1
Termékek

Senseo logó

SENSEO® párnás kávéfőzők

*Ajánlott kiskereskedelmi ár
**A feltüntetett műszaki adatok nem minden termékcsalád összes termékére érvényesek.

SENSEO® Latte Select Kávéfőző

SENSEO® Latte Select

Kávéfőző

 

A SENSEO® Latte Select kávéfőző ízletes kávéspecialitásokat kínál Önnek friss, habosított tejjel. Egyetlen gombnyomással kiválaszthatja, hogy mit szeretne készíteni: választhat a cappuccino, a latte macchiatto, a café latte és a hagyományos fekete SENSEO® kávé között!

 

További információk

Sajnos ez a termék már nem elérhető

Fedezze fel egyedi funkcióinkat

A SENSEO® Európa első számú kávéfőző márkája

Európa első számú kávéfőző márkája

 

A SENSEO® Európa első számú kávéfőző márkája egy 2015-ös piackutatás szerint, melyet a londoni székhelyű kutatóóriás, az Euromonitor International bonyolított le.

 

Összes SENSEO® párnás kávéfőző megtekintése

SENSEO® erősségválasztó

Erősségválasztás

 

Egy erős rövid vagy egy gyenge hosszú kávé? Önön múlik. A SENSEO® párnás kávéfőzők ezen funkciója lehetővé teszi a csészéjében lévő kávé erősségének és intenzitásának beállítását azáltal, hogy megadhatja a párnához használt víz mennyiségét.

 

Erősségválasztóval rendelkező SENSEO® kávéfőzők megtekintése

SENSEO® készülékek, keverékek és ízek nagy választéka

Készülékek, keverékek és ízek nagy választéka

 

Válasszon SENSEO® párnás kávéfőzőink nagy választékából a saját stílusához igazodva. Majd fedezze fel kávépárna-keverékeink és ízeink zamatos kínálatát, és találja meg a kedvencét. 50 kávébabszem található minden párnában!

 

Összes SENSEO® kávéfőző megtekintése

SENSEO® szigorú tesztelés

Szigorú tesztelés

 

A Philips a fejlesztési szakasz során minden évben több ezer tesztet hajt végre a SENSEO® párnás kávéfőzőin. A jóváhagyás után a készülékek gyártásra kerülnek, és még több teszt vár rájuk. Ez biztosítja azt, hogy az egyadagos kávéfőzője mindig ízletes, és ínycsiklandó krémréteggel rendelkező SENSEO® kávét készítsen – csészéről csészére.  

 

Összes SENSEO® kávéfőző megtekintése

A SENSEO® kávéfőzőkről

párnás kávéfőzők

 

A SENSEO® párnás kávéfőzők egyetlen gombnyomással nagyszerű kávét tudnak készíteni. A SENSEO® kávéfőzőink sokféle kivitelben, formában és színben kaphatók, hogy megfeleljenek személyes stílusának. Az ízekből és keverékekből álló bőséges választékunk minden nap új érzékszervi ízélményeket garantál – a cappuccinó, caffé latte vagy jeges kávé esetében is, mely italok a beépített tejtartály használatával készülnek. A SENSEO® a fenntartható választás. 50 kávébabszemet tartalmazó kávépárnáink a legkiválóbb minőségű, UTZ-tanúsítvánnyal ellátott kávét tartalmazzák. Párnás kávéfőzőink újrahasznosított műanyagból készülnek, a kávéfiltereinket és a csomagolást pedig szintén újrahasznosított anyagokból állítjuk elő.

 

Tudjon meg többet a SENSEO® párnás kávéfőzőkről 

Hogyan segíthetünk Önnek?

Fedezze fel egyéb kategóriáinkat

Saeco szuperautomata eszpresszógépek

Saeco manuális eszpresszógépek

Philips szuperautomata eszpresszógépek

Philips filteres kávéfőzők