról, hogy koncentrált vízfolyam áramoljon az őrölt kávén keresztül az üvegbe vagy termoszkannába, ami által intenzívebb íze lesz a filteres kávénak.

 

IntenseBrew funkcióval rendelkező filteres kávéfőzők megtekintése

Philips AromaVents

AromaVents

 

Nincs párja a levegőben terjengő frissen főzött kávé ínycsiklandó illatának. A Philips csepegtetős kávéfőzői rendkívül széles nyílásokkal rendelkeznek a kávéfőző házában, ami felülmúlhatatlan érzékszervi kávéélményt biztosít.

 

AromaVents funkcióval rendelkező filteres kávéfőzők megtekintése

Névjegy

Philips kávéfőzők

 

A Philips kávéfőzői 50 éves kávéörökséggel és szakértelemmel büszkélkednek, és azok számára készültek, akik értékelni tudják az élet kifinomult oldalát – a legkevesebb bonyodalom mellett. Minden kávéfőzőben egyedülálló főzési rendszer található, ami gazdag ízt és aromát ad az eszpresszónak vagy filteres kávénak. Többféle módon is hozzáadhatja a kávéhoz a tejet, ami azt jelenti, hogy akár fel is habosíthatja az egyenesen a hűtőből kivett tejet, hogy krémes cappucinót vagy latte macchiatót készítsen az aktuális hangulatának vagy a pillanatnak megfelelően.

 

További infók 

Hogyan segíthetünk Önnek?

Fedezze fel egyéb kategóriáinkat

Philips szuperautomata eszpresszógépek

Saeco szuperautomata eszpresszógépek

Saeco manuális eszpresszógépek

SENSEO® párnás kávéfőzők