0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Felkészülés a csöppség érkezésére

  Felkészülés a csöppség érkezésére

  Ez egyike az élet legboldogabb pillanatainak – hazavinni az újszülöttet, és közösen megkezdeni az új életüket, immár családként. Megéri tehát átgondolni, hogyan készülhet fel a nagy napra akkor, amikor még könnyedén megteheti és tetterősnek érzi magát.

   

  A baba szobájának berendezése


  A babavárás során felhalmozódott kreatív energiák nagyszerű levezetési módja a békés, biztonságos, nyugalmat sugárzó tér kialakítása leendő gyermeke táplálásához és gondozásához. Különösen azért, mert előfordulhat, hogy a várandósság későbbi szakaszában már kevésbé könnyű feladat a gyerekszoba kialakítása.
   

  Ha van otthon néhány lakberendezési és babamagazin, nyugodtan kezdje el kivagdosni a kedvenc képeit, és készítsen belőlük hangulatpaneleket. A lehetséges színösszeállításokat és a dekorációs ötleteket emellett a Pinteresten is tárolhatja.

   

  Ne használjon mérgező festéket a gyerekszoba falán. A dekorálás közben pedig legyen óvatos – a második trimeszterben úgy fogja érezni, hogy tele van energiával, de nem szabad túlhajtania magát. Miért is ne kérhetne segítséget a barátoktól és a családtól?

  A bútorok kiválasztása


  Gondolkodjon el azon, hogy milyen bölcsőt, kiságyat vagy ággyá alakítható kiságyat szeretne, hogy elkülöníthesse rá a megfelelő összeget. A legtöbb anyuka szerint érdemes több matracot vagy matracvédőt tartani otthon, hogy baleset esetén is legyen száraz alvóhelye a babának.
   

  A pelenkázó is jó ötlet – a magasság döntő fontosságú a hát szempontjából –, és szüksége lesz egy fiókos szekrényre is a baba ruháinak. Az Avent tuti tippje: akasszon egy babaforgót a pelenkázó fölé, hogy lekösse a babát pelenkacsere közben. Ezenkívül keressen egy kényelmes széket is a szoptatáshoz – és mindenképpen hagyja másra a bútorok emelgetését.

  A megfelelő bébiőr kiválasztása


  Ha a babaszobában van bébiőr, akkor a szobán kívülről is a kicsin tarthatja a szemét. Jó ötlet olyan eszközt választani, amelyen keresztül beszélni is tud is a babához, megnyugtatva őt a hangjával, sőt, már videokapcsolattal rendelkező készülékek is kaphatók.
   

  A nagyon fiatal csecsemők még nem tudják jól szabályozni a testhőmérsékletüket, ezért sok bébiőr a hőmérséklet és a páratartalom mérésére is alkalmas.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.