1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Fedezze fel  Philips automata  kávéfőzőit!

  Philips Series 5000 LatteGo kávéfőző

  Philips Series 3200 LatteGo kávéfőző

   Philips Series 2200 LatteGo kávéfőző

  Philips Series 1200 kávéfőző

  Fedezze fel egyedi funkcióinkat

  Philips tejváltozatok

  Tejváltozatok

   

  A Philips három lehetőséget tesz elérhetővé a hihetetlenül krémes cappuccino vagy latte macchiato elkészítéséhez. Belemerítheti a tejhabosítót (pannarellót) a tejbe, hogy felhabosítsa azt. Vagy használja az automata tejhabosítót, mely egy csövön keresztül szívja ki a dobozból a tejet, és automatikusan habosítja azt. Végül a tej habosításához egy beépített tejtartályt is használhat, mely a maximális higiénia és kényelem jegyében eltávolítható, és a hűtőszekrényben tárolható.

   

  Automata eszpresszógépek tejtartállyal

  Philips CoffeeSwitch

  CoffeeSwitch

   

  Húzza meg a kart, hogy váltani tudjon az adott pillanatnak vagy hangulatnak megfelelő kávéfajták között, melyek frissen őrölt kávébabból készülnek: egy erős eszpresszó reggel vagy egy aromás filteres kávé este. Ez az egyedi funkció csak a Philips kávéfőzőire jellemző.

   

  Automata eszpresszógépek CoffeeSwitch funkcióval

  A Philips személyre szabott kávéi

  A kávé személyre szabása

   

  Főzzön egy tökéletes csésze kávét pontosan úgy, ahogy szereti – egyetlen gombnyomással. Ez az innovatív funkció lehetővé teszi a hőmérséklet, a hosszúság (mennyi víz kerül felhasználásra) és az erősség (a ledarált kávébab mennyisége) megadását. Sőt mi több, a memóriafunkció legközelebb is emlékezni fog a hosszúságra.

   

  Összes automata eszpresszógép

  Philips 100% kerámia őrlőbetét

  100% kerámia őrlőbetét

   

  A hosszú élettartamú 100% kerámia őrlőbetétekkel örökre búcsút mondhat az odaégett kávé ízének. 5 különböző beállítás érhető el a gazdag aromájú eszpresszót eredményező finom szemcséktől a könnyebb kávéhoz szükséges durvább méretig. A kerámia őrlőbetét hosszabb ideig képes egyenletesebb eredményt garantálni, mint a fémből készült.

   

  Összes automata eszpresszógép

  Philips egyszerű karbantartás

  Egyszerű karbantartás

   

  A Saeco technológiának köszönhetően szuperautomata eszpresszógépünk eltávolítható főzőegysége egy kattintással kimozdítható az egyszerű tisztítás és karbantartás, valamint az extra higiénia érdekében. A Saeco 2009 óta tagja a Philips családnak.

   

  Összes automata eszpresszógép

  Névjegy

  Philips kávéfőzők

   

  A Philips kávéfőzői 50 éves kávéörökséggel és szakértelemmel büszkélkednek, és azok számára készültek, akik értékelni tudják az élet kifinomult oldalát – a legkevesebb bonyodalom mellett. Minden kávéfőzőben egyedülálló főzési rendszer található, ami gazdag ízt és aromát ad az eszpresszónak vagy filteres kávénak. Többféle módon is hozzáadhatja a kávéhoz a tejet, ami azt jelenti, hogy akár fel is habosíthatja az egyenesen a hűtőből kivett tejet, hogy krémes cappucinót vagy latte macchiatót készítsen az aktuális hangulatának vagy a pillanatnak megfelelően.

   

  A Philips kávéörökségről

  Hogyan segíthetünk Önnek?

  Fedezze fel egyéb kategóriáinkat

  Saeco szuperautomata eszpresszógépek

   

  További infók

  Saeco manuális eszpresszógépek

   

  További infók

  SENSEO® kávépárnás kávéfőzők

   

  További infók

  Philips filteres kávéfőzők  

   

  További infók

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.