1
Philips kávégépek

Fedezze fel  Philips automata  kávéfőzőit!

Philips Series 5000 LatteGo kávéfőző

általános értékelés  / 5
általános értékelés  / 5
  • / 5

Philips Series 5000 kávéfőző

általános értékelés  / 5
általános értékelés  / 5
  • / 5

 Philips Series 3100 kávéfőző

általános értékelés  / 5
általános értékelés  / 5
  • / 5

Philips Series 3000 kávéfőző

általános értékelés  / 5
általános értékelés  / 5
  • / 5

Fedezze fel egyedi funkcióinkat

Philips tejváltozatok

Tejváltozatok

 

A Philips három lehetőséget tesz elérhetővé a hihetetlenül krémes cappuccino vagy latte macchiato elkészítéséhez. Belemerítheti a tejhabosítót (pannarellót) a tejbe, hogy felhabosítsa azt. Vagy használja az automata tejhabosítót, mely egy csövön keresztül szívja ki a dobozból a tejet, és automatikusan habosítja azt. Végül a tej habosításához egy beépített tejtartályt is használhat, mely a maximális higiénia és kényelem jegyében eltávolítható, és a hűtőszekrényben tárolható.

 

Automata eszpresszógépek tejtartállyal

Philips CoffeeSwitch

CoffeeSwitch

 

Húzza meg a kart, hogy váltani tudjon az adott pillanatnak vagy hangulatnak megfelelő kávéfajták között, melyek frissen őrölt kávébabból készülnek: egy erős eszpresszó reggel vagy egy aromás filteres kávé este. Ez az egyedi funkció csak a Philips kávéfőzőire jellemző.

 

Automata eszpresszógépek CoffeeSwitch funkcióval

A Philips személyre szabott kávéi

A kávé személyre szabása

 

Főzzön egy tökéletes csésze kávét pontosan úgy, ahogy szereti – egyetlen gombnyomással. Ez az innovatív funkció lehetővé teszi a hőmérséklet, a hosszúság (mennyi víz kerül felhasználásra) és az erősség (a ledarált kávébab mennyisége) megadását. Sőt mi több, a memóriafunkció legközelebb is emlékezni fog a hosszúságra.

 

Összes automata eszpresszógép

Philips 100% kerámia őrlőbetét

100% kerámia őrlőbetét

 

A hosszú élettartamú 100% kerámia őrlőbetétekkel örökre búcsút mondhat az odaégett kávé ízének. 5 különböző beállítás érhető el a gazdag aromájú eszpresszót eredményező finom szemcséktől a könnyebb kávéhoz szükséges durvább méretig. A kerámia őrlőbetét hosszabb ideig képes egyenletesebb eredményt garantálni, mint a fémből készült.

 

Összes automata eszpresszógép

Philips egyszerű karbantartás

Egyszerű karbantartás

 

A Saeco technológiának köszönhetően szuperautomata eszpresszógépünk eltávolítható főzőegysége egy kattintással kimozdítható az egyszerű tisztítás és karbantartás, valamint az extra higiénia érdekében. A Saeco 2009 óta tagja a Philips családnak.

 

Összes automata eszpresszógép

Névjegy

Philips kávéfőzők

 

A Philips kávéfőzői 50 éves kávéörökséggel és szakértelemmel büszkélkednek, és azok számára készültek, akik értékelni tudják az élet kifinomult oldalát – a legkevesebb bonyodalom mellett. Minden kávéfőzőben egyedülálló főzési rendszer található, ami gazdag ízt és aromát ad az eszpresszónak vagy filteres kávénak. Többféle módon is hozzáadhatja a kávéhoz a tejet, ami azt jelenti, hogy akár fel is habosíthatja az egyenesen a hűtőből kivett tejet, hogy krémes cappucinót vagy latte macchiatót készítsen az aktuális hangulatának vagy a pillanatnak megfelelően.

 

A Philips kávéörökségről

Hogyan segíthetünk Önnek?

Fedezze fel egyéb kategóriáinkat

Saeco szuperautomata eszpresszógépek

Saeco manuális eszpresszógépek

SENSEO® kávépárnás kávéfőzők

Philips filteres kávéfőzők