0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  lélegezze be a különbséget

  Lélegezze be a különbséget

  Higiénikus és természetes párásítás

  Automatikus vezérlés és intelligens párologtató technológia

  A Philips párásító hatékonyan veszi fel a harcot a száraz levegővel szemben. Egyenletesen oszlatja szét a párásított levegőt a helyiségben, és 99%-kal kevesebb baktériumot szór szét, mint a hagyományos ultrahangos párásítók.**

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Párásító termék
  páratartalom grafikon

  Mi lenne az ideális páratartalom otthonában?

   

  A levegőt 40%-60% nedvességtartalomig párásítva minimálisra csökkenthető a száraz levegő által okozott egészségügyi problémák mértéke. Ez az optimális páratartalom-tartomány megakadályozza a baktériumok és penészgombák elszaporodását, így a beltéri levegő belélegzése sokkal kellemesebb.

  Kérdése van a Philips párásítóival kapcsolatban?


  Írjon nekünk Facebook Messenger-en!

  hétfő-péntek (8:00 - 22:00)

  szombat-vasárnap (10:00 - 22:00)

  Élvezze az egészséges, párásított levegő által nyújtott kényelmet

   

  Testünk kb. 60% vizet tartalmaz. Ezért nem csoda, ha otthonunkban télen a fűtésrendszer, nyáron pedig a légkondicionáló berendezés által kiszárított levegő irritál bennünket.

   

  Mivel az alacsony páratartalmú levegő kevesebb nedvességet tartalmaz, sok embernek nehéz belélegeznie, és gyakran szenvednek a száraz és viszkető szemektől, orrtól vagy toroktól. A belélegzett száraz levegő megnehezíti az alvást és növeli az allergiás, asztmatikus, illetve más légzőszervi betegségek kialakulásának mértékét. Az alacsony páratartalmú levegőben jobban elszaporodnak a baktériumok és vírusok, kiszárad a hajunk és a bőrünk.

  Egészséges levegő – 99%-kal kevesebb baktérium

   

  Mi sem egyszerűbb. A párásítóinkban alkalmazott NanoCloud technológia természetes párologtató folyamatot használ otthona levegőjének párásításához.

   

  A vízmolekulák olyan kicsik, hogy kevesebb baktériumot* terjesztenek, mint a hagyományos ultrahangos párásítók.

   

  *A tisztító készülékek és szűrők által közvetlenül kibocsátott Pseudomonas Fragi baktérium mennyisége alapján: 2 órás folyamatos használat után, a legmagasabb beállított értékeken, az említett baktériummal szennyezett, sterilizált vizet használva, egy 1 m3-es kamrában 280 l/perc (74 gallon/perc) frissítési kapacitással.

   

  **A hagyományos (nem meleg légpárával dolgozó) ultrahangos technológiával összehasonlítva a NanoCloud technológia a beszívott levegő baktérium tartalmának csak 1%-át bocsátja ki, akár 99%-kal kevesebb baktériumot bocsát ki a levegőbe, ahogy azt a Rabe HygieneConsult által egy 8 héten át 1 m3-es kamrában végzett, és független laboratórium által tanúsított vizsgálat (2101p_12.116.) is igazolta.

   

  Megakadályozza a fehér por vagy nedves foltok kialakulását

   

  A víz ásványi anyagokat, kalciumot és magnéziumot tartalmazhat, és amikor vízcseppek kerülnek a bútorra, a falra és a padlóra, fehér maradványokat hagyhatnak maguk után. Az új Philips párásító megakadályozza, hogy ez történjen.

   

  A NanoCloud technológiánk által előállított rendkívül finom, láthatatlan pára részecskéi nagyon kicsik ahhoz, hogy ásványi anyagokat szállítsanak. Így az ásványi anyagok a víztartályban maradnak, ahová tartoznak (és ahonnan könnyen eltávolíthatók). Mivel a pára nagyon finom szemcséjű, tovább lebeg a levegőben, és megakadályozza a nedves foltok kialakulását a közeli felületeken.

  Állandó páratartalom fenntartása - automatikusan

   

  Ön milyen páratartalmat szeret? Ideális esetben a helyiségek páratartalmának 40%-60% között kellene lennie. Ez a legkényelmesebb szint – ugyanakkor meggátolja a penészgombák és baktériumok elszaporodását.

   

  Az új Philips párásítóban alkalmazott NanoCloud technológia figyelemmel kíséri a levegőt, és állandó páratartalmat tart fenn. Önnek mindössze a kívánt páratartalmat kell beállítania: 40%, 50% vagy 60%. Vagy egyszerűen válassza ki az automatikus üzemmódot, és a Philips párásító elvégzi a többit.

   

   

  Párásító
  Vita Shield

  A belül rejtőző technológia – napvilágra került

   

  1. A természetes párologtató folyamat optimális teljesítményt biztosít

  2. kevesebb baktériumot szór szét, mint a hagyományos ultrahangos párásítók**

  3. Megakadályozza a nedves foltok vagy fehér por kialakulását

  4. Intelligens páratartalom-szabályozás 40% és 60% között

  5. Nincs forró víz, így elkerülhetők a forró víz vagy gőz által okozott égések

  Termékcsalád

  A párásítók szűrőjének cseréje

  Párásító szűrő karbantartása

  A szűrő karbantartása

   

  Tartsa karban párásítóját a jelen videó vagy a felhasználói kézikönyv utasításai szerint.

  szövetszűrők

   

  Szűrő levegőpárásítóhoz 

  A Philips levegőpárásító szűrője bitosítja a víz megfelelő hatékonyságú felszívódását és párologtatását.

  Regisztrálás és szűrőrendelés

  Ha regisztrálja az új párásítóját a Philips honlapján, könnyen megkeresheti és megrendelheti a megfelelő csereszűrőket. Végtére is az otthoni tiszta levegő titka a megfelelő állapotú szűrő Választhatja azt is, hogy e-mailt küldjünk Önnek a frissítésekről.

  Hasonló termékek

  • Kombi

   Kombi

   Fedezze fel, hogyan segítenek a beltéri levegőminőség javításában a Philips kombinált légtisztító és -párásító készülékei. Tudjon meg többet!

  • Levegőtisztítók

   Levegőtisztítók

   A Philips légtisztítói segítenek eltávolítani a levegőben található szennyeződéseket. Tudjon meg többet a légtisztítók működéséről!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.