0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Lélegezze be a különbséget

  Egészségesebb, tisztább levegő otthonában, természetes módon

  Kombinált légtisztító és párásító

  Lélegezzen be egészségesebb levegőt a Philips kombinált légtisztító és párásító segítségével. Vitashield IPS professzionális szűrőrendszere megtisztítja a levegőt, míg a Nanocloud technológiát alkalmazó párásító kellemesen párásítja a beltéri levegőt.

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  Kombinált légtisztító és párásító
  oki

  Kérdése van a Philips légtisztítóival/párásítóival kapcsolatban?


  Írjon nekünk Facebook Messenger-en!

  hétfő-péntek (8:00 - 22:00)

  szombat-vasárnap (10:00 - 22:00)

  párásító működése

  A tisztább levegő kombinálása az optimális páratartalommal


  A levegő minősége egyre komolyabb problémát jelent az egész világon, a tiszta levegő még sosem volt ennyire fontos. Az otthoni levegő megtisztítása az első lépés a könnyebb légzés felé.

  Nagyon fontos az optimális páratartalom fenntartása is. Ha az otthonában száraz a levegő, a szemei, az orra és a torka szárazabbá válnak, és érzékenyebbek lesznek az allergénekre, a baktériumokra és más szennyező anyagokra – télen a bekapcsolt fűtés, nyáron pedig a légkondicionáló szárító hatása miatt. A száraz levegő belélegzése nehezíti az alvást, és allergiát, asztmát, illetve más légzőszervi betegségeket okozhat. Nem beszélve a haj és a bőr kiszáradásáról.

  Egyesítettük nagy teljesítményű VitaShield IPS tisztító technológiánkat a NanoCloud párásító technológiánkkal, létrehozva egy tökéletes kombinációt. Ez a kombinált 2 az 1-ben légtisztító és párásító megvédi Önt és családját a szennyező anyagoktól, és hihetetlen megkönnyebbülést biztosít Önnek vagy a háztartásában bárkinek, aki allergiától, szénanáthától vagy más légzőszervi problémáktól szenved.

  Pollenallergiák, szénanátha :  Mit tehetünk a hagyományos kezelésen túl?  

  Földimogyoró-allergia a háziporból? 

  Fűtési szezon és szobalevegő. Mire figyeljünk télen ?

  Fűtési szezon és légúti problémák: Beltéri allergének I. Atkák 

   

  Dr. Habil. Réthy Lajos Attila

  Allergológus és gyermekgyógyász főorvos, több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal.

  Az Európai Allergológiai Akadémia módszertani szakértője, kutatási projektek vezetője. 

  A Magyar Allergológiai Társaság molekuláris allergia szekciójának társelnöke, a Magyar Gyermekgyógyász Társaság vezetőségi tagja.
  Több hazai és külföldi egyetem oktatója. Főbb szakterülete: Allergia megelőzés, diagnosztika és kezelés, molekuláris allergológia

  Philips Air alkalmazás

  Az ECARF által tesztelt, allergiabarát minőség


  A világ egyik vezető allergiakutató szervezete, az ECARF által elvégzett klinikai vizsgálat kiderítette, hogy a pollenallergiában szenvedők a Philips légtisztító használata során sokkal kevesebb pollenallergia-tünetet tapasztaltak (tüsszögés, könnyezés, vörös szemek, orrviszketés, bőrviszketés és rhinorrhea), mivel a készülék eltávolítja az allergéneket a beltéri levegőből.

  * A Philips légtisztítók 90 perces használatát követően, összehasonlítva a szűrő használata nélküli állapottal. Az ECARF által végzett klinikai vizsgálatok alapján

  Természetes és higiénikus páratartalom


  Mi sem egyszerűbb – és természetesebb. A kombinált készülékeinkben alkalmazott NanoCloud technológia természetes párologtató folyamatot használ otthona levegőjének párásításához. A vízmolekulák olyan kicsik, hogy kevesebb baktériumot* terjesztenek, mint az ultrahangos párásítók által létrehozott pára.

  Az összes ásványi anyag a víztartályban marad, ahová tartozik (és ahonnan könnyen eltávolítható). Mivel a pára nagyon finom szemcséjű, tovább lebeg a levegőben, és nem hoz létre nedves foltokat a közeli felületeken.


  *A tisztító készülékek és szűrők által közvetlenül kibocsátott Pseudomonas Fragi baktérium mennyisége alapján: 2 órás folyamatos használat után, a legmagasabb beállított értékeken, az említett baktériummal szennyezett, sterilizált vizet használva, egy 1 m3-es kamrában 280 l/perc (74 gallon/perc) frissítési kapacitással.

  Pillangó technológia

  Élvezze mindig a tisztább levegőt


  Hiszünk a természetesen tiszta levegőben – ezért kombinált Air Combi (2 az 1-ben) készülékeink a kiváló Vitashield IPS többszakaszos aktív szűrőtechnológia segítségével kiszűrik az apró, 0,3 mikron méretű részecskék 99,97%-át. A levegőben található allergéneknek, káros részecskéknek, szagoknak, illékony szerves vegyületeknek és baktériumoknak ez a leggyakoribb mérete. A tisztább, egészségesebb beltéri levegő érdekében, erős hatású vegyszerek vagy ózon használata nélkül, készülékünk akár 43 m2 méretű helyiségekben is alkalmazhatók.

  szövetszűrők

   

  Szűrő levegőpárásítókhoz

  A Philips levegőpárásító szűrője biztosítja a víz megfelelő hatékonyságú felszívódását és párologtatását.

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

  HEPA-szűrő

   

  Légtisztító HEPA szűrő

  A NanoProtect HEPA szűrő eltávolítja otthona levegőjéből az apró szennyezőanyagok - mint például finom por, baktériumok, vírusok, allergének jelentős részét.

  Termékcsalád

  Hasonló termékek

  • Párásítók

   Párásítók

   Száraz a levegő otthonában, ami irritálja torkát? Párásítsa otthona levegőjét higiénikusan Philips párásító készülékekkel. Tudjon meg többet!

  • Levegőtisztítók

   Levegőtisztítók

   A Philips légtisztítói segítenek eltávolítani a levegőben található szennyeződéseket. Tudjon meg többet a légtisztítók működéséről!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.