0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Az új megnyugtatási rutinok kialakításának művészete

  A szülőség teljesen új típusú kreativitást igényel, különösen a baba megnyugtatása terén. Nem szokatlan, hogy a kisbabák időről időre más és más dolgokban találnak megnyugvásra, így Önnek gyakran kell váltogatnia és variálnia ezeket. Ha nem tudja, hol kezdje, ez az útmutató jó kiindulópont lehet az újabb és újabb megnyugtatási módszerek kidolgozásához.

  Nyugodt időszakok


  Használja ki azokat az időszakokat, amikor a babája kiegyensúlyozott és boldog, és próbálja kiismerni, hogy mit élvez a kicsi a leginkább. Lehet, hogy egy bizonyos játékot vagy egy altató dallamát szereti a legjobban. Végezzen egy kis nyomozást, és hagyja, hogy a babája választásai mutassák az utat, amikor eljön a megnyugtatás ideje. És ne feledje: egyszerre csak egy dolgot próbáljon ki, hogy biztosan tudja, melyik technika vált be.

  Mindenki más


  Ön ismeri a legjobban a saját kisbabáját. Biztos, hogy a sógornőjének is lesz egy holtbiztos technikája a baba megnyugtatására, de ne érezze úgy, hogy kötelező kipróbálnia a tanácsok teljes garmadáját, és ne veszítse el a lelkesedését, ha Önnél nem működnek. Az Ön gyermeke egy egyedi kis emberi lény – bízzon az ösztöneiben és az Önök közötti kapcsolatban.

  A baba nézőpontja


  Hasznos lehet, ha megpróbálja a baba szemszögéből átgondolni a dolgokat. Milyen fejlődési szakaszban van éppen? Épp most esik át egy növekedési ugráson? Lehet, hogy most kezdődik nála a fogzás? Néha olyan dologról lesz szó, amelyben segíthet neki. Néha egyszerűen csak megnyugtató tudni, hogy ez a kellemetlen időszak csupán átmeneti.

  Normális


  Őszinték leszünk: „az új megnyugtatási rutinok kialakítása” cím félrevezető lehet. Végül is azt sugallja, hogy a megoldás ott vár valahol, csak még nem sikerült megtalálni. Nos, jobb, ha tudja: előfordul, hogy teljesen egészséges babák egyszerűen nem hagyják abba a sírást. Valójában 2 hetes és 4 hónapos kor között általános, hogy egy csecsemő többet sír minden észlelhető ok nélkül, mint bármely más életkori szakaszban. Ha tehát a kicsi nem hagyja abba a sírást, ne feledje, hogy mindig megnyugtató a számára, ha karba veszi őt, vagy időt tölt vele. Előfordulhat, hogy nem tud mindent megoldani, de mindig Ön lesz számára a legfontosabb.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

   
  Regisztráljon AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 15% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.