0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Igen, Önnek is szüksége van a fogköztiszításra


  Szinte mindenki hallotta már a kérdést a fogorvosától: használ fogselymet? Ideális esetben a válasz erre az, hogy igen. Még jobb, ha biztosan állíthatjuk, helyesen használjuk a fogselymet és hatékonyan eltávolítjuk a lepedéket a fogközökből.

  Hogyan tisztítsuk a fogközöket?


  A fogközök napi egyszeri tiszítása nagy hatással lehet a száj teljes körű higiéniájára. Eltávolítja a lepedéket és a baktériumokat az olyan területekről is, amit a fogkefékkel nem lehet elérni  és ahová az életmaradékok megtapadhatnak. Az íny egészsége szempontjából is fontos, hogy a fogközök tiszítását a mindennapi rutin részévé tegyük.

  Megelőzés

  A fogselyem használata


  A fogselymet úgy tervezték meg, hogy elérje azokat a területeket, amiket a fogkefe nem tud. Így a fogközökből is el tudjuk távolítani a baktériumot és lepedéket, amivel csökkenthetjuk a lepedék vagy a rossz lehelet kialakulásának esélyét. A fogselyem jó módszer arra, hogy mechanikusan eltávolítsuk az életmaradékokat a fogak közül, és ha rendszeresen, naponta haszáljuk, megőrizhetjük a száj egészségét.

  power_flosser_3000
  power_flosser_3000_black

  A fogköztisztítás következő szintje: Philips AirFloss


  Ha nem kedveli a fogselymezést, próbálja ki a Philips AirFloss-t. Ezt a készüléket speciálisan arra tervezték, hogy a víz és levegő keverékéből álló mikrocseppek befúvásával tiszítsa meg a fogközöket. Használata biztonságos, gyengéd és gyors, mindössze 60 másodpercet vesz igénybe.

  power_flosser_nozzle

  Használja a Philips Sonicare szabadalmaztatott technológiáját és mutassa meg legszebb mosolyát

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.